canım hiç canını sıkma biz kadınlar bazen hemen her istediğimiz olsun istiyoruz ya da bazı günlere çok anlam yüklüyoruz eminim geldiği gün telafi edecektir varsın aynı gün olmasın ağzınızın tadı bozulmasın doğum gününde tartışırsanız seninde moralin bozuk olacak ve belki geleceği zaman yapacaklarına hevesi kalmayacak eşinin ya da ben cırladım da yaptı diyeceksin boşver zamana bırak eğer geldiğinde yapmazsa o zaman cırlamakta haklısın bekle bakalımMerhaba kızlar..
Burda toplanmak güzel olmuş, ben yeni fark ettim :)
Bir ayı geçti tüm telaş bitti, biz düğün öncesi çok yorulmuş bunalmış sıkışmıştık ama her şey yetişti, büyük mucizeler ile evi toparladık
Biz hafta içi ayrıyız, 15 gün birlikteydik şimdi cuma akşamı buluşuyoruz, pazar akşamı dönüyor.
Genel anlamda keyifliyiz iyiyiz eşim çok yardımcı ve anlayışlı
Ama ilk zamanların stresi var,ben çok huzursuzum ve sataşacak yer arıyorum.
Bazı konularda ters düşüyoruz ben çok yıkılıyorum.
Ailesi şimdilik mutlu, bir akşam kaldık çok çok güzeldi çok rahat ettim.
Ben akrabaları sevmiyorum gelip gitmek istemiyorum ama bir defalık eşim için katlanabilirim sanırım.
Bu hafta doğumgünüm.
O gün benim işim yogun, oda izin almadı. İzinleri kendi ayarlıyor ekibiyle.
Kriz halindeyiz.
Aynı gün amcasının oğlunun oğlu olacak. İlk erkek torun. Çok yakın, Kayınvalidem kayınpederim dede babaanne konumunda amcası hayatta değil onlar büyütmüşler.
Çok sinirliyim, sanırım hastahaneye gitmek için, kimse onu sormasın diye izin almadı.
Ama benim de işim yoğun, izin alamazdım. Rahat dur diyorum kendime sakinleşemiyorum.
Bu adam gözümün içine bakan adam, bir haftasonu griptim gözümün içine bakan adam.
Bakarken içi titreyen adam.
Yapısı sakin, süpriz beceremez, kırılmış incinmiş ve özgüveni zedelenmiş bir adam.
Ama yanımda bambaşka.
Ya ilk doğum günüm diye carlıcam.
Yada zamana bırakıcam.
Bu arada hiç bişey yapmayan haliyle iş yerime çiçek / çikolata / hediye gönderecek biliyorum.
Cuma akşamına bir sürü süpizi var biliyorum.
Bir ayda iki defa çiçekle geldi, birinde bakkaldan ekmek almaya çıkmıştı.
Ortada sorun yok ama var, var ama yok düşünmekten beynimi yedim.
canım hiç canını sıkma biz kadınlar bazen hemen her istediğimiz olsun istiyoruz ya da bazı günlere çok anlam yüklüyoruz eminim geldiği gün telafi edecektir varsın aynı gün olmasın ağzınızın tadı bozulmasın doğum gününde tartışırsanız seninde moralin bozuk olacak ve belki geleceği zaman yapacaklarına hevesi kalmayacak eşinin ya da ben cırladım da yaptı diyeceksin boşver zamana bırak eğer geldiğinde yapmazsa o zaman cırlamakta haklısın bekle bakalım
istemesekte bazen akrabalardan ailelerden süprizler çıkıyor elden bsy de gelmiyor
eğer izin alıp gelmediyse gelmediler demesin diye bence mantıklı yapmıs o gün senin yanına gelip onların yanına gitmesi ve doğum günümde aslında yanımda ama orada diye daha da sinirleneceksin aranızda çatışma çıkacak en azından şuan kendini sakinleştirmen için bir bahenen var gelemedi geldiğinde halledecektir diyeceksin bu sefer gelse iki arada kalacak senle mi kalsın hastaneye hayırlı olsuna mı gitsin eşin için de zor boşver gelmediği iyi olmuş bence
en azından geldiği gün tamamen yalnız ikiniz olacaksınız bir bebek de doğmayacak varsın doğum gününün olduğu gün olmasın varsın 3 5 gün sonra olsun önemli olan ne zaman olduğu değil güzel bi zamanda kaliteli vakit geçirmeniz
evlilik bunalımına giriyorsun cnm bende öyleydim hatta zaman zaman öyle oluyorum kalkıyorum çamasır asılmıs katlanmıs yemek yaparken yardım ediyor yatak topluyor mutlu oluyorum cok seviniyorum ki eşim yatak bile toplamazdı annesinin evinde hiçbir işe elini surmezdi bana yardım ediyor falan çok mutlu oluyorum evde hiçbir sıkıntı yok onu alma bunu giyme bunu niye aldın naptın diyen yok ama ben mutsuzum arkadaşlarım diyor adam bak sanada yardımcı oluyor neler neler yapıyor buldunda bunuyormusun diyorlar ama bende kendimi anlamıyorum yeni bi hayata alışmakta güçlük çekiyoruz bence sanki mutlu değilim anlık seviniyorum sanki olumsuz bakıyorum hep bi akşamda bana ne isleyelim demiyor diye triplere girdim evde kendi kendime ağladım kız arkadaşıma anlattım ee yavrum geçen hafta bu adam senin istediğin şeyi açıp izlemedimi sapıttın iyice dediBilmiyorum ben aslinda genel anlamda uyumlu bir insanim.
Ama bazi kabaliklarini yakistiramiyorum ve cok uzuluyorum.
Yapi olarak ta cok Cabuk olumsuzlaga dusen bi insanim.
Ama su an cok mutsuzum. Bu iliskimizi bozmak istemiyorum. Esimi cok seviyorum ve saygi duyuyorum. Ama su an ayri olmamizin acisini cekiyoruz. Ailesinden yana hic sorunumuz yok ne rahatsiz ederler ne ararlar ne gelirler. Her zaman destekler. Bana noluyo boyle.
evlilik bunalımına giriyorsun cnm bende öyleydim hatta zaman zaman öyle oluyorum kalkıyorum çamasır asılmıs katlanmıs yemek yaparken yardım ediyor yatak topluyor mutlu oluyorum cok seviniyorum ki eşim yatak bile toplamazdı annesinin evinde hiçbir işe elini surmezdi bana yardım ediyor falan çok mutlu oluyorum evde hiçbir sıkıntı yok onu alma bunu giyme bunu niye aldın naptın diyen yok ama ben mutsuzum arkadaşlarım diyor adam bak sanada yardımcı oluyor neler neler yapıyor buldunda bunuyormusun diyorlar ama bende kendimi anlamıyorum yeni bi hayata alışmakta güçlük çekiyoruz bence sanki mutlu değilim anlık seviniyorum sanki olumsuz bakıyorum hep bi akşamda bana ne isleyelim demiyor diye triplere girdim evde kendi kendime ağladım kız arkadaşıma anlattım ee yavrum geçen hafta bu adam senin istediğin şeyi açıp izlemedimi sapıttın iyice dedi
ne istediğimi bilmiyorum sanırım
dışarı çıkma o arkadaşınla görüşme annene gitme diyen de yok ben arkadaşıma gidicem hadi sende arkadaşlarınla buluş diyorum tmm diyor istediğim yere de gidiyorum bugün cok yorgunum yemek yapmasam diyorum tmm kahvaltılık da olur tost yap yeter diyor dısarda yıyelım diyor bakınca hepsi çok güzel şeyler mutluda oluyorum bazı insanların evlilikte arayıp bulamadıklarına sahibim ama genel anlamda bi olumsuzluk mutsuzluk var üzerimde neden bilmiyorum bende aynı senin durumundayım
evet bir arada olmamanız seni daha da tetikliyordur Allah yardımcınız olsun cnm tayin mi bekliyorsunuzBizde birde özlem var, yanımda olsa gidip sarılsam yatışıcam ama oda yok.
Kokusu burnuma geliyor içim sızlıyor
Yepyeni eşyalarımı bırakıp çıkıyorum doyamıyorum.
Hafta içi giidip iş yapıyorum ölü çıkmış gibi geliyor ev, şimdi tamamen topluyrum yastıkta bile iz kalsa oturup ağlayasım geliyor.
Giydiği pijamaları koklayıp geliyorum.
Bi yandan da alışmak çok zor geliyor. Çok tuhaf bir duygu bu.
evet bir arada olmamanız seni daha da tetikliyordur Allah yardımcınız olsun cnm tayin mi bekliyorsunuz
Canım evliliğin ilk zamanlarında oluyor bunlar sıkma canını ortada birşeye yokken insan sinirleniyor alınıyor. İlk doğum gününmüş kutlayacağın varsın ertesi günü kutlasın eşin bunun için kırmayın birbiriniziMerhaba kızlar..
Burda toplanmak güzel olmuş, ben yeni fark ettim :)
Bir ayı geçti tüm telaş bitti, biz düğün öncesi çok yorulmuş bunalmış sıkışmıştık ama her şey yetişti, büyük mucizeler ile evi toparladık
Biz hafta içi ayrıyız, 15 gün birlikteydik şimdi cuma akşamı buluşuyoruz, pazar akşamı dönüyor.
Genel anlamda keyifliyiz iyiyiz eşim çok yardımcı ve anlayışlı
Ama ilk zamanların stresi var,ben çok huzursuzum ve sataşacak yer arıyorum.
Bazı konularda ters düşüyoruz ben çok yıkılıyorum.
Ailesi şimdilik mutlu, bir akşam kaldık çok çok güzeldi çok rahat ettim.
Ben akrabaları sevmiyorum gelip gitmek istemiyorum ama bir defalık eşim için katlanabilirim sanırım.
Bu hafta doğumgünüm.
O gün benim işim yogun, oda izin almadı. İzinleri kendi ayarlıyor ekibiyle.
Kriz halindeyiz.
Aynı gün amcasının oğlunun oğlu olacak. İlk erkek torun. Çok yakın, Kayınvalidem kayınpederim dede babaanne konumunda amcası hayatta değil onlar büyütmüşler.
Çok sinirliyim, sanırım hastahaneye gitmek için, kimse onu sormasın diye izin almadı.
Ama benim de işim yoğun, izin alamazdım. Rahat dur diyorum kendime sakinleşemiyorum.
Bu adam gözümün içine bakan adam, bir haftasonu griptim gözümün içine bakan adam.
Bakarken içi titreyen adam.
Yapısı sakin, süpriz beceremez, kırılmış incinmiş ve özgüveni zedelenmiş bir adam.
Ama yanımda bambaşka.
Ya ilk doğum günüm diye carlıcam.
Yada zamana bırakıcam.
Bu arada hiç bişey yapmayan haliyle iş yerime çiçek / çikolata / hediye gönderecek biliyorum.
Cuma akşamına bir sürü süpizi var biliyorum.
Bir ayda iki defa çiçekle geldi, birinde bakkaldan ekmek almaya çıkmıştı.
Ortada sorun yok ama var, var ama yok düşünmekten beynimi yedim.
Canım tebrik ederim hamileymişsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimne zaman gideceğinize bağlı cnm ama ben alva donnayı beğendim belek ve sidede var
Canım evliliğin ilk zamanlarında oluyor bunlar sıkma canını ortada birşeye yokken insan sinirleniyor alınıyor. İlk doğum gününmüş kutlayacağın varsın ertesi günü kutlasın eşin bunun için kırmayın birbirinizi
Teşekkür ederim canım bu hafta doktora gideceğim aslında tam olarak bilmiyorum bikaç gün geciktim haberleri okurken yazmak istedim bende...Canım tebrik ederim hamileymişsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Ah biz bayanlar hep böyleyiz bende bir gün eşime küs kaldım sesini yükseltti bana diye sonra dedim fazla abartıyorum kırmaya gerek yok saf saf barıştımİçimi rahatlattınız.
Ama sinirim oynadı bi kere, düzelmiyor off.
Geciktiyse vardır vardırTeşekkür ederim canım bu hafta doktora gideceğim aslında tam olarak bilmiyorum bikaç gün geciktim haberleri okurken yazmak istedim bende...
Ah biz bayanlar hep böyleyiz bende bir gün eşime küs kaldım sesini yükseltti bana diye sonra dedim fazla abartıyorum kırmaya gerek yok saf saf barıştım
Canım dediğin gibi sizin probleminiz uzak olmanız bencede. Benim eşimde ne zaman şehir dışına gitse kafayı yemiş gibi oluyor herşeyi problem haline getiriyor.ben genel anlamda uyumluyum, ama bazı gamsızlığı, benim ne istediğimi anlamaması, duyduklarım beni paniğe sürükledi. uzak olduğumuz içinde toparlanamıyorum.
toplu ütü yaparken süper olduğunu duydum benim bekarken kullandığım küçük vardı birde böyle istiyorum.Merhabalar, ben de bu yıl evlenenlerdenim. Kazanlı ütü almak istiyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
bende 4 ay bekledim canım sıkıntı yapma tam 15 temmuzda geldi ayrılışımı zor yaptılar.Evet, ama bizimki amir onayına bağlı, zordu, ohal ile iyice zorlaştı.
neden istek kalmadı canım.. benimde iş yoğun ve ocakta sınav var odaklanamıyorum kendime fırsat kalmıyor bu da biraz stres yapıyor.Geciktiyse vardır vardırBende bir ara çok istiyordumda şu an durgunluk dönemindeyim istek falan kalmadı
Allah yardımcınız olsun cnm inş tez vakitte kabuşursunuz birbirinizeEvet, ama bizimki amir onayına bağlı, zordu, ohal ile iyice zorlaştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?