- Konu Sahibi Neslihan90
Sevgili arkadasim, durumuna uzuldum. Ancak biz kadinlar gecmisimizi sirtimizdan bir turlu atamiyoruz maalesef. Oysa temiz bir sayfa acsak kim bilir ne guzel gunler var olacak onumuzde. Bu yuzden sana nacizane tavsiyem, at su sirtindaki yuku. Gecmis artik cok uzakta. Ne yaparsan yap degismyecek. Hayati ne kendine ne karsindakine zindan etme. Mutlu olman icin baska yol yok.
Ve sevgilinin gelmesini bekle. Lutfen cok da uzerine gitme daha da bunalmasin. Bulusursaniz da gozunun icine bakip oyle soylesin bittigini. Biterse de sakin onun onunde aglama. Sakince kalk, peki de tokalas, saglicakla de evine gel. Sonra istedigin kadar aglarsin. Sen onun gibi kac tane daha bulursun, bakalim o senin gibisini bir daha bulabilir mi?
Canım benim cok tesekkur ederim sana ya. Evet kurtulmaktan baska çarem yok evet ben bunun icin cok savaştım. Ama bu adam o kadar samimi davranmıştı ki bana ben onunla paylaştım sadece. Sunlar sunlar oldu diye. Üzüldü benim gibi. Ve Bi anda sahip çıkmaya basladi. Ben De bunun rahatlığıyla sanırım ondan çıkardım biraz acısını çocukluk yaparak. Hatam yok demiyorum var helde cok var ama bana Bi sans bile vermemesi değiştiğimi gormek istememesi beni cok yaraladı. Görürse devam ederse hic kopamazmisiz daha cok acı çeker mısız. Bunları soyledi hep.