Kız İsteme Evlenmek istiyorum ama ailemi nasıl ikna edecegimi bilmiyorum yardım edin banaa:(

bendemi kaçsam kaydirigubbakcemile

ama kacacan kişinin işi gücü olsun,mümkünse devlet memuru felan olsun asker polis olması daha iyi kendini güvenceye alırsın ,sana kötü davranamaz çünkü onlar özel hayatlarınada dikkat etmek zorundalar ,işsiz birinede kaçayım demekaydirigubbakcemile3

inşallah istediğin gibi olur herşey, nişanlılık dönemini uzun tutucam demişsin buna sevindim, çünkü 1,5 yıl bence bi insanı tanımak için az bi süre, 1 yıl kadar nişanlı kalırsanız daha iyi olur senin için. ayrıca evli olmak hiç bişeye engel değil, engel olur diyen arkadaşlara katlmıyorum. benim abimin eşi hem yüksek lisans yapıyor hem de kpss kursuna gidiyor akşam 10a kadar, gayet de mutlu ve düzenliler. bunlar hiç sorun değil canım yeter ki ikiniz mutlu ve huzurlu bir evlilik yaşayabilin, kpss falan çok küçük şeyler. hakkında herşeyin hayırlısı olsun

cewaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.ewe tnişan olsun ortak kararımız arkadaşımla 1 sene kadar nişanı uzun tutmak ayrıca kpss için bana çok destek weriyo sadece bnm geleceğim değil onunda geleceği sadece onun bişeyler yapıması olmuyo benimde bişeyler yapmam gerekiyo we bi mesleğim yok bu kararı aldık sınava gircem.ve kaçmak bana göre bişey değil böyle bişey aklımdan kesinlikle geçmez ben 2 tane ailemin olmasını istiyorum yanımızda ve olcakda.

Canım al bende de o kadar ama ben evlenmek için ikna etmek değil,ilişkim için ikna etmeye çabalıyorum biliyor ama bilmiyormuş gibi davranıyor anacuumm..
şuan yaşım 20 (artık 21 oldum) 2 sene sonrada resmiyete dökmek istiyoruz ilişkimizi tabii benim annemde maddi durumu iyi bir damat istiyor ve bizim memleketli istiyor bakalım nasıl olacakk:umursamaz:

canım allah yardımcımız olsun aynı dert bendede var biz 8yıldır beraberiz herkez biliyo ama babiş hariç kaç aydır erteliyoruz inş. karşı çıkmazlar bu dileğim ikimiz için...... allahyardımcımız olsun

offf offfff, ne zor bu işler yaaaa eyvahedigeldismilemafoldumben

ya kızlar bende 8 yıldır görüşüyorum ama annem evi yok diye sorun yapıyo ne yapıcamı bilemedim babamın haberi yok daha oda evi olsun ister öyle diyo çünkü evi olmayana kız vermem diyo çok korkuyorum ama olucak kaçarı yok ben istiyorum valla kız istedikten sonra ailelerin susması gerekir bence insanın yaşayacağı varsa ailelerin istediği biriyle evlensede yaşar bence ılımlı bakmalılar deli olucam ama nasıl olcak diye düşünmekten ne yapmalıyım sizce

Ailen de kendine göre haklı tabi her insan evladının her açıdan rahat bi şekilde yaşamasını ister ama evinin olmaması da seven insanları ayırmaya sebep olacak kadar büyük bişey değil.
Sevgilin maddi açıdan nasıl, maaşı falan yani?
Artık ev sahibi olmak eskisinden daha kolay.
Belli bir miktar peşinat verip gerisini taksitle kira öder gibi ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz.
Ama bunun için ilk önce az da olsa birikim ve de sabit düzenli bir maaş olmalı.
İlla ev olsun diyorlarsa bunu düşünebilirsiniz yani canm.

damat adayının geliri ne durumda?

istemeye gelecekler adam akıllı karşılıklı konuşulacak. senin yapacağın bir şey yok . ailesi ve sevgilin orta yolu bulacak bir şekilde.

bnde aynen senin durumundaydım 87 liyim ama bn den büyük ablam ve abim yok ama babamın bu fikre alışması zaman aldı söylediğimin üzerinden 8 ay geçti hala sıcak bakmıo ama kabullenecek ama sende gevşeme vazgeçmeyeceyini hissettir onu anlayınca onlarda karşı çıkmanın anlamsız olduğunu anlıyorlar tek şifre kararlı olmak sanada banada kolay gelsin ama kendini üzme sonuçta senin istediğin gibi sonuçlanacak

kızlar sevgilimin kendi işyeri var erkek kuaförü geliri aylık ortalama 1500 tl bende çalışıyorum ama ben herşeyin maddiyat olmasına kızıyorum bana kötü alışkanlığı varmı demiyolar evi varmı ya ben ev alıcam ama zamanla biraz birikim yapıp alıcam ama bunu anlamıyor annem aramız çok kötü benim inadımıda biliyo ne kadar sevdiğimide ama bana duygu sömürüsü yapıyo filan çok bunaldım yaa:85:

kızlar benm babam önce evni ailesini fln sordu ama laf döndü dolandı illaki eve geldi... kira sıkıntısı çekelm istemiyolrlar.. kaç ay oldu babama söyledm biri var die ama şimdi ev almasını bekliyorm benmkinin tanşmaya gelmesi için.. umarm nisanın sonuna kadar olucak.. maaşı iyi aslnda 3 milyr fln alıyor ama işte... babalar...

kızlar 23yaşındayım çanakkalede okuyorum 4yıldırda birlikteyiz erkek arkadaşım polis 2.yılıım hem bölümü sevmediğim hem de onunla olmak için sınava girdim eğer kazanırsam ist onun yanına gidicem.. bu durumda evlenelim diyoruz ama annem bi türlü yanaşmıyo resmen rest çekti ben annelik görevimi yaparım ama gerisine karışmam kapını çalmam sanada izin vermem dio ayrıca evden gelin çıkamazsın diyo sizce ne yapmalıyım nasıl ikna etmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…