E
eduk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pippi_langstrumpf
-
Aaa yapmayın bir kere evleniyorsunuz
:))) aslında doğru diyosunuz. 1 kere olan bişey sonuçta ve ömrümüz boyunca hatırlanacak o gün. amaaa şu anki sevgılımle evlenebilirsek (inşallah) kalabalıktan nefret ederiz mesela ikimiz de.. üstelik onun ailesiyle benim ailem bir araya gelmek istemediklerinden isteme, söz, nişan, düğün kısmında sorunlar olacaktır eyvahedigeldismile Hatta babam, seni istemeye ailesini getirmesin, kendi gelsin günü geldiğinde dedi şimdiden...
Akrabalarımıza haber veremeyiz onunla evleneceğini, başka bi şehirde nikah kıyarsınız dedi (bazı ailesel nedenlerden dolayı)..... :sinifsinif:
ee ailelerden destek de olmayacağına göre bizim sadece beyaz eşylar için 1 sene falan çalışmamız lazım. kaydirigubbakcemile3 biz de oturduk konuştuk. birlikte bir hayat kuracaksak sadece ikimizin emeğiyle olsun dedik. kazanıp kazanıp alırız artık... yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama hazır bir eve gitmektense ikimizin zorlukların üstesinden gelerek yavaş yavaş kurduğumuz bir evde yaşamak bana daha anlamlı geliyor...
ben şunu anlamıyorum
düğün için, eşyalar için bir sürü masraf edelim
hatta sırf bu yüzden birileriyle aramız bozulsun -ki genellikle bir taraf ısrarcıysa olur-
sonra o borcu ödemek için de canımız çıksın
her şey imkanlar elverdiği ölçüde yapılmalı
en iyisi de olsa en kötüsü de olsa bir gün sıkılacaksın o eşyalardan
kaç lira olduğundan ziyade içine sinmesi önemli
evde huzurun olsun gerisi boş
biz evlenirken lcd tv almayı düşünüp sonra alırız diye vazgeçmiştik
şu anda alabilecek durumdayız elbette ama hala benim bekar evim için aldığım 37 ekran tv kullanıyoruz
hatta bir ara siyah beyaz gösteriyordu yeni düzeldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?