- 14 Haziran 2023
- 7.285
- 20.007
- 268
- 33
9 sene helal olsun tebrik ediyorum sabrına hayran kaldım :) olmuyorsa oldurmaya uğraşma benceBirde oturup anlatıyorum konuşuyorum saatlerce konuşuyorum tamma diyip özür diliyor türlü bahaneler buluyor bı şekilde sonunda beni haksız çıkarıyor hiç bı çaba sarfetmiyor 2 gün sonrada gelip neden boylesin niye yüzün asık diyor bazen kafayı yeme noktasına geliyorum çok zorlanıyorum her gün aynı şeyleri konuşmak yüz göz olmak beni çok üzüyor artık karar verdim hiç bisekilde bu konuya girmeyeceğim asla onunla yatmayacagim iki arkadaş gibi devam edeceğim en azından bilirimki aramızda artık cinsellik diye bişey yok bu sayede kavga da etmemiş oluruz çünkü tek kavga sebebimiz cinsellik normal bı erkeğin hoşlanarak yaptığı şeyi benim cildirmalarima rağmen kafayı yememe rağmen adam doğru düzgün yapamıyor diğer kadınların hiç bisekilde uğrasmadigi bu kadar basit bı konuyu 9 senedir dil dökerek anlatmaktan çok yoruldum ve buldum beni ondan çok soğuttu aramızda saygı kalmadı sevgide herhangi biri gibi seviyorum çünkü arada hiç bir çekip yok benimde sınavım buymuş artık kabul ettim
Gitmeye cesaretin varsa boşan veya olduğu gibi kabullen. Bu sinir insanı erken öldürür