ne zaman gideceğinize bağlı cnm ama ben alva donnayı beğendim belek ve sidede varBen de 2 bucuk ay önce evlendim esimle evlendigimiz ilk günden itibaren sinavlara calistigimizdan balayina gitmedik benim sinavim aralikta. Araliktan sonra balayi yapmayi dusunuyoruz. Kac senedir tatil yuzu gormedim gidip de cok begendiniz yerler nereler kizlar bize de bir fikir olsun
Benim salonum çok geniş yer kalmadı gibi cnm hatta konsolun aynasını duvara takıp konsolu tv ünitesi olarak kullanacağız. Cezve siparişi netten verdim bugün yarın gelir diye düşünüyorum. O dediğin gibi uygun bir yerden yumurta kaynatmak için cezve aldım çok işe yarıyor haşlarken. kahve yapmak için bekarlıktan kalan bir cezvemde var..çelik tencere alacağım şimdilik seramik ve teflonlarla idare ediyorum birde ısıtmak ve yemek saklamak için minik çelik tencerelerim var. Düdüdklü yine bekarlıktan var ama sanki seninki kadar hızlı değil 20-25 dakika sürüyor mercimek hatta ben iyice erisin diye yarım saat bırakıyorum. ikeadan aldıkların nasıl şeyler cnm fotoğrafı varmı? mikser blender set i de bekarken almıştım braundan onu kullanıyorum. ayrı ayrı almadım. durum böyle:)ben ilk önce orta sehpa istemedim annemin evinden bıkmıştım sonra benim salon büyük olunca bomboş oldu gelen giden vs de olsun boş duruyor dedim ayrıca ikimiz bsyler yer içerken zigon sehpa çıkarma durumunda kalmam oraya koyarız diye düşündüm yaptıralım dedim yapılamadı gitti bi gelemedi :)
eğer salonun büyükse orta halli bsy düşünebilirsin cnm
benimde cezve takımım yok tencereleri alırken tefalden bir sütlük almıştım onda süt kaynatıyorum geöenlerde milyoncular gibi plastik satan bi yerdn de 5 liraya bi cezve aldım iki yumurta girecek şekilde onu da yumurta haşlarken kullanıyorum simbonun elektirikli cezvesi hediye gelmişti çok önceden onu da türk kahvesi yaparken kullanıyorum pek ihtiyacım olmuyor
çelik tencere ve diğer usul tencere tava çok lazım oluyor düdüklünü almadıysan fissler öneririm sabhatan istalltıgım nohutu hiç haslamadan 15 dk yemeğini yaptım her gün düdüklü kullanıyorum bi harika çalışan kadınlar için biçilmiş kaftan eşim bu düdüklü olmasa halimiz harap diypr 10 dk mercimek çorbası yapıyorum 10 dk tavuk haşlıyor şiddetle öneririm
kahvaltı takımı almıştım çok gereksizmiş gereçekten onları almadıysan alma bence
mutfak robato blender en önemlisi seneler önce simbonun almıştı annem o zamanlar bsy sanıp
evlendim açtım soğan rondo da resmen doğranmıyor o kadar büyük kalıyor ki
blenderi desen kendini tık diye atıyor elime bsy olacak diye korkuyorum dedim ben bunu atıcam grantiside geçti tabi yıllar önce alınınca gittim arçeliğin inlove serisinden çift bıcaklı rondosunu aldım anneme almıstık muhteşem bsy çok memnunduk 100 lira pazarlıkla aldım çok memnunum suan blenderi sık kullanmıyorum diye değiştirmedim birkaç ay sonrada blenderını alıp benim bu işe yaramazları atacağım
benim ilk zamanlar çöp kovası ıvır zıvır kavanoz mercimek bulgur un vs koyma alet edevatlarına çok param gitti ikeadan aldım onları da bıçak seti alabilirsin bıçakta en çok kullanılanlardan
Merhabalar nasilsiniz... Bizde durumlar iyi cok sukur insallah boyle devam ederiz... Simdi eve gelenler gidenler oluyor ne zormus misafir agirlamak
bıçağım set olarak yok ama tek tek almıştım işimi görüyorlar tezgahta çok şey sevmiyorum almayacağım o yüzden.ben ilk önce orta sehpa istemedim annemin evinden bıkmıştım sonra benim salon büyük olunca bomboş oldu gelen giden vs de olsun boş duruyor dedim ayrıca ikimiz bsyler yer içerken zigon sehpa çıkarma durumunda kalmam oraya koyarız diye düşündüm yaptıralım dedim yapılamadı gitti bi gelemedi :)
eğer salonun büyükse orta halli bsy düşünebilirsin cnm
benimde cezve takımım yok tencereleri alırken tefalden bir sütlük almıştım onda süt kaynatıyorum geöenlerde milyoncular gibi plastik satan bi yerdn de 5 liraya bi cezve aldım iki yumurta girecek şekilde onu da yumurta haşlarken kullanıyorum simbonun elektirikli cezvesi hediye gelmişti çok önceden onu da türk kahvesi yaparken kullanıyorum pek ihtiyacım olmuyor
çelik tencere ve diğer usul tencere tava çok lazım oluyor düdüklünü almadıysan fissler öneririm sabhatan istalltıgım nohutu hiç haslamadan 15 dk yemeğini yaptım her gün düdüklü kullanıyorum bi harika çalışan kadınlar için biçilmiş kaftan eşim bu düdüklü olmasa halimiz harap diypr 10 dk mercimek çorbası yapıyorum 10 dk tavuk haşlıyor şiddetle öneririm
kahvaltı takımı almıştım çok gereksizmiş gereçekten onları almadıysan alma bence
mutfak robato blender en önemlisi seneler önce simbonun almıştı annem o zamanlar bsy sanıp
evlendim açtım soğan rondo da resmen doğranmıyor o kadar büyük kalıyor ki
blenderi desen kendini tık diye atıyor elime bsy olacak diye korkuyorum dedim ben bunu atıcam grantiside geçti tabi yıllar önce alınınca gittim arçeliğin inlove serisinden çift bıcaklı rondosunu aldım anneme almıstık muhteşem bsy çok memnunduk 100 lira pazarlıkla aldım çok memnunum suan blenderi sık kullanmıyorum diye değiştirmedim birkaç ay sonrada blenderını alıp benim bu işe yaramazları atacağım
benim ilk zamanlar çöp kovası ıvır zıvır kavanoz mercimek bulgur un vs koyma alet edevatlarına çok param gitti ikeadan aldım onları da bıçak seti alabilirsin bıçakta en çok kullanılanlardan
ediyorum fakat benim açımdan çok yorucu geliyor hayatım bi anda değişti eskisi gibi olmuyor her şey mesela aksam kız arkadaşlarınla uzun soıhbetler edemiyorsun telefonda seni yemek iş ya da tv izlemek için bekleyen bi eşin oluyor
istediğin saate girip çıkma tamamen ortadan kalkıyor her hafta temizlemen gerekn bir ev ve ütü var :)
annelerimizin kıymetini böylelikle anlıyoruz :)
evlilik çok güzel bir şey sevdiğin insanla bir gelecek kurmak kendi evin olması kendi istediklerinin olması güzel gerçekten
ilk zamanlar sana tavsiyem sadece evinle ilgilen evinle ol çok fazla ne sizinkilere ne onunkilere gitmeyin evinize alışma süreniz olacak çünkü
önceden söylenen seyler batmasa aynı evin içinde batıyor bazen ya da her gün gözün gördüğünden batıyor bilmiyorum ama genel olarak sinirlerini aldırmış yapıcı bir tavır takınman gerekiyor zamanla alışana kadar
ben öyle bir insan olmadığım için ilk zamanlar benim bu evde ne işim var ya ben bunun için mi evlnedim annemin evinde rahatmışım mutluymuşum diye psikolojimi bozdum hoş hala yoruluyorum ama annenin evine oturmaya gidince bile kendi evini arıyorsun
balayıdan sonra insan gerçek hayatla yüzleşiyor helede çalışıyorsan masal gibi geçti balayım vs ama bayram sonrası hem işe baslayıp hemde eve dönünce ne oluyoruz oldum
düğünde vs kimseyi takma moralini bozacak aksilikler laf söz densiz insanlar olacak
en baştan planlarını yap
ufak tefek aksilikler olur karar değişiklikleri vs bunlara çok takılma ama düğün öncesi kuaforunu fotogracını kacta bırakılcaksın kacta gidiceksin kacta gelin almaya gelecekler vs bunları hep konusun ayarlayın çok sistamatik çünkü biri aksasa diğeri de aksıyor ha ufak tefek gecıkmeler olur onlara takılma düğün de senin düğünün eglenmene bak ben düğün salonunda eglenırken hep gözüm bi yerlerdeydi o nerde niye oynanmıyor vs bi gerginlik mi var diye korkuyordum çünkü kınamda erkek tarafı geç geldi o yüzden ailem gerildi bsy olacak diye çok korktum ama şimdi diyorum ki olacağı varssa her türlü oluyor çok takmamak lazımmış
gerçi düğünümde hiç oturmadım çok eğlendim ama biraz da olsa kafamı mesgul ettim boştan yere
eğer vaktin varsa evlenmeden önce evini güzelce yerleştir eksikliklerini tamamla gerçi eksık hep olacak benim hala eksiğim var ama düğünden sonra iş de olunca inan dermanın olmuyor öyle bi tempoda evi yerleştirmeye vs
her şeyin başı relax olmakmış ben bunu geç anladım :
aynen ya haftaiçi misafir agırlamaktan nefret ediyorum ama sıkılıyoruz da gerçi arkadaşlarımız geliyor yabancı da değiller ama yinede yoruluyor insan
ay ben 3 gündür akşamları uyuyup kalıyorum kendimi toplayamıyorum resmen havadan mı ne anlamadımhayırlı olsun şimdiden
çok gereksiz ev eşyası alma en basta evin oturdıuktan sonra aksesuar vs onları al bastan aldıkların uymaya bilir
ilk zamanlar evim temiz olsun mükemmel yemekler yapayım vs diye düşüneceksin kendini çok fazla yorma eşinle vakit geçirmeye bak
en başta zorlanıyorsun psikolojinde bozuluyor birden hayatın değişiyor çünkü takmamaya çalış zaten zamanla alışıyorsun
ben bu tempoya mesela 1.5 ay olmasına rağmen alısamadım aksamları işten dönünce benim için çok yorucu oluyor hala uykumu alamıyorum öğlenleri işte uykum geliyor :)
o yüzden kendini yorma işe gideceksen eğer çalışacaksan kendi bedenini ve sağlığını düşün
evin istediğin gibi kur kimsenin lafına takılma
düğünde relaks olmaya çalış
kısacası stres olma canım mutlu olmaya anı yaşamaya bak
Daha ben misafir olayına başlayamadım henüz evi düzeltme eşya alma yerleşme evliliğe alışma modundayım..Merhabalar nasilsiniz... Bizde durumlar iyi cok sukur insallah boyle devam ederiz... Simdi eve gelenler gidenler oluyor ne zormus misafir agirlamak
Benim salonum çok geniş yer kalmadı gibi cnm hatta konsolun aynasını duvara takıp konsolu tv ünitesi olarak kullanacağız. Cezve siparişi netten verdim bugün yarın gelir diye düşünüyorum. O dediğin gibi uygun bir yerden yumurta kaynatmak için cezve aldım çok işe yarıyor haşlarken. kahve yapmak için bekarlıktan kalan bir cezvemde var..çelik tencere alacağım şimdilik seramik ve teflonlarla idare ediyorum birde ısıtmak ve yemek saklamak için minik çelik tencerelerim var. Düdüdklü yine bekarlıktan var ama sanki seninki kadar hızlı değil 20-25 dakika sürüyor mercimek hatta ben iyice erisin diye yarım saat bırakıyorum. ikeadan aldıkların nasıl şeyler cnm fotoğrafı varmı? mikser blender set i de bekarken almıştım braundan onu kullanıyorum. ayrı ayrı almadım. durum böyle:)
ben bışak almamıştoım set alınca iyi oldu ama 2 de orta oy aldım işimi görüyor iyi yapmışsın cnm güle güle kullanbıçağım set olarak yok ama tek tek almıştım işimi görüyorlar tezgahta çok şey sevmiyorum almayacağım o yüzden.
İYi akşamlar kuzucum. Bende aynen bu dediğini arıyordum. Korkmaz mia aldım, 4 dereceye kadar ısı ayarlanıyor ve yapışanları ıslak bezle silebiliyorsun onu geçtim çıkartıp yıkanıyor tost yapan başlar alt ve üst. 4.derecede harika ızgara oluyor. Mutlaka bak :) az evvel tost yaptım, kullanımı çooook temiz ve pratik. Pembe renk benim:)Kızlar tost makinesi olarak ne aldınız ? ben ızgarada yapan birşey istiyorum? tavsiye edebileceğiniz var mı?
Ben annem kullanmıyordu tefali vardı onu kullanıyorum tostu harika izgara özelliği var fakat ahnüz kullanmadım 3 seçenekli et balık tost gösteriyor derecelerini bi araştır istersenKızlar tost makinesi olarak ne aldınız ? ben ızgarada yapan birşey istiyorum? tavsiye edebileceğiniz var mı?
benimde aklımda olan markalardan biri korkmaz ve philisp memnunsan bi bakayım ben de kırmızı istiyorum cnm çok sağol birde cahilim bu konuda ızgara yaparken tost gibi kapatılıyor mu yoksa açık mı ızgara oluyor çok koku var mı?İYi akşamlar kuzucum. Bende aynen bu dediğini arıyordum. Korkmaz mia aldım, 4 dereceye kadar ısı ayarlanıyor ve yapışanları ıslak bezle silebiliyorsun onu geçtim çıkartıp yıkanıyor tost yapan başlar alt ve üst. 4.derecede harika ızgara oluyor. Mutlaka bak :) az evvel tost yaptım, kullanımı çooook temiz ve pratik. Pembe renk benim:)
teşekkür ederim canım bi bakayım o modele de...Ben annem kullanmıyordu tefali vardı onu kullanıyorum tostu harika izgara özelliği var fakat ahnüz kullanmadım 3 seçenekli et balık tost gösteriyor derecelerini bi araştır istersen
Estağfirullah, olur mu öyle şey. Sor tabii, sora sora yapılıyor bu işler :) kapalı ya da açık ızgara oluyor nasıl istersen. Temizliği inanılmaz kolay ve koku yok o yüzden memnunum. Yoksa kullanamam bende :)benimde aklımda olan markalardan biri korkmaz ve philisp memnunsan bi bakayım ben de kırmızı istiyorum cnm çok sağol birde cahilim bu konuda ızgara yaparken tost gibi kapatılıyor mu yoksa açık mı ızgara oluyor çok koku var mı?
canım mia nın çok farklı fiyatları var senin modelin hangisi birde a329 mu ne öyle bir model varEstağfirullah, olur mu öyle şey. Sor tabii, sora sora yapılıyor bu işler :) kapalı ya da açık ızgara oluyor nasıl istersen. Temizliği inanılmaz kolay ve koku yok o yüzden memnunum. Yoksa kullanamam bende :)
ben philips kazanlı aldım çok memnunum ütü konusunda philips veya tefalden şaşma 10 12 gömlek ütüledim su ancak yarıya indi çok pratik oluyor derecesi yok kumaşa göre ısıyı kendi ayarlıyor buharı çok iyiMerhabalar, ben de bu yıl evlenenlerdenim. Kazanlı ütü almak istiyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?