- Konu Sahibi senaysenay
Kendi düğününüzde keşke şunu yapsaydım dediğiniz şeyler var mı pişmanlıklarınız, içinizde kalanlar falan, düğününüz şimdi olsa neyi farklı yapardınız? Bize fikir olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee bu kadar mı başka cvp veren yokmu? evlilerrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzz yaw
O zaman insan pekçok şeyden fedakarlık yapıyor gözünün önüne perde iniyor galiba aşktan dolayı:))şimdiki aklım olsa sade bir nikah yapar akşamında da arkadaşlarımla güzel bir mekana gidip eğlenirdim o zamanda bunu istemiştim ama sevgili kaynanam olmaz öyle şey demişti, düğün videomu bir kez izledim hatırlamak bile istemiyorum düğünümü
benden sana abla tavsiyesi düğünün konusunda da eşyalar konusunda da asla fedakarlık yapma neyi almak istiyor nasıl düğün yapmak istiyorsan öyle yap, yoksa ölene dek içinde uhde olarak kalıyor erkek tarafına fedakarlık yapsan da yaranamıyorsun [/COLOR]çünkü, inşallah herşey gönlünce olur
ben düğünümde harmandalı oynamak istiyorum ama kesin düşerim falan die cesaret edemiyorm
O zaman insan pekçok şeyden fedakarlık yapıyor gözünün önüne perde iniyor galiba aşktan dolayı:))şimdiki aklım olsa sade bir nikah yapar akşamında da arkadaşlarımla güzel bir mekana gidip eğlenirdim o zamanda bunu istemiştim ama sevgili kaynanam olmaz öyle şey demişti, düğün videomu bir kez izledim hatırlamak bile istemiyorum düğünümü
benden sana abla tavsiyesi düğünün konusunda da eşyalar konusunda da asla fedakarlık yapma neyi almak istiyor nasıl düğün yapmak istiyorsan öyle yap, yoksa ölene dek içinde uhde olarak kalıyor erkek tarafına fedakarlık yapsan da yaranamıyorsun çünkü, inşallah herşey gönlünce olur