Evleriniz mis gibi koksun..kendi bulusumdur :))

canim ben dia marketin kendi uretimi olan camasir suyunu kullaniyorum bayagi ekonomik
bu camasir suyuna vernelli sudan karistirip ovuyorum hem cok iyi temizleniyor hemde mis gibi kokuyor..lavobalarima da ayni islemi uyguluyorum.bende bir koku hastasiyim.evim misler gibi kokmali.

sevgimle

bendee tuvelet için ajaks yer silmme deterrjanını kullanıoorum çok güzel kokuyo tavsiye ederiim lavanta kokulusunu:CüvCüv:

evet bende yaparım onu gerçekten hazır satılan kokulardan daha hoş ve ekonomik oluyor
daha da kalıcı olsun diyorsanız yerleri sildiğiniz suyun içine de biraz yumuşatıcı koyabilirsiniz
ben öyle yapıyorum

ay,çok hoşuma gitti,ama bende boş fıs fıs yok...acaba şu camsillerin şişeleri uygun olurmu?

ben yaklaşık 4 yıldır yapıyorum artık heryer yapmasamda misler gibi kokuyo yalnız bir tavsiye yumoşun yeni çıkardığı ekstra yogunluk yumuşatıcısından yapın daha da süper ve kalıcı oluyo.şişenin ucu püskürtüyosa olur öbür türlü çok ıslaır ve dökülen yere zarar verir kurumazsa canım.bide fayansve kalebodur olan yerlere püskütmeyin eger gelirse silin acaip kayıyo ben bi kaç kez öptüüm yeride

sabah kalktığımda kafamda yine fıs fıs vardı,nereden alırım diye :)
ve aklıma şöle bişey geldi:ütümüze koyduğumuz suya bir iki damla koysak çamaşırlarımız ütülenirken de aynı kokuyu alır herhalde.Ne derseniz kızlar?Yapan vardır mutlaka.

ben yaptım ama netecede camaşıra sinmedi sadece kokusunu aldım ve bitti kalıçı değil yani ama o fısfısların içine koyarsan çok güzel koku kalıyor dene bence ama ütü için memnun kalmadım

ütüye zrar verirmiş ondan yapmayı bıraktıım gündüzün karanlıgının yazdıgı gibi buharla uşup gidiyo ç.sinmiyo

bende çamaşır suyunu koydum fıs fısın içine sıkıyorum sağa sola mis gibi kokuyo ama sakın kumaşa felem sıkmayın sadece çıplak tabanlara sıkın iii oluyooo

iş yerinde bir arkadaşım vardı üstü başı çok güzel kokardı kaç kere sordum nedir diye söylemedi espri falan yaptı sonra söylemişti yumuşatıcıyı şişeye koyup sıktığını...

Minesera harikasın tatlım evim sayende mis gibi kokuyor.Hayatında mis gibi olsun inşallah.mupmup

süper süper hihoyyytyarın ilk işim denemek olacak:sm_cool:
çok teşekkür ederim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…