evlenmek isteyen seven insan telefinunu gizler miii

Özel eşyaları karıştırmayı doğru bulmuyorum ama biri telefonunu köşe bucak kaçırıyorsa şüphelenirim. İlk sevgilimin facebook şifresini bilirdim de bir kere bile girme gereği duymadım. Hatta hep dalga geçerdim aldatılırsam şifreyi bildiği halde böyle kolay aldatılabilen ilk insan olurum herhalde diye. Böyle şeylere ihtiyaç duymadım çünkü güveniyordum. Ama telefonunu her eline aldığımda tepki veriyor olsaydı ya da 1 dk için masadan ayrılsa dahi telefonunu ortada bırakmayıp yanına alıyor olsaydı kesinlikle bu güven oluşmazdı bende. Saklayacak bir şeyi olmayan insanın bu kadar tedirgin olmaması gerekiyor bence.

ayrılmak istiyorum ben ama yapamıyorumda suan bi sinav var önumdee
O zaman sinava kadar bekle. Kafana da takma bu konuyu. Hatta daha fazla sinir olmayacaksan (sonucta onunde.bir.sinav var etkilemesin) al karsina acik acik konus. Sinavdan sonra da hala ayniysa ayril kurtul. Bu boyle yurumez. Guven.iliskinin bel kemigidir. Surekli supheyle yasanmaz.

hafiyelik yapmak mi ortada olan biseyi görmek hafiyelik mi oluyor ayrıca evli insanlar herseylerini paylaşıyor telefonlarını vs neden sevgiliyken sinir getiriliyor

evli insanların telefonların paylaştığını nerden çıkardınız? ben de eşim de telefon şifrelerimizi pc şifrelerimizi bilmeyiz. bugüne kadar ikimiz de merak bile etmedik? evli olmak demek insanın özelini karakterini bırakması demek değil ki? nasıl bir zihniyetiniz var anlamak mümkün değil.

bu konuyu konuşarak halledebilir miyiz peki canım yani herseyi unutup bundan sonraki tavırlarına göre yon versem ilişkime aptallık mı olur

peki bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyim sen olsan napardın

Birde su var onun faceinde yorum yaptigimda cevap vermedi bende neden cvp vermedin diyince facele kafayı bozmussun seni faceden silecem dedi

Ben neden vermedin dediğimde canimli yazan kız arkadaşlarım var ve yanlış anlayacağını in vermedim dedi
Yazan kız arkadaşlarını tanıştırdığında sende yanlış anlamazsın. Bu ay evlenmek isteyen adam senin yanlış anlayacağın kızlarla konuşmaz. Bu yazdıklarınızı görene kadar onu haklı buluyordum

"Tamam hadi evlenelim" de bak kuyruğunu sıkıştırıp nasıl kaçıyor gör :) bildigin blöf bu yaaaa

çok saçma ayrıca senin yaptıgını yanlış bulanlara da katılmıyorum istemen gayet normal bu insan senin kocan olucaksa senden gizlisi saklısı özeli olmamalı onun özeli sensin zaaten

Ben ona hassas olduğumu şüphe duyduğmu söylediğinde bana madem sen kotu olacaksın bundan sonra senin istediğin gibi olsun demişti fakat üçüncü kez istediğmdr de yine vermedi yani beni sanki kandirmis

Çok saçma geliyor bana telefon kurcalama meselesi. güvenmiyosanız neden berabersiniz. birşeyden şüphe duyuyorsunuz demekki. ben bi yere giderken tel.imi sevgilimin yanına bırakırım bakmaz baksada bişey bulamaz. ama rahatsız olurum kesinlikle bakarsa. aynı şekilde bende bakmam. özeli var her insanın ya .ailesiyle arkadaşlarıyla özel sohbetlerini tabiki okumanızı istemez. ama diğer durumlar garip geldi. eski sevgiliyi eklemeler falan. evlenince bunlar çözülüyomuş mu ne alaka evlilikle. ona güvenmeden asla evlenmeyin.

Ben blöf olarak düşünmüyorum sanki evlenmek istiyor çünkü 30 yasında bu yasta evliligi zorunlyluk gibi gorebilir insan biraz aceleci evlilik de ama duygusallık da öyle değil bana kalırsa evlenmek istiyor ama eski alışkanlıklarından da vazgecemiyor flortlesmeyi seviyor sanki

Canım keşke o da masaya koysa telefonunu yemin ederim ben hangi marka.rengi ne onu bile net bilmiyorum bu da şüphe uyandırıyor haliyle

Peki benim telefonuna bakmak istemem yanlış mi olmuş acaba üstüne gitmemeli miyim
Isterse nikahlı eşiniz olsun, özel eşyalara bakılmaz. Telefonlarımız bizim özelimizdir, 21 yıldır Evliyim, eşimin bırakın cep telefonunu, adına gelen bir evraka bile bakmadım, o da benim telefonumu kurcalamaz, eş olmak bize herşeyi kurcalama hakkı tanımamalı.

Güven duygusu telefona bakarak sağlanmaz

Sevgili veya evli olmak o insanın her türlü özeline dahil olmak anlamına gelmiyor bence de. İnsanın ne olursa olsun kendi kişisel özel alanı da olur. Evlenecez o zaman telefonunu karıştırayım, özel mesajlarını okuyayım... yok öyle şey. Hafiyelik yapmaya gerek duyacak kadar güvenmiyorsanız evlenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…