arkadaşlar bi ara bende takmıştım şu yumuşatıcı işine oolum evde kayarak gezdiği için vazcaymıştım çoktandır uygulamadığım içinde unutmuştum ben tuvalet we banyoyu yıkıyorum wernelle ama su dökünce yuvarlak yuwarlak dağılıyo bu su wede benim hoşuma gitmiyo tuwalet we banyoyu neyle yıkıyosunuz önerilerinizi bekliyorum ekonomik we hoş kokulu olması göz önünde bulndurulursa sewinirim
arkadaşlar bi ara bende takmıştım şu yumuşatıcı işine oolum evde kayarak gezdiği için vazcaymıştım çoktandır uygulamadığım içinde unutmuştum ben tuvalet we banyoyu yıkıyorum wernelle ama su dökünce yuvarlak yuwarlak dağılıyo bu su wede benim hoşuma gitmiyo tuwalet we banyoyu neyle yıkıyosunuz önerilerinizi bekliyorum ekonomik we hoş kokulu olması göz önünde bulndurulursa sewinirim
Evlerimizin de mis gibi kokmasi ferah bir koku icinde olmasi hangimizi sevindirmezki...bitip de atmadigim agzı fısfıslı temizlik kutumun yarısına kadar Vernel yumusatıcı koydum üstüne de agzına kadar su doldurdum..bu karısımı odalarıma, koltuklarıma sıkıyorum misler gibi kokuyor...deneyim..tecrubeyle sabittir...
sabah kalktığımda kafamda yine fıs fıs vardı,nereden alırım diye :)
ve aklıma şöle bişey geldi:ütümüze koyduğumuz suya bir iki damla koysak çamaşırlarımız ütülenirken de aynı kokuyu alır herhalde.Ne derseniz kızlar?Yapan vardır mutlaka.
ay,çok hoşuma gitti,ama bende boş fıs fıs yok...acaba şu camsillerin şişeleri uygun olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?