• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bayanlar lütfen yardım

gnshva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
26
5
1
30
Bir erkek karısıyla ilişkiye girmeden kaç gün durabilir daha doğrusu şöyle sorayım bir erkek boşalmadan kaç gün durabilir aylarca hiç bir talebinin olmaması cinselliğin aklıma gelmemesi normal mi sizce ?

Bir erkek karısıyla ilişkiye girmeden kaç gün durabilir daha doğrusu şöyle sorayım bir erkek boşalmadan kaç gün durabilir aylarca hiç bir talebinin olmaması cinselliğin aklıma gelmemesi normal mi sizce ?
Değil tabi. İlla bir çaresine bakıyordur.
Hiç konuşmayı denediniz mi ?

Degil.

Sebebini çok fazla sordum her dille konuştum hatta böyle giderse sonu iyi değil gözüm başkasına kayar diye korkuyorum beni çok ilgisiz bırakıyorsun ben sonuçta bir kadınım bende arzulanmak istiyorum ilgi istiyorum kardeş gibi yaşıyoruz dedim bunları konuştuktan sonra 10 gün kadar iyi sonra yine aynı her seferinde bahane belim ağrıyor başım ağrıyor bende bunlar bahane deyince ben insan değil miyim olamaz mı diyo ama nedense ağrılar tam yatağa girdiğimizde basliyo 9 yıllık evliyim 1 kere bile arzuladığımi hatırlamıyorum hep kavga çıkmasın diye olmustur tedavi ol dedigimde hasta değilim diyor bı kaç kere telefonunda +18, program yükleyip sildigini gördüm tabi inkar etti tüm.enerji orda bitince bana bişey kalmıyor demekki ispatta edemiyorum durumu kimseyede anlatamıyorum en çok zoruma giden şey açık açık böyle olmaz ben genç ve arzulu bir kadınım ben işimi sana gerek duymadan kendim hallediyorum ama bu ne zamana kadar böyle gider ya bı gün aklıma şeytan girrse ya bigun ona yenilirsem sen bunlaro hiç düşünmüyor musun dememe rağmen kesinlikle oralı olmaması buna rağmen bildiğini okuması demekki kaybetme korkusuda yok ne yaparsa yapsın diyor gururuna yediriyor. Artık çok yoruldum 9 senedir aynı hiç degisen bişey yok kavga ediyoruz bazen günlerce bazen aylarca devam ediyor sonra yoruluyorum oda özür diliyor hatamı anladım diyor bende bı çocuğum var stersli bı evde büyümesin bizim huzursuzluguniznonada yansimasin deyip affediyorum sözde af tabi ama bakıyorum ,10, gün sonra yine aynı bu defa tamamen bitti bende aynen onun gibi davranacagin aynı yatakta bile uatmiycagim onunla aynı evde iki arkadaş olarak yaşayıp gideceğiz artik gücüm kalmadı çok yoruldum .

En fazla 1 hafta durabilir bacim

Aylarca aklına gelmemesi anormal bir durum. Ama herkesin libidosu aynı seviyede değil bu yüzden şu kadar günde seks yapılmalı diye bir açıklama yapamayız. Eşiniz cinsel isteksizlik için doktora gitmeyi düşünmüyor mu ?

Ben şimdi evli olsaydım haftada 3-4 :) yapardım muhtemelen. Eşiniz tedavi olsun kabul etmiyorsa boşanın bence. Cinsellik evlilikte çok önemli

1 ay bir erkeğin durması imkansız bilemiyorum ki insandan insana değişir mi bilmiyorum ama eşim 2 günden fazla yaklaşmadan duramıyor 🤷🏻‍♀️ bence çoğu erkekte öyledir

Back