- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
beni çok iyi anlamışsın meral gerçekten odaklandım mutsuzmuyum mutsuz mu olacam soruları beynimde dolaşıyor kendimi rahat bırakmak istiyorum ama yapım gereği olamıyorumcanım bence sen yeni hayata adaptasyon sorunu yaşıyorsun, ve artık eşini ve onun zevklerini sorgulamaya başlamışsın. bence sorgulamayı bırak, eşimden soğuyacaksın diye korkuyorum. alışık olmadığın şeyler olamaz aslında çünkü çok uzun zamandır birliktesiniz, aslında hepsi aşina olduğun şeylerdir.
birlikte aynı evde yaşamak, sorumluluklar, uyuşmayan zevklerin aynı evin içinde iyice ortaya çıkması ve senin bunlara daha fazla odaklman seni bunalıma sokuyor bence.
balayı benim de korkunca yakın sayılırdı, aptal gibi geciktirici aldım ve aşırı sinirliydim ama ne yapalım öyle denk geldi.
bu para mezularında bende hemen amann o paraya şunu yaparız bunu yaparız gitmeyelim dışarıda harcamayalım çok yapıyorum ama karar verdim onu da yapmıcam, adamın canı mı çekti yada ben evde sıkıldım mı çıkıcam, çünkü daha yeni evliyiz, sürekli bunları düşün düşün sonra strese giriyoruz, ben kendimi her açıdan rahat bırakma kararı aldım aksi takdirde eşimden ve evliliğimden soğumaktan korktum. şu an canım ne isterse onu yapıyorum, böylelikle hiçbir şey dokunmuyor bana. rahatladım kendime geldim, tavsiyem sende öyle yap. yemek mi yok olmasın, ev mi tozlu bırak tozlu kalsın, kendini strese sokarak yapacaksan hiç yapma, bu sefer her şey batıyor insana.
mesela dün eve geç gittik aslında yapılacak çok işim vardı, eşim dedi film mi izlesek saatte 10, herşeyi bıraktım iyi izleyelim dedim. artık cumartesi sabh yapacağım o eğitime gidince. ben şimdilik çözümü böyle buldum.
bugün babası ameliyat olacağı için gitti 4 gün yok annemde kalacağım bu arada bir şeyleri gözden geçirme özlem olur bende artık bu düşüncelerimi olumlu olarak değiştiririm umarım
ev temizlik olaylarına artık bende takılmıyorum yapabilidğim kadar yapıyorum