valla bir hesaplayalım.ekonomik hesaplamaya çalışcam.bosh demişsin.en son modellerini düşünmezsen,yine iyi olsun tabi dersen,plazma,buzdolabı,çamaşır makinesi,bulaşık makinesi ,fırın 6 7 bin civarı tutar.
ev eşyalarında bellona alfemo istikbal v.b. markalar düşünürsen bunların fiyatları yüksek değil fazla.mesela yatak odası,yemek odası,misafir odasına,oturma odasına oturma grupları toplam 13 14 bin civarı olur.yalnız daha farklı markalar düşünüyorsan bunun iki katı veya daha fazla olabilir tabi.5 6 bin heralde halılarla perdeler tutar.bunu pek bilemiycem.
sonra mutfak eşyaları,evdeki ufak tefek ihtiyaçlar,ne bileyim süs için aksesuarlar falan düşünecek olursak onlarda epey tutar.senin çeyizin falan varsa bilmiyorum ama.
düğün masrafını bilmiyorum.tabi düğününe göre değişir.benim hiçbir fikrim yok gerçi.gelinlik fiyatlarınıda bilmiyorum.
sadece yazdıklarım 26 27 bin tutmuş.daha altındır,düğündür gelinliktir ,balayıdır falan derken heralde 50 bin gerekir.rahat rahat yetebilir de.
canım siz düğününüzü tamamen ikiniz mi yapmak zorundasınız ailelerinizin hiçbirşey yapma imkanı yok mu