Normal yolla yaşayan insanlar zaten bilmez ki kalın mı, ince mi olduğunu.
Dünya var olduğundan beri bütün kadınlar yaşıyor bunu, rahat ol.
Sen rahat bir ortam yaratmaya çalış.
Vajina o kadar esnek bir organ ki normal boyutların üzerindeki bir penisi bile içine rahatlıkla alabilir.
Şöyle düşünün: O vajinadan doğum sırasında bir bebek çıkıyor. Bebeğin kafası kadar kalınlıkta bir şey bile parçalamıyorsa ona kıyasla incecik bir şey olan penisin parçalaması mantık dışı.
Kendi kendinize bu şekilde telkinde bulunabilirsiniz.
Bunlar maalesef kadın sohbetlerine malzeme olur. Biz öpüşme sahnesinde kanal değiştirilen bir neslin çocuklarıyız.Küçüklükten beri bilinçaltımıza işlenen bişey sanırım bu. Benim annem asla böyle konuları açmazdı bizim evde konuşulmazdı hiç annemde böyle bir baskı görmedim ama yanımızda eskiden kadınlar konuşurdu demekki ordan da kaldı birazRahat olmaya çalışacağım çok teşekkürler.
Kas gevşetici ve xanax içeyim diye düşündüm bende. Alkol hiç almadım 1 2 kadeh bişey yapar mı acaba? Sabaha kadar istifra etmeyeyim bu sefer:)
canım benim düşüncem kızlık zarından ziyade eşinin sana nasıl davrandığı önemli
ve bence bu konuda eşin sana sert davranmaz canım
içinden kendini sakinleştirmen lazım eşime güveniyorum kötü bir şey olmuyacak gibi sakinleştici cümleler kur
gözünü kapat dr dediğini kesinlikle düşünme eşin sana ne zaman hazırsan diyen insan seni zorlamaz canım
sakin ol öncelikle
Bunlar maalesef kadın sohbetlerine malzeme olur. Biz öpüşme sahnesinde kanal değiştirilen bir neslin çocuklarıyız.
Kasma kendini. Bu nedenden dolayı ölen duydun mu hiç?
Xanax kullandın mı daha önce? Yarım xanax kullanıp 3 gün uyuduğumu bilirim, alkolden beter olur o daha önce kullanmadıysan.
Bir iki kadeh bişile kimsenin midesi bozulmaz. Sert bi içki iç votka, rakı ya da tekila gibi. En rahat votkayı meyve suyuna karıştırıp içersin.
Çoğu şehir efsanesi. Ağdadaki kadın da senin gibi korkutulmuş. Gerçi biz de korkutulduk ama herkesin korku eşiği farklıdır.Eşimden Allah razı olsun,çok anlayışlı hiç üstüme gelmiyor sen ne zaman istersen o zaman olu diyor. Hatta ben deneyelim tamam dediğimde ağlamaya başladığımda hayır denemeyeceğiz sen iyi olunca isteyince deneriz hemen olması şart değil demişti. Sakin olmaya çalışıyorum bir de görev gibi değil de akışında olması gerekiyor galiba yoksa çok geriliyorum.
Ben ağdaya gittiğim zaman bile buna acı diyorsan sen evlenince ne yapacaksın derdi kuafördeki kız. Bu ve daha niceleri var beynimde biraz da onlar yer etti sanırım. Ölen duymadım ama hastanelik olanlar varmış dikiş atıyormuş doktorlar yırtılıyormuş galiba
xanax bir kere içmiştim 3saat uyutmuştu beni yarım xanax. Ama meyve suyuna votka deneyebilirim beni rahatlatan bişeyler lazım doğru söylüyorsunuz
bişi diycem buna inan banada doktor oyle demişti çok canın acır falan fistan evet canım acıdı ama emin ol dayanamayacağım bişi deil sadece içimden şunu geçirdim ben onun eşiyim ve onun olmak istiyorum yavaş yavaş yaşanıldı herşey izin ver korku mu sen esas korkuyu bebişte görcen yoksa ondanda korkup ben bunu doğurmam mı diyceksin KİMSE KİMSEYE UZUN SÜRE KATLANMAZ VE HER DOKTOR DOĞRU SÖYLEMEZ ÇÜNKÜ BİLEMEZ BANA GÜVEN KENDİNİ BIRAK ...
yaaa inanın çok tuhafıma gitti...ben 13 -14 yasımdan berı mantar hastasıyım
o yastan berı doktor hep altdan baktı
banada kızlık zarın cepecevre enteresan demıstı bı tanesı
annem cok kızmıstı bekar kıza oyle mı soylenır dıye
malesef doktor tamamen şans
aynen oyleyaaa inanın çok tuhafıma gitti...
nasıl küçük yaşta ki insanlara diyebiliyorlar...
Eşimden Allah razı olsun,çok anlayışlı hiç üstüme gelmiyor sen ne zaman istersen o zaman olu diyor. Hatta ben deneyelim tamam dediğimde ağlamaya başladığımda hayır denemeyeceğiz sen iyi olunca isteyince deneriz hemen olması şart değil demişti. Sakin olmaya çalışıyorum bir de görev gibi değil de akışında olması gerekiyor galiba yoksa çok geriliyorum.
Ben ağdaya gittiğim zaman bile buna acı diyorsan sen evlenince ne yapacaksın derdi kuafördeki kız. Bu ve daha niceleri var beynimde biraz da onlar yer etti sanırım. Ölen duymadım ama hastanelik olanlar varmış dikiş atıyormuş doktorlar yırtılıyormuş galiba
xanax bir kere içmiştim 3saat uyutmuştu beni yarım xanax. Ama meyve suyuna votka deneyebilirim beni rahatlatan bişeyler lazım doğru söylüyorsunuz
Merhaba bayanlar,öncelikle söyleyeyim bu 2.üyeliğim çünkü yıllardır bu foruma üyeyim ve bu sorunumu yazmakta çekindim o sebeple site yönetiminin bilgisinde 2.üyeliğimi aldım. Ben yeni evliyim 3 hafta oluyor. Ama ne yazıkki eşimle henüz birlikte olamadıkEşim sağolsun çok anlayışlı birşey demiyor sen ne zaman istersen o zaman olur gerilme diyor ama elimde değil Hiç denemedik bile ben çok korkuyorum bir kere denemek istedim onda da bacaklarım titremeye ağlamaya başladım Yine deneyemedik sonuç hüsran oldu. Ben ne yapayım bu durumu yaşamış olanlarınız mutlaka vardır. Çok üzülüyorum karı koca gibi hissedemiyorum ne yapmam lazım lütfen bana akıl verin Vajinismusmuyum acaba diye düşündüm istanbulda bu konuda çok iyi bir dr aradım geleyim diye ama önce dene olmazsa bana gel dedi. Belki olacak hiç denememişsin bile vajinismus olduğunu nerden çıkardın dedi. Hem gidersem parmak egzersizi verecek sanırım ben yapamam onu İki arada bir derede kaldım
Korkumun ana nedeni aslında yıllar önce bir doktorun bana kızlık zarın kalın kolay bozulmaz bozulsada çok kan gelir hastanelik olursun demesi galibaŞu an kafamda sanki vajinam parçalanacak gibi bir düşünce var. Evlenmeden önce de doktora gittim ve kızlık zarın biraz kalın ama açıklık var ilişkiye engel bir durum yok korkma demişti. Kızlık zarı kalın olanlar nasıl geçti ilk birlikteliğiniz aşırı kanama oldu mu? Şu an beni rahatlatacak birşeyler duymaya o kadar ihtiyacım varki Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
oyle deme :)doktorlara gidip muayene olabilecek kadar cesaretlisin
neden eşinle denemeye bile yanaşmıyosun
ya ne kadar acıyabilir allah aşkına?
Bu arada aşırı kanama olayını sormuşsun, o anda aşırı kanama olmadı, hafif bir sızıntı sadece. Tuvalete gidince yanma oldu tabi. Ama o günün akşamında tuvalete gittiğimde biraz kan boşaldı birikmiş demek ki içerde. O kadar sonra birkaç gün günlük ped kullandım leke olursa oraya geçsin diye. Öyle aşırı kanama falan olmadı.
Teyzemin aşırı kanaması olmuş ama o da zar kalınlığından değil. Damara denk gelmiş o yüzden ondan başka da ömrü hayatımda çok kanaması olanı duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?