Evlere temizliğe gidebilirim

arkadaşlar ankara keçiörende oturuyorum evlere temizliğe ihtiyacın olan arkadaşlarınız varsa temizliğe gelebilirim yardımcı olan varsa sevinirim

merhaba arkadaşlar Kartal soğanlıkta temizliğe gelebilecek bayan arıyorum.Eğer ütü falanda yapabilecekse 15 günde birde alabilirim.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

izmitte 60 evlerde oturuyorum evin bütçesine katkıda bulunmak içinevde yapabilceğimiş mesela perde bordürüne boncukişleyebilirimyardımcı olursanız sevinirim

istanbul avrupa yakasında oturuyorum ama anadolu aykasınada temizliğe gidebilirim fiyatta anlaşırız gerçekten ihtiyacım var.evimkira.eşim krizden dolayı işsiz ve esnaflık yapıyo onada zabıtalar malum izin vermiyor.alnımın teriyle evime destek olmak istiyorum.temizlikçi ihtiyacı olan varsa veya bildiğiniz yerde evlere boncuk veren birilerei varsa bana yazarsa çk svinirim.

Merhaba ben de temizlik işi arıyorum. İstanbul da yaşıyorum. İlgilenirseniz lütfen mail atın. Teşekkürler.

SELAM KIZLAR BENıMDE YAKIN ARKADAŞIM BÖYLE BıR ıŞE ÇOK ıHTıYACI VAR ıSTANBUL MALTEPE DE OTURUYOR NAMAZLI ABDESLı ÇOK DÜRÜST GÜVENıLıR KEFıLıM KENDıSıNE KIZLARINI OKUTMAK ÇOK ıSTıYOR AMA LıSEYE KAYIT BıLE ETTıREMıYOR ıLGıLENENLER ÖZELıME YAZARLARSA SEVıNıRıM...........................a.s.

Merhabalar,

Bu siteyi gogle'dan buldum ve yeni üye oldum..
Mesajlarda iş arayanların çok olduğunu gördüm.
Perde boncuğu ile ilgilenirseniz yardımcı olabilirim.

Sevgiler...

slm herkese bende evlere temızlıge gıdıyorum ıst avrupa yakası bagcılarda oturuyorum 1cocugum var evım kıra zor durumdayım lutfen ıhtıyacı olan varsa gelebılırım herkese guvenılmıyo zaman kotu lutfen ılgılenen olursa ozele yazsın sımdıden tesekkurler

15 günde bir evi temizliycek temiz,düzenli ve güvenilir bir bayana ihityacımız var annem ve ben çalıştığımız için evle pek fazla ilgilenemiyoruz. küçükçekmece'de oturuyorum ilgilenenler mesaj atsın lütfen

iyi geceler canım sadece gebze çevresinde mi arıyorsun ben göztepedeyim banada anlaşabileceğim biri lazım oradan buraya gelebilecek misin?

merhabalar ben de tam bu iş için bakınıyordum. çalışıyorum aslında fakat bu aralar maddi durumum pek iyi değil. sadece haftasonları çalışabileceğim bir iş bakıyorum 28 yaşında ve üniversite mezunuyum ve de bekarım :)

kızlar ben gebze darıcada oturuyorum eğer ihtiyacı olan arkadaşlarımız varsa temizliğe gelirim yardımcı olursanız sevinirimŞeniz

cnm iş buldunmu bilmiyorum ama benim annemde seninle aynı yerde yasıyor annem hasta oldugu için ev işlerini yapamıyor ama öle bakıma muhtac diil yani kendi işlerii yemegini yapabiliyor ssadece anneme arkadaslık yapıcak bide küçük bi kardesim var oda okula gidiyo ama size bi yükü olmıcaktır.. sizden haber bekliyorum

allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…