• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli ama onu aklimdan bir türlü cikaramiyorum

leylacan85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
51
2
1
39
merhaba arkadaslar,

ben 32 yasinda bekar kendi ayaklarimin üstünde duran insanim. bundan 4 ay önce internetde birile tanistim, daha dogrusu saten instagram üzerinden konusuyorduk ama o gün baya uzun sohbet ettik, kendisi evli ve esile mutsuz oldunu söyledi. hic yüze yüze görüsmedik ama hep ilgi duydum ona. bana sordunda hayatinda biri varmi diyince , hayir dedim, buna sevindini soyledi. sora bana mesajlar atti, beni cok begendini. ama 1 ay sora hic birsey gelmedi. ve halen de öyle. ama maalesef aklimdan hic cikmiyor, biliyorum evli oldunu ve yanlis oldunuda cok iyi biliyorum kendime kiziyorum ama aklimdan birtürlü cikmiyor. kendisi fazla sohbet eden biri deyil, bilmiyorum neden birden boyle oldu. sizce ona acik acik sorayimi?

Neyi soracaksin neden bosanmadigini mi?
bakin ben en son kisiyimdir insanlarin yuvasini yikilmasini isteyen, konu buda deyil ben bu adamla yeni tanimiyorum internetden, bir gurupda tanistik, ilgi alanlarimiz aynidi, ve bu yukardaki yazdim sohbetden once , aklimin ucunda bile yokdu

Bence kendinize gelin. Sizinle sadece eğlencesine konuşmuş. İlerde kalbiniz daha çok kırılır. İleri giderseniz yanına bir de vicdan azabı eklersiniz. Kendinize gelin. Sizinki hırs, sevgi değil.

Neyi soracaksin ki neden iletisimi sonlandirdigini mi?
Yat kalk dua et bence kurtulmuşsun.
Çarpîk iliskiler sistemine girme kendine dert yaratma.

Pardonda amaciniz ne? Adam evli iste, bunu bildigin halde neden halen israrla hatrini sormak geregi duyuyorsunuz? Dunyada adami kalmadi, da evli adama hal hatir soruyorsunuz. O evli adamin ve sizin yaptiginiz cok ayip.
pardon ama o bana yazdi ilk önce, ben den gelmedi. neyse burda sormam hata oldu

Eger dediğiniz gibi son kisiyseniz yuva yıkmak isteyen, bırakın birşey sormayı o yazsa bile cevap vermezsiniz.biraz eşinin yerine koyun kendinizi.ayip.

Son düzenleme:
Back