• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlenmek istiyorum ama ailemi nasıl ikna edecegimi bilmiyorum yardım edin banaa:(

collercix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2009
39
0
86
Ankara
arkadaşlar ben 87 liyim 1,5 yıldır arkadaşım var evlenmek istiyorum ama benim ailem bi türlü sıcak bakmıyo benden büyük bekar 2 ablam bide abim var arkadaşım bayan kuaförü die maddi sıkıntılar yaşarsınız diye bide güvenemedikleri için etrafı hep bayan oldugundan tanışmak istemiyolar.bense onu çok seviyorum herşeyde aynıyız ailemi nasıl ikna etmeliyim neler ve ne şekilde sölemeliyim nolur yardım edin.:uhm:kurban bayramından sonra konuşmayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum özellikle evli ablalardan yardımınıza ihtiyacım varmafoldumben

Valla canım başta Allah yardımcın olsun aileyi ikna etme konusu çok sıkıntılı ve meşaketli bi iş erkeğe hiç bi kulp bulamasalar bile kendilerini alıştırmak için zamana ihtiyaçları vardır sen doğrudan söyle tanışmanızı istiyorum de tanıştrmak için fırsat kolla ama aceleci olma sabret.Sonunda ikna olucaklardır nereye kadar hayır diyebilirlerki sewdiğin insanın olumsuz ewliliğinize mani bi durumu yoksa..
İnşallah herşey dilediğin gbi olur Allahtan her zaman hayırlısını dile ve bol bol dua et..:Saruboceq:

Canım ne olacak kuaförler de insan, onlar hep bekar mı kalacak:)
Yalnız senin abla durumu biraz sakat
Yani annen baban izin verse bile ablaların biz dururken sana ne oluyor diyebilir
, ama senin de yaşın gelmiş yani
ınşallah ikna edebilirsin canım
Hakkında hayırlısı olsun

bence yasın erken daha ben 25 yasındayım acaba erkenmi evlendim diye düşünüyorum bazen ve senin önünde ablan abin fln var ama illada evlencem diosan ailenle öncelikle annenle sakin bir dilde konusabilirsin dusuncelerini duygularını anlat tanısın en azından de

öncelikle hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim..aileme göre biri olduguna gerçekten inanıyorum ben ablamgile gelince onlar kesinlikle bizden önce evlenemezsin gibi şeyler demiyolar ama benim babam kalp hastası çok çabuk sinirleniyo o yüzden ablamgil bundan dolayı bana yardım edemiyolar.ama benim arkadaşım varken daha neyi bekleyimki.ablamgil biri düşünmüyo evlenmeyi diyeride kısmet olmadı abime gelince o bana engel degil.ama ben çok duygusalım babamın karşısına geçip konuşamıyorum.gerçektende evlenmeyide düşünüyorum aradıgım kişiyi buldum bana cesaret verin biraz nolur.bide akıl verin tabi böle zorluk yaşayanlar nasıl ikna ettiler yardım bekliyorum

canım benim ya bende aynı dertten çok çektim abim askerdi izne geldi yeter artık dedim ve babama açılmaya karar verdim mektup yazdım okula giderken bıraktım :) akşam geldiğimde hepimizi topladı (annem ben abim ) sonuç olarak 5 aralıkta istemeye geliyorlar :) valla ben bile şaşırdım ama sözle nişanı bir yapalım diyoruz bakalım babama onu nasıl kabul ettireceğim :))))

önce ablaların

sonra annenin

annen abinin

bu aşamaları geç hepsinin desteğini sırasıyla al

sonra annen babana çıtlatır ufk ufak

annen abinin onunla tanışmasını isteyebilir

aşama aşama gitmezsen bir yol katedemezsin

87lisin evlenemk için niye acele ediyorsun anlamadım amaakannehir

bence doğrudan söyle bu fkre alışmalaarı zaman alacaktır mutlaka...

yaşına takılanlar olmuş ama bu işler yaşa bakmıyor evliliğe hazrı olup olmamaya bakıyor..kimisi 30unda hazır olur kmisi 23ünde...

hayırlısı olsun canım...

ablamgilin destegi war zaten ama babamdan biraz korktukları için bide saglık sorunu oldugu için pek konuşmaya çekiniyo herkes ama yaş olarak ben küçük görmüyorum çünkü gerçekten herşeyin hazır olmasını beklersem çok beklerim sorumluluk almak gerek biran önce hayatı yoluna koymak gerek diye düşünüyorum.daha önce bi söledim annemde olumlu bakıyodu ama babam tepki gösterince mecbur kaldı babamın tarafa geçti ama annemden yana bi sıkıntım yok bnm.belki cesaretimde sorun yaşıyorum ara ara

ablamgilin destegi war zaten ama babamdan biraz korktukları için bide saglık sorunu oldugu için pek konuşmaya çekiniyo herkes ama yaş olarak ben küçük görmüyorum çünkü gerçekten herşeyin hazır olmasını beklersem çok beklerim sorumluluk almak gerek biran önce hayatı yoluna koymak gerek diye düşünüyorum.daha önce bi söledim annemde olumlu bakıyodu ama babam tepki gösterince mecbur kaldı babamın tarafa geçti ama annemden yana bi sıkıntım yok bnm.belki cesaretimde sorun yaşıyorum ara ara

bunu annenin söylemesi daha doğru olur

burada bir konu vardı "ailenize nası söylediniz" diye. oraada arkadaşın biri babasına mektup yazmış. madem annenden hayır yok böyle birşey dene istersen kaydirigubbakcemile4

yaşın bence erken değil normal.ablaların ve abin varmış durum o açıdan bakılınca erkenmiş gibi görünüyor ama bence farklı olan bi durum yok annenlere hayali bi kaç arkadaş örnek gösterebilirsinnn :) annelerr çoçuklarına kıyamazzz anneni ikna ettinmi o babanla konuşur bence tatlım..

ben evdeyim ama çalışmayı düşünüyorum okul fln yok sadece ilerisi için kpss ye girmeyi düşünüyorum ama bu engel olamaz diye düşünüyorum.bu arada bayramın 3.günü evli olan ablamın yardımını alarak annemle konuştuk diger ablamlarda yanımdaydı herkes destek oldu anneme karşı annemde daha ılımlı şuanda sanırım bu bile bnm için büyü ilerleme bikaç gün sonra annemle başbaşa konuşmayı düşünüyorum şuanda bayram nedeniyle kalabalık malum.bana şans dileyin nolur burdan cesaretleniyorum çünkü.bu arada mektup yaz diyen bi arkadaşım olmuş gzl bi yöntem ama bnm babam buna daha çok tepki gösterir o üzden bu olmaz yinede teşekkür ederim yardımın için

öyle bi engel olur ki...delikafadulden

evlenirsen kpss falan çalışamazsın:bbo:

hele ki sizin evliliğiniz sancılı bi süreç olacak gibi duruyor

yanlış anlama ama kuaförler ne kadar gelir alıyor bilmiyorum ama geçinebilecek misiniz?

acele etme 1.5 yıl henüz... bu adamdan emin misin? ailesi hakkında fikrin var mı? evlililk bu...:delphin:

ailenin özellikle babanın bu fikre alışması uzun bir süreç

sık boğaz etme sakın ters teperhihoyyyt

gülüm daha yaşın çok genç bence biraz daha düşün bide kısknç biriysen bence kuaför biri sana göre değil kadınlarla haşır neşir işi yapan beylerden uzak dur bence şöför ayakkabıcı kuaför gibi bence uzak dur derim ben gerisi sana kalmış

ewt kıskançlıgım war ama her bayanın oldugu kadar ben onun işine sagı duyuyorum bnm abimde taksici ona çok güveniyorum ailesinide az çok tanımaya çalışıyorum tabiki annesyle tanıştım kardeşiyle kuzenleriyle aramız çok iyi bende adım atarken tabiki düşünüyorum ama eskik bişeyler warsa burdan tamamlıyorum.bide şöle bi özellik war bende çewremi iyi gözlemlemeye çalışırım çocuklugumdan beri bi ewlilikte neler ön planda az çok görüyorum yaşayınca daha iyi anlaşılır tabiki.kpss konusunda da bana ilk destek olan kişi ztn sewgilimdir.yani şuda war herkesin dedigi gibi babamın ve ailemin onu tanıması için nişanlılık dönemini uzun tutmayı düşünüyoruz eger Allah izin werirse.bu arada bnm sınav işi bitmiş olur ama ailemi tabiki yanlış bi seçim yapmadıgımı göstermem lazım buna yürekten inanıyorum çünkü sadece babamın ikna etmek kalıyo

Back