Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten iyi fikir. Ben de deneyeceğim. Teşekkürler paylaşımın için. a.s.
:Roflol::Roflol: Sevdim ben bu işi...
Oda farfümlerine dünya kadar para veriyorduk, çok güzel bir fikir hemen denemem lazım.
Valla helal olsun ablacım, benim hiç aklıma gelmezdi. Teşekkürler.a.s.
çok süper bir fikir hemen uyguladım bende güzel kokulara bayılırım merak ettim kaç günde bir uyguluyorsun başka güzel fikirleriniz varsa onları da bekliyoruz
Deneyeceğim mina ablaŞeniz
peki kalıcı oluyor mu?
evet dostum bende deneğeceğim teşekkürler sevgiler
deneyeceğim demiştim denedim gerçekten çok işe yarıyor teşekkürler minaseraa.s. ama benim yumuşatıcım bingo soft un beyazı o nedenle çok kalıcı olmadı hangisi daha kalıcı oluyor hanımlar deneyimlerinizi paylaşırsanız küçük bir şişe alayım sırf bu iş için yoksa çamaşır için bu yumuşatıcıyı kullanmaya devam edeceğim
guzel bulus hakikaten ben hemen hazirlamaya gidiyorum bu tavsiyeyi hemen deniycem, cesit cesit oda parfumeri denedim su an elektrikli olanlardan kullaniyorum ama cok cabuk tukeniyor,bu gayet ekonomik..
tesekkurler minasera)
teşekkürler canım:1hug:hemen elimin altında duruyor ikide bir fıs fıs sıkıyorum :Roflol:sonra ohhh derin bir nefes çekiyorum sigara kokusunu bastırıyor evim mis gibi yeni yıkanmış çamaşır kokusu ile doluyor bayılırım bu kokuya bazen gerekmediği halde tülleri yıkardım evim böyle koksun diye:Roflol:
bu buluşun için eşimde teşekkür ediyor perde asma derdinden kurtuldu:Roflol::Roflol:
evet cok iyi fikir ben zaten yumuşatıcıların kokularına bayılıyorum. Bende özellikle balık gibi ağır kokulu yemekler yaptığımda aspratör her nekadar kokuyu çeksede evde yemek kokusu kalmaması için sulandırılmıs yumusatıyı bir kaç taşım tasta kaynatırım kokusu bütün evi sarıyor..
evet bunu bende çok önceden keşfetmiştim yapıyordum gerçekten etkili bir yöntem........taki küçük oğluma astım teşhisi konaan kadar((bırak eve sıkmayı şimdi çamaşır yıkayıp balkona asınca,balkon kapısını dahi hemen kapatıyorum ona bile tahammül edemiyor
((ve onun çamaşırlarını iyice kuruyup,koku dağılınca alabiliyorum ipten...büyük temizliklerde annean.postlalıyorum,o okuldayken evi silip süpürebiliyorum çamaşır suyu,yersilme deterjanları,mobilya cilası hiç bir şeye tahammülü yok
((ben zamanında çok kullanırdım,böyle mis kokulu deterjanlar,ev parfümleri ve tabii değişik kokulu yumuşatıcılarla yaptığım kendi ev kokularını ve özellikle tüllerime koltuklarıma sıkardım
(temizliği ve güzel kokuları çok severim(dim)...ama şimdi hep üzülüyorum acaba benim yüzümdenmi çocuk astım oldu diye
(sizler yinede bence yani tedbirli kullanın özelliklede küçük çocukları ve bebekleri olanlar...dr'larda tavsiye etmiyorlar...uyarayım dedim ..sevgiler
kızlar bende dün denedim yimoşun bedem çiçeği ve vanilya kokulu yumuşatıcısını bu şekilde kullandım valla süpper bişeymiş aklına sağlık minasera