eşinize akın güvenmeyin kimliğiniz değişmedende muayene olabilirsiniz tc numaranız önemli kadındoğum uzmanına yani jinekoloğa gideceksiniz. çok basit bir muayenesi var. muayene sonrası eşinizede sizede durumu anlatacak rapor isteyip istemediğinizi soracak her ne derse desin eşiniz siz raporunuzu mutlaka alın ömür boyuda saklayın. eşinizin küsmesi 1 gün konuşmaması neden diye sorması bu konuda sabit fikirli biri olduğunu ve ielerdede bunu karşınıza getirme ihtimali olduğunu gösterir aman diyim sakın zaman kaybetmeyin.
slm arkadaşlar evlenelı 1 hafta oldu kendımı kotu yanlız ve pişman hissediyorum benım sorunuma yardımcı olun lütfen ne yapacağımı şaşırdım kimseye anlatamıyorum evlendik gece on sevısme oldu kusura bakmayın acık yazıyorum sonra ben korkudan ağlamaya başladım çok korkuyordum esım deneyelım falan dedı aglayarak falan denedık bıraz cok kasıldıgım ıcın az bı gırdı gerısı gırmedı bende yeter sadece 1 gunluk mu evlıyız dedım ertesı gun rahat oturup kalkamadım ara verdık bır gun sonra balayına gıttık herdun bıraz denedık hergun bıraz daha gırıs oldu 2 gun once tam girdı ben ustteydim bırkac sanıyede hemen kalktım cok canım yandı cunku, sonra kan falan gelmedı sureklı soruyo nerde kan dıye ben cok kotu hıssettım kendımı ben kendımden emınım ama nasıl kanıtlıcam kustu benle 1 gun boyunca balayım rezıl oldu daha once zorla nısanlıyken surtunmeyle bırkac kez denemıstık sımdı pısmanım saskınım kımseye bısey dıyemıyorum nasıl ıspatlıcagımı bılemıyorum netten baktık son gun gırısten bırkac santım ıcerde dıyor ama kanama olmadı bugun doktora gıdecektım ama aıle cuzdanını goturdu daha kımlıgımde yenılenmedıgı ıcın gıdemıyorum nereye gırecegını bıle bılmiyordum o da cok bilgisiz bilmiyor dugunden once konusamadıkta netten araştırma fırsatımda olmadı o kadar kalabalık ve karmaşadan bu kan gelmez mi artık artık cinsel yaşam istemiyorum gururuma çok dokundu kac senedir beraberız güvenide yokmuş bana artık kus oldugu gece bana ağlama krızı geldı otelde agzıma gelenı soyledım yumusadı sarıldı falan affettirmeye calıstı kendını ama ben cok kırıldım. sabahta bugun doktora gıtmıcez mı dedım saçmalama dedi nette 7-10 gun ıcerısınde anlasılabılır yoksa anlasılmaz yazıyordu karışık oldu biraz kusura bakmayın ben ne yapmam lazım lutfen eleştırılerınızı sert yapmayın zaten cokmus durumdayım yorumlarınız benım ıcın cok onemlı sımdıden teşekkürler
EN BU ADAMLA EVLENMELIMIYIM AYRILMALIMIYIM evlıller ne dıyosunuz bu konuda sevıyorum o da sevıyo dedıklerımı yapıyo bın kavgayla dugunde album ,balayı hıcbısey ıstemedı masraf olcak dıe hepsı kavganın sonucu kabul ettı yoruldum tukendım bende YOKSA DÜZELİR Mİ BU ADAM
Eslerin arasinda saygi, güven yoksa, o rapor neye yarar? Ne demek raporu sakla? Yani bir kadina tek güvenme sekli rapor ile mi? Bu ne kadar asaglayici bir durum! Hakikaten migdem bulandi. Sanki her erkek bekarda.
Anlamadim insanlar bekarete niye bu kadar çok takiyorlar. Önemli olan karsindaki insana güvenmek, saygi göstermek, sevgi, sefkat degilmi?
siz takmayabilirsiniz. şüphesiz aynı şey başınıza gelse buraya konu bile açmazdınız. konu sahibi bekarete hem kendisi hem ailesi hem eşi önem veriyorki buraya konu açma sorma gereği duymuş.
yargılamak bir çok şekilde olur mesela sizin benim yorumuma yaptığınız gibi de olur.
konu sahibi ilk gecesinden sonra eşinin bu yüzden kendisi ile küstüğünü söylüyor. he ben olsam ne mi yaparım o adamı boşarım hayatın hiç bir evresinde güven olmaz böylesine.
ama demekki aileside bu konu hakkında soru soracak kendisineki bukadar panik içinde ilerde iftiraa atılma sorunuda olabilir en iyisi bu raporun alınması.
bende aynı şeyi aşadım. doktora eşime acı sorunum var diyerek gittim. ve doktora daha önce kimseyle brlikte olmadım ilk gece ise kanamam olmadı nedenini bilmek istedim dedim. muayenemi oldum açıklamasını yaptı. 5 yıldır eşimden 1 kez olsun bu konu hakkında en ufak bir şaka yada ima duymamışımdır ve duysaydım çok üzülürdüm.
ama tekrar söyliyim bu adam eşine ilerde iftira atabilir ve ozaman çok geç kalınmış olabilir.
çokta utanılıcak bi durum değil. kendimden eminim nedenini bilmek istiyorum der girersiniz muayeneye.
eşi böyle davranmasa bizde durduk yere koooş koş rapor al demeyiz herhalde
Kızlar ben Bİr şey duymuştum Ilk gece kan gelmezse ve eş de bu yüzden boşanma davasi açarsa direk bosuyor mus hakim kanitliyamuyomussun esnekte olsa var mi bilgnz oldu ki kan az geldi adamda bu az geldi sen kız değilşin dye iftira atablr mi hakim direk bosuyor mu cidden kanamanin oldugunu nasıl Isbat edilir hakime ? çok merak ettm cidden .
zaten o kadar zor girdi ki beton mu doktun falan dedı 5 gun falan hergun denedık gırmedı tam ne bılıyım ya sözlerin bittiği yer anlatamıyorum kapıpı carpıp cıkmak o kadar kolay değil kızlar aıleler ıstemedı dırettık olcak dıye bu kadar bekleyıs ozlem hasret bılmıyorum Rabbım kımseye yasatmasın cok zor bır durum tecrubesızlıgın kurbanı olduk okudu netten bende dedım belkı elastıktır burda yazıyo dedım ınanmaz bı sekılde baktı yuzume o an hıslerımı anlatamam o utancı derdımı anlatamayısımı cırpınısımı daha bu kelımelerı kullanmaya bıle utanıyorum kı derdımı anlatmaya calıstım kendı acıma mı yanayım buna mı bır yandan annemler arıyo onlara sesım ıyı gıtsın dıe cabalarım balayını hatırlamak bıle ıstemıyorum zehır oldu bana
dua edın kızlar bana ıhtıyacım car sızlere de cok tesekkur ederım ınsan bır destege o kadar ıhtıyac duyuyor kı
babam bıryere gondermezdı basıma bırsey gelır ele gune rezıl olurum dıye herseyı evlenınce yaparsın derdı annem bıle nasılsın demıyor arıyor sancıyı savdın mı savdın mı ılk gunden berı soruyor bıktım artık ve korktugum sey basıma geldı kan gelmedı annem gene aradı az once sordu bende kan gelmedı dedım cok kotu oldu dusunun annem bıle nasıl yanı nasıl gelmez dıyor ben ne yapabılırım bu durumda ben mı yaptım dedım herkes laf eder kız değil dıye aklım karısıyo dedı nasıl olur ben ne bıleyım dedım evlenırken bısey anlatmadınız dedım kendı bohcamı kendım hazırladım kı kayın valdeme o kadar kızarım bana etmedı seyı bırakmadı yıne seccademızı beyaz carsafımı ondan ıtsedım Allahtan beyaz havlu almısım yanımıza onu kestık ılıskıden once esımle nıye ılıskıden hemen sonra ayaga kalkmadın dıyor ne bıleyım dedım soylemedınız moralı cok bozuldu hala kımse anlamıyor benı BENIM ELİMDE OLAN BİŞEY YOK dıyorum anlamıyolar benım aılem boyleyken elın adamı kocam olmus o mu demesın bıryere ekıp gıdecek kapım yok Allah tan baska kımsem de yok hersey herkes yalan geliypr bana
merhaba arkadaşlar
dun yazamadım bayagı yogundum dun esım geldı öğlen kimlık cıkartmak ıcın bende erken gel doktorada gıdecegız dedım geldı neyse oğlen gıttık kımlık cıkartmak ıcın o mutlu gorunuyordu herseyı unutmus gıbı davranıyordu ama benim içim içimi kemiriyordu kımlıgı değıstırdık tatlı falan aldı hayırlı olsun kımlıgın dedı bende sağol dedım bende soguk davranıyorum ama aklım cok karısık herseyı unutuyorum hatırlamıyorum en ufak seyleri neyse hadı foktora gıdıyoruz dedım ben sana guvenıyorum dedı evdeykende demıstım cıkmadan 3-4 kere hayır ben sana guvenıyorum dedı ama ben sana guvenmıyorum artık benı ıncıttın dedım ılerde en ufak tartısmada onume cıkaracaksın ben kendıme guvenıyorum hadı gıdelım dedım hayır dedı bu konuyu kapatalım dedı ve benı eve bıraktı ben gıdecegım gelmessende dedım hadı benım canımı uzme falan dedı bende eve geldım uzerımı degıstırdım kontor almak ıcın cıktım özel hastaneye gittim epey sıra vardı tam sıra bana gelecek 1 kısı var onumde dogum gelmez mı o kadar bekledım esımın haberı yok zaten tedırgınım daha eve gıtcem neyse kadın gonderdı dogumhaneye daha hasta alıyor para goz anlattım durumu pıslık kadın kızlık zarı muyenesı ıcın 110 tele daha alıyoruz dedı sok oldum zaten 20 tl almıstım yanımda da 20 tl vardı 30 tl muyene parasını zor odedım ben odeyemem bunu dedım esımın haberı yok param da yok o zaman ıptal edın dedım bunun ıcın geldım gel ultrasona bakalım dedı ne bellı olcak dedım bellı olmaz ıste parayı vermemek ıcın zaten coktum savasacak halım yoktu baktı ultrasondan sağ tarafta cok kucuk kıst var dedı bısey olmaz dedı once sonrada sacmaladı yok ırlesmeye engel olabılır esınle gel dedı kac santım dedım bosver sen orasını karıstırma dedı offfff eve geldım hemen canım cok sıkıldı sonra devlet hastanesını aradım randevu ıcın orda da 2 erkek doktor vardı ve randevuyu eylul sonuna verdıler zaten bır ara ben arabada soylerken sımdı erkek doktor gelır bosver dıye agzından kacırdı sımdı bu sefer de ondan habersız gıtmek ıstemedım erkek doktor benım sorun değil sonucta sağlık ama bu sefer o yakalarsa habersız kıyamet kopar offfff Allah ım ne yapacağım bılemedım işler sarpa sardı kızlar anlayacağınız
merhaba arkadaşlar
dun yazamadım bayagı yogundum dun esım geldı öğlen kimlık cıkartmak ıcın bende erken gel doktorada gıdecegız dedım geldı neyse oğlen gıttık kımlık cıkartmak ıcın o mutlu gorunuyordu herseyı unutmus gıbı davranıyordu ama benim içim içimi kemiriyordu kımlıgı değıstırdık tatlı falan aldı hayırlı olsun kımlıgın dedı bende sağol dedım bende soguk davranıyorum ama aklım cok karısık herseyı unutuyorum hatırlamıyorum en ufak seyleri neyse hadı foktora gıdıyoruz dedım ben sana guvenıyorum dedı evdeykende demıstım cıkmadan 3-4 kere hayır ben sana guvenıyorum dedı ama ben sana guvenmıyorum artık benı ıncıttın dedım ılerde en ufak tartısmada onume cıkaracaksın ben kendıme guvenıyorum hadı gıdelım dedım hayır dedı bu konuyu kapatalım dedı ve benı eve bıraktı ben gıdecegım gelmessende dedım hadı benım canımı uzme falan dedı bende eve geldım uzerımı degıstırdım kontor almak ıcın cıktım özel hastaneye gittim epey sıra vardı tam sıra bana gelecek 1 kısı var onumde dogum gelmez mı o kadar bekledım esımın haberı yok zaten tedırgınım daha eve gıtcem neyse kadın gonderdı dogumhaneye daha hasta alıyor para goz anlattım durumu pıslık kadın kızlık zarı muyenesı ıcın 110 tele daha alıyoruz dedı sok oldum zaten 20 tl almıstım yanımda da 20 tl vardı 30 tl muyene parasını zor odedım ben odeyemem bunu dedım esımın haberı yok param da yok o zaman ıptal edın dedım bunun ıcın geldım gel ultrasona bakalım dedı ne bellı olcak dedım bellı olmaz ıste parayı vermemek ıcın zaten coktum savasacak halım yoktu baktı ultrasondan sağ tarafta cok kucuk kıst var dedı bısey olmaz dedı once sonrada sacmaladı yok ırlesmeye engel olabılır esınle gel dedı kac santım dedım bosver sen orasını karıstırma dedı offfff eve geldım hemen canım cok sıkıldı sonra devlet hastanesını aradım randevu ıcın orda da 2 erkek doktor vardı ve randevuyu eylul sonuna verdıler zaten bır ara ben arabada soylerken sımdı erkek doktor gelır bosver dıye agzından kacırdı sımdı bu sefer de ondan habersız gıtmek ıstemedım erkek doktor benım sorun değil sonucta sağlık ama bu sefer o yakalarsa habersız kıyamet kopar offfff Allah ım ne yapacağım bılemedım işler sarpa sardı kızlar anlayacağınız