• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlere temizliğe gidebilirim

canım benim Allah bol bol sağlık ve güç versin de sen de evine katkı da bulun ... tabi bi de sana iyi insanlarla çalışmayı nasip etsin...

bende sana bir yol göstereyim.Acaba kendi evinde boncuk işi gibi işler yapabilirmisin.bana çok uzaksın.fakat telefonu olan izmitte evlere boncuk işi veren yerler var.onlardan yapmak istermisin.

allah hayırlı işler versin ya ankarada olsaydın keşke ama uzaakk ama şu boncuk işini naptın çok güzel bir işe benziyor merak ettim :)) kolay gelsinn

4. leventte mobilya firmasına yemekçi ve temizlikçi aranmaktadır hanımlar.hemen şartlardan bahsedeyim.çalışma saatleri 09:00 ila 19:00 arası pazar günü tatil.sabah gelip önce mağazada ki eşyaların tozunu alacak sonrasında yemeği yapacak genel müdür ve misafirlere çay kahve servisi yapacak bir bayan.titizliğine güvenen güzel yemek yapan başı kapalı olmayan bu şartlara uyan hanımlar acilen bekliyoruz.Adım Ayşe benimle görüşebilirsiniz.Açık adres ve görüşme günü için 0 212 270 51 85 i arayabilirsiniz.

Back