• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlere temizliğe gidebilirim

meraba elmas hanım aynı yerde ikamet ediyoruz sizinle görüşmek isterim ancaak anladığım kadarıyla artık giriş yapmıyorsun bana özelden telini bildirirsen müsait olduğunda ben aramak isterim.

6 aydır kapalı evimi temizletmek için birine ihtiyacım var. ev ümraniyede. ilgilenenler ve yardımcı olmak isteyenler özelden yazabilirler..

6 aydır kapalı evimi temizletmek için birine ihtiyacım var. ev ümraniyede. ilgilenenler ve yardımcı olmak isteyenler özelden yazabilirler..

selamlar.ben ev işi hakkında rahatsız ediyorum.benim işe ihtiyacı olan bir komşum var.işini çok iyi yapar,güvenilirdir ve inanın memnun kalırsınız temizliğinden.komşum pendikte oturuyor.siz ümraniyenin neresinde oturuyorsunuz?

Bahçelievler-İstanbul civarı için bizim yan komşumuzun işe ihtiyacı var.Gerçekten kendi eviymiş gibi temizler.İhtiyaç sahipleri bana özelden mesaj atabilir.

ümraniye civarı ev temizlik işine ihtiyacım var yardımcı olursanız çok teşekür ederim inanınki çok ihtiyacım var

ümraniye civarı ev temizlik işine ihtiyacım var yardımcı olursanız çok teşekür ederim inanınki çok ihtiyacım var

özelden msj atmışsınız ama benm msj hakkım yok. ayda 1 gün düşünüyorum ben. ücrette de anlaşabilirsek süper olur. daha önce de yazdığım gibi genel ev temizliği ve ütü.

Arkadaşlar ayrı bir topik açtım ama buraya da yazayım benm anneme de kocaeli de iş arıyorum daha 12 yıldır filan temizlik işlerinde çalışıyor ayrıca bir yaşlı teyzeye 10 yıl baktı ta ki vefat edinceye dek yani hasta bakımıyla da bilgisi var kocaelide oturup böyle bir yardımcı arayan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim annem referans verebilir daha önceden izmirde çalıştı şu anda da antalyada çalısıyor.

kızlar fatih civarında işini iyi yapabilecek bir arkadaşa ihtiyacım var...bir de evde 2 kedi beslediğimden hayvanlara alerjisi falan olmamalı , evde ütü bulaşık çocuk falan yok...

ben de temizlik için titiz bir bayan arıyorum. küçükyalı altıntepe de oturuyorum. çok sık almıyorum bu aralar ama ayda bir mutlaka alıyorum. aslında sweet74 le çalışıyorum ama o bu aralar kayıp bu nedenle yeni birini arıyorum.

ben de temizlik için titiz bir bayan arıyorum. Küçükyalı altıntepe de oturuyorum. çok sık almıyorum bu aralar ama ayda bir mutlaka alıyorum. Aslında sweet74 le çalışıyorum ama o bu aralar kayıp bu nedenle yeni birini arıyorum.

slm bende gündelik ew temizlik işi arıyorum sızın yazınızı gördum ve eger anlasmadıgınız bırı varsa ben gelebılrım istersenız . Ben bır hafta oncede baslık acmıstım amam yonetım nedense sılmıs sebebbını bılmıyorum :(((

selam.pendikten yazıyorum size.benim komşum var ev işi arıyor.çok titiz ve güvenilir bir insan.kızı ve oğlu okuyor ve gerçekten işe ihtiyacı var.düşünürseniz. XXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
selam.pendikten yazıyorum size.benim komşum var ev işi arıyor.çok titiz ve güvenilir bir insan.kızı ve oğlu okuyor ve gerçekten işe ihtiyacı var.düşünürseniz. XXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ,
Ben beylikdüzünde oturuyorum temizlik ve ütü için bu civarda oturan bir yardımcıya ihtiyacım var.Bazen ayda 1 ,bazende 15 günde bir işim düşebilir.İlgilenen arkadaşlarım özelden iletişim kurarlarsa sevinirim.

merhaba,
bende haftanın 2 günü merdivenleri silebilecek temiz,güvenilir birini arıyorum,çarşamba ve cumartesi gelebilir,bahçelievler soğanlıda oturuyorum,ilgilenenler özel mesaj atabilir.

Back