Evleriniz mis gibi koksun..kendi bulusumdur :))

slm şimdi ebende denicem umarım evim missssssssss gibi kokar.
eve sıkyığımızda,içimize soluyoruz ve çocuklar içinde rahatsız edici olurmu acaba?

evet bende yapıyorum zaten çamaşırlarımı evde çamaşırlıkta kurutuyorum misler gibi kokuyor bide fısfıslatıncaa oooohhhhhhh mislerr gibi oluyooor paylaşım için sağol

deneycegim bende fisfisin icine camasir suyu katip lavabolari tuvaleti yikiyorum cok pratik oluyor dokme falan yok agzinida kapatin cocuklar icin off a getirin su camsil kutularina buda iyi oluyor

ilginc hic leke ile karsilasmadım..bir fısfıs başlıklı sisenin yarısına kadar yumusatıcı diger yarısını da su ile doldurup iyice calkalacayaksınız....sonra koltuk üstleri halılar istediginiz yere sıkın...mis gibi koktugunu goreceksiniz..hatta o karısımın icine istediginiz parfumden bile cok az karistirabilirsiniz..butun bunları gelistirmek bizlerin elinde....

sevgiler

hmmm parfumde katiyon kiiii....bende yaptim gül koktu her yerim odalar yastiklar....süper oliiii....:))))

evimi temizleyen bayan yer silme suyuna katıyodu. çok hoş oluyodu.

Bu benim çok işime yaradı ya önceden yumoş kullanıyordum ama bingo soft lovely süper kokuyo kırmızı şişe onu kullanıyorum sprey şişeye koydum suylaev miss gibi oluyor tavsiye ederim.:16:

benim eşyalarım yeni. Evimin kapısını açtığımda suratıma yeni eşya kokusu çarpıyor sinir oluyorum. Ben de deneyecem. Teşekkürler

denedim gerçekten çok güzel ama koltuklara ve perdelere leke yapabiliyor. o yüzden halılarınız koyu renkse halıya sıkmak mantıklı.
çok güzel koktu evim:)teşekkürler

bende yapıyorum bunu sulandırıyorum hatta çamaşırlarımada sıkıyorum ütüden sonra veya önce bir iki fıs fıs oh mis gibi.bazen kotlar ne kadar yumuşatıcıyla yıksanda kazık gibi oluyor ya işte ozman da sıkıyorum hem yumuşuyor hem ütülerken kolay oluyor hem güzel kokuyor.çarşaflara uygulayabilirsiniz nevresimleriniz mis gibi kokuyor gece üzerineze siniyor yumoş kokusu mis gibi yorganlara her yere.ev güzel koksun istiyosanızda perdelere koltuklara halılara.yerler fayans seramik gibi sert zeminse yerlere gelmemesine özen gösterin çünkü kaygan yapıyor yünlü çorapla falan gezerken dikkatli olmak gerek..küçük parüfm şişeme dolduruyorum dolabıma temiz çamışırlarıma aklıma geldikçe sıkıyorum mis gibi bingonun pembesini sıkıyorum evde hangisi varsa artık

ya evet bu fisfisi bende denedim ve uyguluyorum artik ;)
evimiz missssler gibi tuttu, aklima geldikce fisfisliyorum artik evimi..
febreze urunlerine de para vermem artikin hih
te$ekkurler fikir için ;)

dene guzelim..leke felan hic bir sey yapmıyor...Nisan ayından buyana bu kesifimi deniyorum..harika kokusu var mis gibi...arkadaslarım bana geldiklerinde daha adımlarını atar atmaz bu ev nasıl boyle guzel kokuyor diyorlar.. :) yurt dısından getirttim bulamazsınız diyorum :))) leke yapmaz iciniz rahat olsun..gayette ekonomik....hem camasirlarimiz yumusuyor hem de evlerimiz mis gibi kokuyor...

sevgimle

harika bir buluş valla bende deneyeceğim şimdiden sağol

burdan birinden yumoş kırmızı extra duydum o nasıl bi koku öle ya inanılmaz parfüm niyetine yumuşatıcı kullanmak istiorum artık kız bu fikirde süper ha camsilkim bitmişti kutusunu atmadım dedini yaptım kociş dioki u ev niye böle güzel kokuyo yuhhahahah kadınlar kulübü saol:) sende saol şeker:)

Back