• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bayanlar sizlere birşey soracağım ?

Ecolata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
57
0
26
Bayburt
merhaba bayanlar benim sorum şu kızlık zarı tam olarak nerededir iç dudakların bitimnde mi yoksa anüs ile iç kısım arasında mı ? ilişki dışında yırtılır mı ? internette yazıldığı gibi iki üç cm içeride mi kalıyor ? iç dudakların büyük olması ilişkide sorun yaratır mı ? şimdiden teşekküler

merhaba bayanlar benim sorum şu kızlık zarı tam olarak nerededir iç dudakların bitimnde mi yoksa anüs ile iç kısım arasında mı ? ilişki dışında yırtılır mı ? internette yazıldığı gibi iki üç cm içeride mi kalıyor ? iç dudakların büyük olması ilişkide sorun yaratır mı ? şimdiden teşekküler

canım ben 4 cm kadar içerde diye biliyorum ki herkeste bunu onaylıyo zaten iç dudakların büyük olması neden sorun yaratsınki sanmıyorum

zar normal olarak gorulmez dıye bılıyorum ancak muayene esnasında göruluyor her nasılsa. zaten hıcbırımız de merak edıp bakmamıştr nerde bu dıye :P ilşki dısnda da yırtılabılıyor dıkkat etmek gerekıyor.

zar normal olarak gorulmez dıye bılıyorum ancak muayene esnasında göruluyor her nasılsa. zaten hıcbırımız de merak edıp bakmamıştr nerde bu dıye :P ilşki dısnda da yırtılabılıyor dıkkat etmek gerekıyor.

Ic dudaklarin buyuk olmasi iliskiye sorun yapmaz aksine daha cok hazz yapiyo diye duymustum ben.bi doktorlugu okuyan birinden duymustum.

kızlık zarı vajinanın 3-4 santim içindedir. ve oturup bacaklarını büküp, karşına bir ayna koyarsan, iç dudakları açarsan görebilirsin. ilişki esnasında bozulur. ilişki dışında bozulması çok zordur canım...

Back