Merhaba
Bu sanırım bi tür vajinusmus ama öncelikle içindeki korkuları yenmelisin binlerce , onbinlerce insan bunu yaparken neden sen yapamayasın özgüven ve cesaretle halledebileceğini düşünüyorum yada geç olmadan bi destek alabilirsin ?
kızlık zarıyla alakalı bu kadar doktora neden gittiniz ki çok merak ettim???
Rahatsızlığınız mı vardı yani ne bileyim başka bir rahatsızlığınız olsa bile her önüne gelen doktor kızlık zarı yorumu yapmış sanki size
bu korkunun kaynağını aradığın doktora söyledin mi
bir de ilişkiye gireceğiz diye başlamayın
sevişmeye başlayın belki havaya girersen o da olur; hani bunu yapalım gibi görev şeklinde değil de canın çekip de olsun
ama sen korkunun nedenini biliyorsun bunun için de ya ikinci doktor doğru söyledi diye düşüneceksin ya da operasyon vs gerekecek ki onlar nasıl şeyler bilmiyorum
kendini akışına bırakmayı dene; herkes yapıyor sen de yaparsın
14-15 yaşında sevgilimle birlikte oldum konuları var; sen de yaparsın ve korktuğum da bu muymuş sdersin
Ya benim bildiğim kadarıyla kadın doğum uzmanları bekar bayanlara çok bakma taraftarı olmazlar hiç bir zaman...Şöyle ki ben ilk gittiğim doktora kaşıntı ve yanma yüzünden gitmiştim. Havuzdan mantar kapmışsın kızlık zarının etrafı kızarmış bu da bir mantar türü dedi ve sonra o yorumu yaptı gitmez olaydım. Ama 2. gittiğim doktora baktırmak için gittim gerçekten kalın mı diye. Her önüme gelen doktora açıp bakın demiyorum yani :)
evlılıgımın ılk 6 ayı vajınısmusla gectı
kızlık zarım nadir görulen septalı ve kalınmıs
butun acılarım ondanmıs...
kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum :)
kendını kasma zorlama doktora gıt
senı korkutan doktor tam bı gerızekalıymıs
ben yendıysem herkes haylı haylı aşar bunu
yendıgınde aaa hpsı bu muymus dıceksın :)
onemlı olan ıyı bı doktora gıdıp bılgı alman ve gerekırse bu ısı cozmesı ıcın doktora bırakmak
eşinle gıdersen daha ıyı olur
Ya benim bildiğim kadarıyla kadın doğum uzmanları bekar bayanlara çok bakma taraftarı olmazlar hiç bir zaman...
Ayrıyeten bende bir kez çok rahatsızdım özel bölgemden gittim doktora baktı ama kızlıkla felan ilgili hiç bir yorumda bulunmadı...
sizin gittiğiniz doktor bir tuhafmış heleki bu kadar insan vajinusmusken..
alkol kullanmayı denesen biraz rahatlatır belki.
kadınlar cıldırmıs nasıl yapıyorlar anlamıyorum ya dıye dusunuyorsun :)Ben de operasyon gerekir diye düşündüm ilk doktor yüzünden ama evlenmeden önce gittiğim doktor güldü söylediğime seni gereksiz korkutmuş normalinden biraz daha kalın evet ama ilişkiye engel değil canının çok yanacağını kesinlikle düşünmüyorum dedi. 2. gittiğim doktor çok iyi ismi bilinen bir dr o yüzden ona güvenmek istiyorumŞu an bende diyorumki ben yenersem herkes yener Sizin adınıza çok sevindim inşallah bende atlatırım. Denemiş olsam belki daha rahat olurum ama o aşamaya da gelemedim henüz. 2.doktora eşimle gittim düğünden 1 hafta önceydi. Güzelce anlattı konuştu ama bende hala tık yok :) en olmadı mecbur gidip destek alacağım
kızlık zarıyla alakalı bu kadar doktora neden gittiniz ki çok merak ettim???
Rahatsızlığınız mı vardı yani ne bileyim başka bir rahatsızlığınız olsa bile her önüne gelen doktor kızlık zarı yorumu yapmış sanki size
Ya benim bildiğim kadarıyla kadın doğum uzmanları bekar bayanlara çok bakma taraftarı olmazlar hiç bir zaman...
Ayrıyeten bende bir kez çok rahatsızdım özel bölgemden gittim doktora baktı ama kızlıkla felan ilgili hiç bir yorumda bulunmadı...
sizin gittiğiniz doktor bir tuhafmış heleki bu kadar insan vajinusmusken..
kadınlar cıldırmıs nasıl yapıyorlar anlamıyorum ya dıye dusunuyorsun :)
her yolu denıyorsun romantızm de oluyor sakınlestırıcı alarakda alkolde hıcbırsey cozmuyor ...
bı yerde kalıyorsun devam olmuor
ama ınankı gercekden cok kolaymıs
pıt dıye oluverdı hıssetmedım anlamadım bıle
bu muymus hepsı onca acıyı bosunamı cekmısım onca ay bosa mı gıttı dıye dusundum
ınankı aslında hıc hıssetmıyorsun
kendını kasınca ordakı kaslar engel oluyor acıyor
sankı zaten yapmıssınız sorun yokmus gıbı dusun rahat ol
Bi kas gevşetici, bir iki kadeh alkol sizin sorununuzu çözer bence. Vajinismus olmadığınızı düşünüyorum. Tamamen psikolojik.
ben 13 -14 yasımdan berı mantar hastasıyım
o yastan berı doktor hep altdan baktı
banada kızlık zarın cepecevre enteresan demıstı bı tanesı
annem cok kızmıstı bekar kıza oyle mı soylenır dıye
malesef doktor tamamen şans
Şu an kafamda sanki vajinam parçalanacak gibi bir düşünce var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?