Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim anneminde bu kadarmış ama şimdi maşallahı var çocuktan sonra büyüdü diyor Sen gerçekten çok şanslısın eşin çok anlayışlıymış inşallah banada öylesi denk gelir :)Benim de göğüslerim felaket küçük bende onin için çok tedirgindim ve sırf bunun için evlilikten bile soğudum evlenmek istemedim ama evlendikten sonra eşim asla tek kelime etmedi asıl sorun eden benim eşim gayet memnun ben sütyen olmadan asla giyinemem çünkü yok dümdüz ama Aallha şükür esim de memnun çocuğumu da emzirdm tabi her erkek bir mi onu bilemiyorum
benim anneminde bu kadarmış ama şimdi maşallahı var çocuktan sonra büyüdü diyor Sen gerçekten çok şanslısın eşin çok anlayışlıymış inşallah banada öylesi denk gelir :)
ay gerçekten mii :) peki kilo falan aldın mı canım ondan olabilir mi ?bendede aynı sorun vardı cok kucuktu esım pek sorun etmedı ama buyuk gogus sevdıgını bılıyorum,6 yıllık ewlıyım cocugum yok ama ewlendıkten sonra sankı buyume oldu goguslerımde
yo kıloda cok almadım sadece ıkı kılo almısımay gerçekten mii :) peki kilo falan aldın mı canım ondan olabilir mi ?
ne güzel ya benim küçük şimdi bi kür yapıyorum 2 cm büyüdü ama yeterli değil benim gözüm yükseklerde ve yetememekten korkuyorumevlendikten sonra kocanın eline göre şekil alır göğüs derler büyükler ben doğum kontrol hapı kullanırken büyümüştü hamile kalınca büyüdü emzirirken daha büyüdü emzirmeyi bırakınca nasıl olur bilemem kocam her hali ayrı güzel diyor
bence oyle dusunme kac beden kine güzel ya benim küçük şimdi bi kür yapıyorum 2 cm büyüdü ama yeterli değil benim gözüm yükseklerde ve yetememekten korkuyorum
75 desteksiz takıyorum ama taşma falan yok hatta kalıplarına göre değişiyor bazen boşluk bile kalıyorbence oyle dusunme kac beden ki
Alemsiniz kizlar..:) Benimde 85 beden cok seviyorum esimde tabi ama simdi hamileyim dahada buyucek diye Uzuluyorum.. herkesin derdi baska beaGöğüslerimi büyütmeye çalışıyorum ve büyüme var, yine de şu an tam istediğim halde değil .Benim sorum ; evlilikte küçük göğüs sorun oluyor mu ? Eşiniz memnun mu ? Siz rahat edebiliyor musunuz ? Ben yetememekten çok korkuyorum
herkesın ayrı bır problemı var ıste ama sızınkının bıraz daha buyuyecegı garanti gibiAlemsiniz kizlar..:) Benimde 85 beden cok seviyorum esimde tabi ama simdi hamileyim dahada buyucek diye Uzuluyorum.. herkesin derdi baska bea
bizim de 85 olsa eminim evleneceğimiz adamlar memnun olurdu ne güzel şanslısın işteAlemsiniz kizlar..:) Benimde 85 beden cok seviyorum esimde tabi ama simdi hamileyim dahada buyucek diye Uzuluyorum.. herkesin derdi baska bea
amaan napalim kuculturuz hatta esimede dedim hayir ben seviyorum dedi duruma gore saglik sonucta. tabi okadar buyuk degiller hatta zayflayinca dusuyo 80 e simdi aldim :) sen zayifmsin kiloyasa biraz bagli sanirim arkadasimn gogusleri buyukdu cok zayfladi ufacik kaldiherkesın ayrı bır problemı var ıste ama sızınkının bıraz daha buyuyecegı garanti gibi
emzirinxe buyucek acaba sonra yine kuculuyomu? bazilari oyle yazmisbizim de 85 olsa eminim evleneceğimiz adamlar memnun olurdu ne güzel şanslısın işte
zayıfım kilolu göğüslü olmaktansa bu halimi tercih ederim canım. eşin seviyorsa sorun yok o haldeamaan napalim kuculturuz hatta esimede dedim hayir ben seviyorum dedi duruma gore saglik sonucta. tabi okadar buyuk degiller hatta zayflayinca dusuyo 80 e simdi aldim :) sen zayifmsin kiloyasa biraz bagli sanirim arkadasimn gogusleri buyukdu cok zayfladi ufacik kaldi
ee tabi cnim kiloyu kim ister bende kilolu degilim zaten olabilirim hersey bizm icin :) bizim genetik annemde zayif gogsu oyle ama takma buyur evlenince ee malum buyuyo:) takma kafanazayıfım kilolu göğüslü olmaktansa bu halimi tercih ederim canım. eşin seviyorsa sorun yok o halde
tabıkı kuculturebılırsın ama esın begenıyomus :)ben zayıfım ama benımkı ewlendıkten sonra buyudu :)amaan napalim kuculturuz hatta esimede dedim hayir ben seviyorum dedi duruma gore saglik sonucta. tabi okadar buyuk degiller hatta zayflayinca dusuyo 80 e simdi aldim :) sen zayifmsin kiloyasa biraz bagli sanirim arkadasimn gogusleri buyukdu cok zayfladi ufacik kaldi