daha demin içimden geldiği için sevgilime mail attım. tam olarak bu konudaydı...
dedimki bn ona(kendisi şuan üni öğrencisi) kopy paste yapıyorum..
""bipp:) bn böyle çok güzel evim olsun istiyorum.. salonumuz böyle kırmızı siyah beyaz olsun:S mobilyalarımızda halımızda perdelerimizde
ama ben senden istemiyorum kkkk.. zamanla olcakki bunlar.. hemencecik olmaz belki sonra olur belkim..
beraber alırız.. yetrki sevgimiz güçlü olsun dımı""
yani bnce mantık bu, sen eger biraz eksik evlenmeyi kabl edersen bişicik olmaz.. kolunda belki burma bileziklerin olmaz.. çok güzel bi salonun olmaz belki:S ama zamanla bunlar yapılcak olcak şeyler.. en az masrafla bi düğün yapabilirsiniz bnce:s
aynı dertten bende muzdaribim. sözlümün ailesi hiçbişey almadıkları gibi hiçbişeyde umurlarında değil. siz nasıl istiyosanız yani suya sabuna dokunmuyolar. evet biz birlikte yapıcaz bundan gocunmam hatta gurur duyarım. ama insan yıpranıyo be içi gidiyo dediğin doğru kimden ne eksiğim var diye için burkuluyo ama sonumuz güzel olur inşş
ya ben bu aileleri anlamıyorum, ben bile çocuğum doğmadan onun geleceğini düşünerek birikim yapıyorum, neyse
arkadaşım ikinizde çalışıyormuşsunuz, herşeyin altından kalkarsınız. bak ben 4 yıllık evliyim, evet düğün borcum yoktu ama eşimin işleri hep sorunluydu zatin yaklaşık 2 yıldır çalışmıyorduda ama kredi çektik evimizi aldık, arabamızı borçsuz aldık, yememiz içmemiz iyi yani demem oki, birbirinize destek olduktan sonra olmayacak yok.