Evli Bayanlar Lütfen Bana Yardımcı Olun :(

Normal yolla yaşayan insanlar zaten bilmez ki kalın mı, ince mi olduğunu.
Dünya var olduğundan beri bütün kadınlar yaşıyor bunu, rahat ol.
Sen rahat bir ortam yaratmaya çalış.

Küçüklükten beri bilinçaltımıza işlenen bişey sanırım bu. Benim annem asla böyle konuları açmazdı bizim evde konuşulmazdı hiç annemde böyle bir baskı görmedim ama yanımızda eskiden kadınlar konuşurdu demekki ordan da kaldı biraz Rahat olmaya çalışacağım çok teşekkürler.

Çok haklısınız. Bu tamamen beynin bir oyunu biliyorum psikolojik çünkü bedenen bir sorunun yok dedi 2.gittiğim doktor biraz daha kalın dedi belki biraz fazla canım acır ben çok kasmaktan korkuyorum

canım benim düşüncem kızlık zarından ziyade eşinin sana nasıl davrandığı önemli
ve bence bu konuda eşin sana sert davranmaz canım
içinden kendini sakinleştirmen lazım eşime güveniyorum kötü bir şey olmuyacak gibi sakinleştici cümleler kur
gözünü kapat dr dediğini kesinlikle düşünme eşin sana ne zaman hazırsan diyen insan seni zorlamaz canım
sakin ol öncelikle

Bunlar maalesef kadın sohbetlerine malzeme olur. Biz öpüşme sahnesinde kanal değiştirilen bir neslin çocuklarıyız.
Kasma kendini. Bu nedenden dolayı ölen duydun mu hiç?

Kas gevşetici ve xanax içeyim diye düşündüm bende. Alkol hiç almadım 1 2 kadeh bişey yapar mı acaba? Sabaha kadar istifra etmeyeyim bu sefer:)

Xanax kullandın mı daha önce? Yarım xanax kullanıp 3 gün uyuduğumu bilirim, alkolden beter olur o daha önce kullanmadıysan.

Bir iki kadeh bişile kimsenin midesi bozulmaz. Sert bi içki iç votka, rakı ya da tekila gibi. En rahat votkayı meyve suyuna karıştırıp içersin.

Eşimden Allah razı olsun,çok anlayışlı hiç üstüme gelmiyor sen ne zaman istersen o zaman olu diyor. Hatta ben deneyelim tamam dediğimde ağlamaya başladığımda hayır denemeyeceğiz sen iyi olunca isteyince deneriz hemen olması şart değil demişti. Sakin olmaya çalışıyorum bir de görev gibi değil de akışında olması gerekiyor galiba yoksa çok geriliyorum.

Bunlar maalesef kadın sohbetlerine malzeme olur. Biz öpüşme sahnesinde kanal değiştirilen bir neslin çocuklarıyız.
Kasma kendini. Bu nedenden dolayı ölen duydun mu hiç?

Ben ağdaya gittiğim zaman bile buna acı diyorsan sen evlenince ne yapacaksın derdi kuafördeki kız. Bu ve daha niceleri var beynimde biraz da onlar yer etti sanırım. Ölen duymadım ama hastanelik olanlar varmış dikiş atıyormuş doktorlar yırtılıyormuş galiba

xanax bir kere içmiştim 3saat uyutmuştu beni yarım xanax. Ama meyve suyuna votka deneyebilirim beni rahatlatan bişeyler lazım doğru söylüyorsunuz

bişi diycem buna inan banada doktor oyle demişti çok canın acır falan fistan evet canım acıdı ama emin ol dayanamayacağım bişi deil sadece içimden şunu geçirdim ben onun eşiyim ve onun olmak istiyorum yavaş yavaş yaşanıldı herşey izin ver korku mu sen esas korkuyu bebişte görcen yoksa ondanda korkup ben bunu doğurmam mı diyceksin KİMSE KİMSEYE UZUN SÜRE KATLANMAZ VE HER DOKTOR DOĞRU SÖYLEMEZ ÇÜNKÜ BİLEMEZ BANA GÜVEN KENDİNİ BIRAK ...

Çoğu şehir efsanesi. Ağdadaki kadın da senin gibi korkutulmuş. Gerçi biz de korkutulduk ama herkesin korku eşiği farklıdır.
Uzadıkça yıpranırsınız.

Arkadaşlarında söylediği gibi size cesaret verecek kadar içki yeter. Belki yarımda sakinleştirici ilaç.
Kafanızda büyütürseniz bunun önüne geçemezsiniz.
İnanın sinek ısırığı kadar bile acımayacak canınız

Aman canım bir de çocuk korkusu yaşamasın şimdi

Üstte olduğun pozisyonlarda deneyin kontrol sen de olduğunda korkun hafifler, az biraz da kayganlaştırıcı kullan çünkü korkunca ıslaklık olmaz diye düşünüyorum ama denemeye başla ille penetrasyon olmayabilir ama bedenini tanı , eşinin bedenini tanı

yaaa inanın çok tuhafıma gitti...
nasıl küçük yaşta ki insanlara diyebiliyorlar...

yaaa inanın çok tuhafıma gitti...
nasıl küçük yaşta ki insanlara diyebiliyorlar...
aynen oyle
daha o da ıyı
evlendıgım gun korkuyorum dıye kadın doktora gıttım
muayene de bıle zorlandım
siz buraya sov yapmayamı geldınız dıye esımle bana bagırdı şikayet etmek zorunda kaldık
cok ılgınc ınsanlar var
doktorun boyle olması affedılemez daha da cok korkutuyor bazısı...

Sizi çok korkutmuşlar, korkudan evlenmeden önce doktora falan gitmişsiniz. Gözünüzde büyütmeye değecek bir şey değil aslında ama bir süredir olmadığı için de iyice kafanıza takmışsınız. İlişkiye girip hiç vajinası parçalananı gördünüz mü (bundan korktuğunuz için söylüyorum.). O kadar korkulacak bir şey yok. Benim de zarım çift ve kalındı ve zor oldu ilk anda çok acım oldu, ayrıca darlık da var. Ama dayanılamayacak bir acı değil. İlk başarısız denemede eşimi ittim korktum. İkincisinde zara kadar geldi ama zarı geçemedi acım olduğu için ittim. 3. denemede yaptık, güzel bir balayı odasındaydık ve kendime dedim ki

1-Olacaksa burada olsun burası çok güzel.
2-Bunu eninde sonunda yapacağız ve herkes yapıyor.
3-Karşımdaki kişi benim eşim onunla severek evlendim. Onu itmemi haketmiyor.

Bir yer var zaten denediğinizde anlarsın engel gibi orayı geçerken (kızlık zarı orası galiba) acı oldu. Ve o acıyı hissetmeye çalıştım neden mi meraklı bekar kız arkadaşlarıma tarif edebilmek için tabi ki :)

Önerilerim:
1- Kesinlikle kayganlaştırıcı kullanın hem de her zaman.
2- Eğer alkol kullanıyorsan ben de diğer arkadaşlar gibi alkol almanı önerebilirim rahatlamanı ve korkularının azalmasını sağlayabilir.

doktorlara gidip muayene olabilecek kadar cesaretlisin
neden eşinle denemeye bile yanaşmıyosun

ya ne kadar acıyabilir allah aşkına?

doktorlara gidip muayene olabilecek kadar cesaretlisin
neden eşinle denemeye bile yanaşmıyosun

ya ne kadar acıyabilir allah aşkına?
oyle deme :)
acıdıgı ıcın korkuyor zaten
kendını kasınca cok acıyor kasmamayı ogrenmesı lazım
malum vucudun en guclu kaslarından bırı vajına kasları
gırısı tamamen engellıyor kasınca
kasmayınca hıc acı olmadıgına ıkna etmeye calısıyoruz ,

Bu arada aşırı kanama olayını sormuşsun, o anda aşırı kanama olmadı, hafif bir sızıntı sadece. Tuvalete gidince yanma oldu tabi. Ama o günün akşamında tuvalete gittiğimde biraz kan boşaldı birikmiş demek ki içerde. O kadar sonra birkaç gün günlük ped kullandım leke olursa oraya geçsin diye. Öyle aşırı kanama falan olmadı.

Teyzemin aşırı kanaması olmuş ama o da zar kalınlığından değil. Damara denk gelmiş o yüzden ondan başka da ömrü hayatımda çok kanaması olanı duymadım.

Bakireyken alttan bakiyolarmiki bende iltihap mantar falan çok cektm ama biride aç bakiyim demedi

çok kastıgındada darlastırmıs oldugun ıcın kanarmıs bıde
doktor oyle demıstı
aslında okadar rahat olmalısın ıslaklık yeterı olmalı ozaman pembe leke gelır okadar
kendını korkutma demıstı doktor
şehır efsanelerıne ınanma demıstı :)
kucuklugumuzden berı oyle hıkayeler anllatılar kı yok kan gölu oldu yok bılmemne...
halbukı nasıl basıt kolay bırseymıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…