Evlenmiş 2016 Gelinleri Sohbet Topiği

neden istek kalmadı canım.. benimde iş yoğun ve ocakta sınav var odaklanamıyorum kendime fırsat kalmıyor bu da biraz stres yapıyor.
Eşimin seneye sınavı var canım. Sürekli sen çok nazlı olacaksın problemler olacak ben sınava çalışamam modunda , o tarz şeyler söyleyince bendede istek kalmadı kısmetse seneye istiyorum.

Merhaba kızlar bende ekimde evlendım bu sene daha cok yenıyım bugunde komsular oturmaya gelcek stres sardı bu arada herkese hayırlı olsun evlilikleri

Eşimin seneye sınavı var canım. Sürekli sen çok nazlı olacaksın problemler olacak ben sınava çalışamam modunda , o tarz şeyler söyleyince bendede istek kalmadı kısmetse seneye istiyorum.
bunlar bahane bence erkekler bazen doğum izninde bile eşine yardım yerine çalışan insanlar.. bizde bi arkadaş kpss den 97 aldı aynı zamanda 1i 1 yaşında diğerine hamileydi ve eşi birde ehliyet almış bu dönemde.. ama tabi karşı taraf bahane bulunca yapacak birşey yok bende bazen eşimi nazlı buluyorum

Ama ona göre bahane değil bu yüzden ısrar etmiyorum bende daha fazla.

teşekkür ederim canım inş martta bebiş geliyor.biz çok istiyorduk zaten hiç korunmadık rabbim de nasip etti cok sükür.1.yılımızda 3. kişiyiz =)=)
Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin maşallah yolu yarılamışsın canım bana beslenme önerileri yazabilir misin nelere dikkat ediliyor

Ben de 2016 şubat geliniyim Balayına Abant'a gittik kış günü yapma etme dedim ama eşim çok ısrar etmişti.güzel biyer gerçekten ve sakin.düğünden sonra en aradığım şeylerden biriydi heralde sakin bir mekan
İlk yaptığım yemeği hatırlayamadım ama her akşam çok güzel meyve tabakları hazırlıyordum artık bıraktım yemek temizlik işe gitmek derken vakit geçiyor

Temmuz da evlendik bizde iyi ki iyi ki evlenmisim eşimle .düğün fotoğraflarımızı ekim de aldik cok da güzel oldu çok fazla eşya almamistim şimdi diyorum iyi ki almadim eşimle de evlendigimiz ilk günden beri herseyi beraber yapıyorduk şimdi hamileyim 1 aydır o yapıyor herseyi çok şükür . Rabbim herkese sevdiği ile birlikte olmayı nasip etsin inşallah

Balayına Antalya ya gittik çok beğenmedik oteli ama ilk Günlerimiz olduğu için güzel geçti tabi

Maşallah canım sende hamilesin ne güzell cinsiyeti bellimi bebişinin? Bizde Nisanda evlendik bende Abant'a çok bakmıştım inşallah bir gün gidebiliriz.

Çok iyi yapmışsın canım çok şey almamakla ben baya baya çok almışım şu an taşınmaya çalışıyoruz o kadar çok eşya varki 20 yıllık evli gibiyim.

Kızlar gerçekten rabbim herkese sevdiğiyle ve tabi onu çok seven kişiyle evlenmeyi nasip etsin. Çok güzel birşey evlilik elbet inişler çıkışlar oluyor kimsenin gözü korkmasın seviyorsa herşey halloluyor.

Çok iyi yapmışsın canım çok şey almamakla ben baya baya çok almışım şu an taşınmaya çalışıyoruz o kadar çok eşya varki 20 yıllık evli gibiyim.
benimde çok eşyam yok gibi ama yinede doluyor ev hala tost makinem yok mesela tv yi gecen hafta aldım işte birde süpürge alınacak ama erteliyoruz daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…