Evlenmiş 2016 Gelinleri Sohbet Topiği

ne zaman gideceğinize bağlı cnm ama ben alva donnayı beğendim belek ve sidede var

Benim salonum çok geniş yer kalmadı gibi cnm hatta konsolun aynasını duvara takıp konsolu tv ünitesi olarak kullanacağız. Cezve siparişi netten verdim bugün yarın gelir diye düşünüyorum. O dediğin gibi uygun bir yerden yumurta kaynatmak için cezve aldım çok işe yarıyor haşlarken. kahve yapmak için bekarlıktan kalan bir cezvemde var..çelik tencere alacağım şimdilik seramik ve teflonlarla idare ediyorum birde ısıtmak ve yemek saklamak için minik çelik tencerelerim var. Düdüdklü yine bekarlıktan var ama sanki seninki kadar hızlı değil 20-25 dakika sürüyor mercimek hatta ben iyice erisin diye yarım saat bırakıyorum. ikeadan aldıkların nasıl şeyler cnm fotoğrafı varmı? mikser blender set i de bekarken almıştım braundan onu kullanıyorum. ayrı ayrı almadım. durum böyle:)

Merhabalar nasilsiniz... Bizde durumlar iyi cok sukur insallah boyle devam ederiz... Simdi eve gelenler gidenler oluyor ne zormus misafir agirlamak

çok sevindim adına maalesef bizde sorunlar devam ediyor, şöyle ki eşim bir garip büyük ihtimalle ben de ona garip geliyorumdur :) evlilik aslında çok güzel bir şey hele ki ailevi ve ciddi maddi sorunlar yoksa harika, ama insanların huysuzlukları, hoşgörüsüzlükleri mahvediyor her şeyi. eşim yemekten sonra tv karşısında sızıyor resmen ve sabhları çok sinirli, bilmediğim bir şey değildi ama aynı evin içinde çok daha sinirimi bozuyor ve bende patlayınca çok büyük kavgalar çıkıyor. dün sinirlenip" yaşlı amcalar gibi tüm gün yatıyorsun" dedim, iş stresi çok muş ve evliliğe alışma sürecindeymiş. 5 sene yalnız yaşamışmışta falan. biz bunalrı aşamıyoruz, gülüp eğlenip aşk dolu günler geçiremiyoruz maalesef. ara ara oluyor çoğunlukla olmuyor.

bıçağım set olarak yok ama tek tek almıştım işimi görüyorlar tezgahta çok şey sevmiyorum almayacağım o yüzden.

aynen her şeyi ne güzel anlatmışsın canım, off offf 3 gündür kavgalıyız bizde valla, bir derdim vara döndürdük burayı da ama, bilmiyorum, bu adam benim sinirimi çok bozuyor hep pozitif düşüneyim, üstüme düşen her şeyi yapayım diyorum, ona iş güç hiçbir şey brakmıyorum, lafını da etmiyorum ama adam yatalak hasta gibi koltuundan ayrılmıyor töbeee töbeee. ruhu yaşlı cidden öyle düşünüyorum, insanların keyif aldığı hiçbir şeyden keyif almadığnı düşünüyorum. çok dertliyim bugün çookkk

ay ben 3 gündür akşamları uyuyup kalıyorum kendimi toplayamıyorum resmen havadan mı ne anlamadım

Merhabalar nasilsiniz... Bizde durumlar iyi cok sukur insallah boyle devam ederiz... Simdi eve gelenler gidenler oluyor ne zormus misafir agirlamak
Daha ben misafir olayına başlayamadım henüz evi düzeltme eşya alma yerleşme evliliğe alışma modundayım..

Merhaba kızlar ben geldim agustos 4 de evlendik bizde 3 aya yaklastik valla say say bekle sonra nasıl geçtiğini anlama. Valla ev islerini bende saldım artık kendimi yormuyorum onceden cok kasıyordum

bıçağım set olarak yok ama tek tek almıştım işimi görüyorlar tezgahta çok şey sevmiyorum almayacağım o yüzden.
ben bışak almamıştoım set alınca iyi oldu ama 2 de orta oy aldım işimi görüyor iyi yapmışsın cnm güle güle kullan
simbodan almıştım işte o bozuk çıkanları cidden mutfaktan soğuttu beni rondoyu koşarak değiştirdim hemen :
ikeaden ıvır zıvır aldık baya iyi oluyor gerçekten aklına gelmeyen şeyler görüyorsun kullanışlı ürünler var
aklıma gelenler bunlar canım
saklama kapları çok iş görüyor 4 er tane büyük küçük aldım ama hala eksiğim var birkaç tane daha alacağım şu küçük olanı şehriye için alabilirim
bir de instagramda gördüm
beyaz çöp kovasıymış bu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/pe344026-jpg.1902011/

bunu patates soğanlık olarak kullanıyorlarmış tabi ağzını açık bırakıp
ben patates soğanlığı tupperdan almıştım almamış olsaydım fiyatı da 20 liramıymış neymiş alırdım
ayrıca deterjan koymak içinde kullanıyorlarmış deterjanlık olarak alırım belki gittiğimde gerçi sıvı kullanıyorum ama :) yinede güzel fikir

Eklentiler

• 224920245_tn30_0.jpg
    3,2 KB · Görüntüleme: 45
  • 193452025_tn30_0.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 63
  • images.jpg
    3,4 KB · Görüntüleme: 40
  • ikea-kap.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 54
  • PE415789.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 43
  • PE344026.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar tost makinesi olarak ne aldınız ? ben ızgarada yapan birşey istiyorum? tavsiye edebileceğiniz var mı?

Kızlar tost makinesi olarak ne aldınız ? ben ızgarada yapan birşey istiyorum? tavsiye edebileceğiniz var mı?
İYi akşamlar kuzucum. Bende aynen bu dediğini arıyordum. Korkmaz mia aldım, 4 dereceye kadar ısı ayarlanıyor ve yapışanları ıslak bezle silebiliyorsun onu geçtim çıkartıp yıkanıyor tost yapan başlar alt ve üst. 4.derecede harika ızgara oluyor. Mutlaka bak :) az evvel tost yaptım, kullanımı çooook temiz ve pratik. Pembe renk benim:)

Ben annem kullanmıyordu tefali vardı onu kullanıyorum tostu harika izgara özelliği var fakat ahnüz kullanmadım 3 seçenekli et balık tost gösteriyor derecelerini bi araştır istersen

benimde aklımda olan markalardan biri korkmaz ve philisp memnunsan bi bakayım ben de kırmızı istiyorum cnm çok sağol birde cahilim bu konuda ızgara yaparken tost gibi kapatılıyor mu yoksa açık mı ızgara oluyor çok koku var mı?

Ben annem kullanmıyordu tefali vardı onu kullanıyorum tostu harika izgara özelliği var fakat ahnüz kullanmadım 3 seçenekli et balık tost gösteriyor derecelerini bi araştır istersen
teşekkür ederim canım bi bakayım o modele de...

Estağfirullah, olur mu öyle şey. Sor tabii, sora sora yapılıyor bu işler :) kapalı ya da açık ızgara oluyor nasıl istersen. Temizliği inanılmaz kolay ve koku yok o yüzden memnunum. Yoksa kullanamam bende :)

Estağfirullah, olur mu öyle şey. Sor tabii, sora sora yapılıyor bu işler :) kapalı ya da açık ızgara oluyor nasıl istersen. Temizliği inanılmaz kolay ve koku yok o yüzden memnunum. Yoksa kullanamam bende :)
canım mia nın çok farklı fiyatları var senin modelin hangisi birde a329 mu ne öyle bir model var

Merhabalar, ben de bu yıl evlenenlerdenim. Kazanlı ütü almak istiyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhabalar, ben de bu yıl evlenenlerdenim. Kazanlı ütü almak istiyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
ben philips kazanlı aldım çok memnunum ütü konusunda philips veya tefalden şaşma 10 12 gömlek ütüledim su ancak yarıya indi çok pratik oluyor derecesi yok kumaşa göre ısıyı kendi ayarlıyor buharı çok iyi
ben alırken 600 liraydı vatan bilgisayarda 430 a inmid kamoanya yapmıslar babamla hemen görünce aldık
mor bi model var o sonradan çıktı onu çok beğeniyorum onu alabilirsin kontrol kilidi falanda var
9224 galiba benim ki
bahsettiğimde bu çok güzel diyorlar ben rengini görünce keike biraz bekleseydim dedim :)

Eklentiler

• EE_11401741.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Merhaba kızlar..
Burda toplanmak güzel olmuş, ben yeni fark ettim :)
Bir ayı geçti tüm telaş bitti, biz düğün öncesi çok yorulmuş bunalmış sıkışmıştık ama her şey yetişti, büyük mucizeler ile evi toparladık
Biz hafta içi ayrıyız, 15 gün birlikteydik şimdi cuma akşamı buluşuyoruz, pazar akşamı dönüyor.
Genel anlamda keyifliyiz iyiyiz eşim çok yardımcı ve anlayışlı
Ama ilk zamanların stresi var,ben çok huzursuzum ve sataşacak yer arıyorum.
Bazı konularda ters düşüyoruz ben çok yıkılıyorum.
Ailesi şimdilik mutlu, bir akşam kaldık çok çok güzeldi çok rahat ettim.
Ben akrabaları sevmiyorum gelip gitmek istemiyorum ama bir defalık eşim için katlanabilirim sanırım.
Bu hafta doğumgünüm.
O gün benim işim yogun, oda izin almadı. İzinleri kendi ayarlıyor ekibiyle.
Kriz halindeyiz.
Aynı gün amcasının oğlunun oğlu olacak. İlk erkek torun. Çok yakın, Kayınvalidem kayınpederim dede babaanne konumunda amcası hayatta değil onlar büyütmüşler.
Çok sinirliyim, sanırım hastahaneye gitmek için, kimse onu sormasın diye izin almadı.
Ama benim de işim yoğun, izin alamazdım. Rahat dur diyorum kendime sakinleşemiyorum.
Bu adam gözümün içine bakan adam, bir haftasonu griptim gözümün içine bakan adam.
Bakarken içi titreyen adam.
Yapısı sakin, süpriz beceremez, kırılmış incinmiş ve özgüveni zedelenmiş bir adam.
Ama yanımda bambaşka.
Ya ilk doğum günüm diye carlıcam.
Yada zamana bırakıcam.
Bu arada hiç bişey yapmayan haliyle iş yerime çiçek / çikolata / hediye gönderecek biliyorum.
Cuma akşamına bir sürü süpizi var biliyorum.
Bir ayda iki defa çiçekle geldi, birinde bakkaldan ekmek almaya çıkmıştı.
Ortada sorun yok ama var, var ama yok düşünmekten beynimi yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…