Evli arkadaşlar sorum size

senaysenay

tü tü tü maşallahhhh
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
142
0
46
Diğer
Kendi düğününüzde keşke şunu yapsaydım dediğiniz şeyler var mı pişmanlıklarınız, içinizde kalanlar falan, düğününüz şimdi olsa neyi farklı yapardınız? Bize fikir olsun:21:

herşeyi degiştiriridim heralde
normal düğün arabası yerine fayton kullanırdım...saçımı daha değişik yaptırırdım...

sonra evden çıkarken kız evinden yani davul zurnayla çıkıyolar ya çok hoşuma gidiyor onuda yapardım..sen yenimi evlenceksin...

1-eğer düğünün yapılacağı yeri beğenmediyseniz kesinlikle sadece nikah yapın.çünkü düğünde o mekan üstünüze üstünüze gelecektir.
2-düğün günü kuaförden gelin arabasıyla çıkmayı planlıyorsanız,içinde para olan zarfları hazır bulundurun.. aksi taktirde
çoluk çocuk arabaya atlayacaklar ve arabanın üstünde sizinle birlikte yolculuk edecektir.
bence en önemli madee bu!!
3-kışın evleniyorsanız balayını yaza erteleyin..yeni evli için evde balayı mekanı sayılabilir:)
4-gelin çiçeğinin taze olmasına dikkat edin..ben gelinlikçinin dekor çiçeğiyle evlendim..aklıma ilk dansı yaparken geldi:)
5-düğününüzde olabildiğince tepinin oynayın stres atın..çektiğiniz sıkıntılardan kurtulduğunuz gün bu..artık halılar geldimi koltuklar nerde kaldı,perdeler yanlış gelmiş olayları bitti..
6-eğerki beyaz atlı prensinizle evleniyorsanız ne olursa olsun emin olun içinizde çok önemli bir ukte kalmıyor..:)

bence açık alanda yapın...kapalı alanlar boguyo insanı...nasıl olursa olsun ama içine sinsin,çünkü sonraları keşke şöyle böyle olsaydı dememen için:20:

-kayınvalidemin kına gecesinde moralimi bozmasına izin vermezdim :47:
-daha farklı bir saç modeli ve daha farklı bir gelinlik hazırlatırdım..
-ve mutlaka fotograf albümü yaptırırdım 4 pozda kalmazdım..

ben kır düğünü istemiştim ama son anda düğün salonuna geçmek zorunda kalmıştık. çok kafaya takmadım. ama şimdiki aklım olsa ekonomik sıkıntıları çok kafama takmadan eğlenmeye bakardım.
bi de düğündeki müzik grubunu kendim seçerdim düğün salonunun müziğini beğenmemiştim.
allahtan ilk dans müziğimizi falan mp3 formatında götürmüştük:)

ben iyi bir fotoğrafçıya gidemediğim için üzülürüm hep.
tekrar düğünüm olsa en profesyoneline gider yada getirtirim

eee bu kadar mı başka cvp veren yokmu? evlilerrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzz yaw:4:

O zaman insan pekçok şeyden fedakarlık yapıyor gözünün önüne perde iniyor galiba aşktan dolayı:))şimdiki aklım olsa sade bir nikah yapar akşamında da arkadaşlarımla güzel bir mekana gidip eğlenirdim o zamanda bunu istemiştim ama sevgili kaynanam olmaz öyle şey demişti, düğün videomu bir kez izledim hatırlamak bile istemiyorum düğünümü
benden sana abla tavsiyesi düğünün konusunda da eşyalar konusunda da asla fedakarlık yapma neyi almak istiyor nasıl düğün yapmak istiyorsan öyle yap, yoksa ölene dek içinde uhde olarak kalıyor erkek tarafına fedakarlık yapsan da yaranamıyorsun çünkü, inşallah herşey gönlünce olur

O zaman insan pekçok şeyden fedakarlık yapıyor gözünün önüne perde iniyor galiba aşktan dolayı:))şimdiki aklım olsa sade bir nikah yapar akşamında da arkadaşlarımla güzel bir mekana gidip eğlenirdim o zamanda bunu istemiştim ama sevgili kaynanam olmaz öyle şey demişti, düğün videomu bir kez izledim hatırlamak bile istemiyorum düğünümü
benden sana abla tavsiyesi düğünün konusunda da eşyalar konusunda da asla fedakarlık yapma neyi almak istiyor nasıl düğün yapmak istiyorsan öyle yap, yoksa ölene dek içinde uhde olarak kalıyor erkek tarafına fedakarlık yapsan da yaranamıyorsun [/COLOR]çünkü, inşallah herşey gönlünce olur

teşekkür ederim,herkesin inş...

Bi kere kesinlikle ve kesinlikle saçımın modelini değiştirirdim daha doğrusu becerikli bi kuaföre giderim.
Kuaför seçimim çok yanlıştı.

Sonra düğünün ertesi günü gelinliği terzi önünde giyerdim ve eksikleri tekrar gözden geçirirdim.
Malüm dedemin ölümü ile düğün tarihim arasında 12 gün vardı, o yüzden hiç hesap edemediğim şekilde zayıflamışım ve gelinliğim üstümden düşüyodu. bütün bi gece hiç rahat edemedim.

Düğünüm Kasım 12, kış düğünü yapmazdım, çünkü olmuo, o gün hava kapalıydı dışarıda çekim yapamadık.
Oysa ben çimlerin üstünde deniz kenarında kumsalda fotograf çektirmek istiyodum.

Ama nasip miş, ben genede mutluyum kocamla :)

kesinlikle ama kesinlikle düğün yapmazdım okadar heyecanlı oluyorsunuzki akşam eve geldiğinizde hiç bişey hatırlamıyorsunuz en azından ben öyle oldum ne nikahımı hatırladım ne düğünde kim vardı onu hatırladım yani düğünü kendinize değil başkasına yapıyorsunuz.
ama nikah yapsaydım akşamda 1. dereceden akrabalarım ve arkadaşlarımla bi eğlenceye gitseydim eminim şuan evlendiğim günle ilgili aklımda daha çok şey olurdu.

ben düğünümde harmandalı oynamak istiyorum ama kesin düşerim falan die cesaret edemiyorm:69:

canım biz harmandalı oynadık dans felan etmedik benim iki düğünüm oldu birinci kendi memletimde ankarada diğeri ise sakaryada bulumduğum ilcede doğru düzgün salon olmadığı için bizde buraya yakın olna bir köyün bahcesinde yaptık çok güzledi herşey kır düğünü oldu. inan panayır yeri gibiydi simitci bile vardı :27: eşim çok hoşlanmaz oynamakdan zatende beceremez. o yüzden düğünümüze 3 5 gün kala dans etmeyelim harmandalı oynayalım dedik. hiç çalışmadık sadece bir kez kadir inanırla türkan şorayın bir filimi varazılı düşmanlar ama seviyorşlar birbirleirni filimin sonunda harmandalı oynayıp tükan şorayı vurup oldürüyorlar. sadece bu filii izedik oda bir kere. sonra cıktı ortaya canımız nasıl istiuorsa oyle harmandalı oynadık tamamen doğaçlama . kaç kişi annemme demiş kesin bu senin kızın işidir ne zamandan beirdirde çalışıyorlar demişler. annede yoooo damadın fikri hhiç çalışmadılar demiş.
ayyyyy esiye gittim içim bir hoş oldu :69::69:

hiç bir şeyi değiştirmezdim.. herşey mükemmeldi. allahıma şükürler olsun. hersey istediğim gibiydi..
sadece gelinliğin altına giydiğim ince ayakkabı çoraplarını giymezdim... :27::27::27::27::27::27::27:

benden sana abla tavsiyesi düğünün konusunda da eşyalar konusunda da asla fedakarlık yapma neyi almak istiyor nasıl düğün yapmak istiyorsan öyle yap, yoksa ölene dek içinde uhde olarak kalıyor erkek tarafına fedakarlık yapsan da yaranamıyorsun çünkü, inşallah herşey gönlünce olur

benim öle oldu :) nikah ve ondan sona gece 3.5a kadar eğlence kuruçesmede :)

Back