Evimin eksiği çoktu evlendiğimizde. Ama zamanla hemde aceleye gelmediği için yavaş yavaş özene bezene aldım eşyalarımı. Ucuza aldım herşeyimi ama herkes o kadar beğeniyor ki... Gelinliğim de istediğim gibi değildi, düğünümde. Evlendik gitti o zamanlar önemsediğim herşey şimdi boş geliyor. Evliliğim o kadar güzel ki düğünümü hatırlamıyorum bile.
canım bı arkadaş sevgilime mail attım demiş bişiler yazmış
çok kırıcı buldum eger yapacak gücü yoksa nasıl hissetmiştir kimbilir..
Bende evleneceğim , iki taraf ne yapacak bılmıyorum ama istediğim beyaz esyayı alamıuyorum olsun dıyorum gecım olsun uc bes kurus daha asa olsun ne olmus..
yeterkı sız bırlık olun bence gerısı hallolur
biz bugune kdar sevgilimle salonumuz şöyle olsun, mutlağımız şöyle olsun die hiç konuşmadık..
bugun biri evinin resmini koydugu bi topicle karşılaştım. büyzden sevgilime bunu yazma gereği duydum..
sizin düşündüğünüz gibi hiç düşünmedim. haklıda olabilirsiniz.. ama neden bilmiyorum daha çok haksız oldugunuz kanısındayım.
sanırım buda yaşadıklarımızla alakalı. biz zor şartlar altında beraberiz. üniyi bitirip bitirmez evlencez sanırım.askerlik şunu falan işte..(bnm ailemden dolayı)
sevgilimin bişey yapmasına para biriktirmesine bile fırsatı olmaycak belki.. ailesine yük olmak istemem..
he bilemem.. ailesi belki çok büyük destekte çıkar. bunuda konuşmadık.. ben sadece herşeye ragmen onun yanında oldugumu belli etmek istemiştim.
Evimin eksiği çoktu evlendiğimizde. Ama zamanla hemde aceleye gelmediği için yavaş yavaş özene bezene aldım eşyalarımı. Ucuza aldım herşeyimi ama herkes o kadar beğeniyor ki... Gelinliğim de istediğim gibi değildi, düğünümde. Evlendik gitti o zamanlar önemsediğim herşey şimdi boş geliyor. Evliliğim o kadar güzel ki düğünümü hatırlamıyorum bile.
canım bişi değil sadece üzülmüş olabileceğini söyledim..
zor şartlar demişken benim 2.evliliğim olacak.. yani o konuya ben hiç girmiyeyim
biliyourm insan cok özeniyor
cok güzel gelinliğim oldu evim televizyondakiler gibi rengarenk pahalı esyalar ama mutluluk hiç olmadı o evi kahkahalarla inletemedik..
simdi o yzuden bıraz daha aarklı bakıyorum olaya..
esya onemlı degıl
senıde anlıyorum
sanmakı 2.olacak dıye heveslı degılım
daha bı tatlı el eleverıp bıseyler almak
benım aılem destek olur ama benım ıstemeye yuzum yok
onun ailesi için bişey diyemeceğim..
o bekar..
öyle işte
cok ta maaş almıyoruz keşke alsak