Evleriniz mis gibi koksun..kendi bulusumdur :))

benimde bu yumuşatıcı aklıma hiç gelmedi biz oda parfümleri alıyoruz üstelik çok da pahalı ama mecbur sigara balık yemek kokuları olmasın diye mecbur kullanıyorduk vala bu benim hiç aklıma gelmemişt süpersiniz ya ben de denicem mutlaka en azından bu masraftan kurtulmuş oluruz ya çok tşk ederim bilgilerinizden dolayı

çok pahalı.bim den 2 litrelik bulut marka yumuşatıcı alıyorum ondan kullanıyorum 3ytl bile değil,içinden çok azını alıyorum o bile yetiyor.
10 ytl 1 ay için çok,bir daha alma bence.

bana göre hicte pahali degil tatlim
cunku yumusaticilarin kokusu kalici degil hatta bir icinde kac yumusatici biter öyle cunku hepsini denedim sonucta ve
esimle beraber bunda karar kildik yerimseniben

tüh bende kendi keşfim sanıyordum bende yaparım senenlerdir yalnız perdelere damla damla leke olabiliyor ve parke veya fayanz yere sıkıldığında kaydırır dikkat ama halı koltuuk veya avizenin üstüne sıkınca hem ışık yandığında yeniden koku dağılıo çok güzel hakikaten deneyin

bende kullanırım yıllardır.evimde pilli oda spreyleride var yumuşatıcıyı genelde banyo perdesine sıkarım.salona pek sıkmam . ama elektrikli süpürge ye vanilya çekmek falan hiç aklıma gelmemişti.güzel bi paylaşımdı

Bende Koku Hastasiyim Ya Bu Yüzden Evimde Kimseye Sigara Bilen Içirtmiom... Su Bazli Eczaci Başinin Oda Parfümünü Kullanniyorum çok Güzel Kalici Oluyo.. Bu çamaşir Yumuşaricisi Acaba Kalici Olurmu Bide Onu Deneyim Bakalim......umarim Leke Yapmaz.

Ben yapıyorum bunu, perdelerime sıkarım arada ama ben o suya toz omo beyaz da kullandığım oluyor.

bendesnsin canım aynı şeyi bende yapıyorum inanın evim misss gibi,benim yumuşatıcı lavantalı harika kokusu var deneyin görün!!!!!!:dance::dance:

arkadaşlar ben bu yöntemi parfüm şişelerini kullanarak uyguluyorum.
tarifi:bitmiş bilimum (markası fark etmez)parfümünüzün şişesini sakın ola atmayın hanımlar
birazcık dibinde bırakarak kapağı açık olarak gardrobunuza güzeelce yerleştiriniz
göreceksiniz çamaşırlarınız çok hoş kokacak
ben yapıyorum çok hoşuma gidiyor sizede tavsiye ederim arkadaşlar a.s.a.s.

bunu ben de denedim ama sadece banyonun yerlerine köşelerine sıkıyorum, ilk 10 dakika işe yarıyor, sonra uçup gidiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…