- Konu Sahibi senaysenay
canım biz harmandalı oynadık dans felan etmedik benim iki düğünüm oldu birinci kendi memletimde ankarada diğeri ise sakaryada bulumduğum ilcede doğru düzgün salon olmadığı için bizde buraya yakın olna bir köyün bahcesinde yaptık çok güzledi herşey kır düğünü oldu. inan panayır yeri gibiydi simitci bile vardıeşim çok hoşlanmaz oynamakdan zatende beceremez. o yüzden düğünümüze 3 5 gün kala dans etmeyelim harmandalı oynayalım dedik. hiç çalışmadık sadece bir kez kadir inanırla türkan şorayın bir filimi varazılı düşmanlar ama seviyorşlar birbirleirni filimin sonunda harmandalı oynayıp tükan şorayı vurup oldürüyorlar. sadece bu filii izedik oda bir kere. sonra cıktı ortaya canımız nasıl istiuorsa oyle harmandalı oynadık tamamen doğaçlama . kaç kişi annemme demiş kesin bu senin kızın işidir ne zamandan beirdirde çalışıyorlar demişler. annede yoooo damadın fikri hhiç çalışmadılar demiş.
ayyyyy esiye gittim içim bir hoş oldu![]()
Evet biliyorum o filmi güzeldi.Valla helal olsun bi kere izlemişsiniz ve oynamışsınız, bakalım inş. bende oynarım