O zaman sinava kadar bekle. Kafana da takma bu konuyu. Hatta daha fazla sinir olmayacaksan (sonucta onunde.bir.sinav var etkilemesin) al karsina acik acik konus. Sinavdan sonra da hala ayniysa ayril kurtul. Bu boyle yurumez. Guven.iliskinin bel kemigidir. Surekli supheyle yasanmaz.ayrılmak istiyorum ben ama yapamıyorumda suan bi sinav var önumdee
hafiyelik yapmak mi ortada olan biseyi görmek hafiyelik mi oluyor ayrıca evli insanlar herseylerini paylaşıyor telefonlarını vs neden sevgiliyken sinir getiriliyor
peki bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyim sen olsan napardınTelefonu incelemek icin aldiginda bile boyle davraniyorsa kesinlikle sakladigi seyler var bu acık
Ayrica evlenelim demeyle guven olmaz evli adamlar yapmiyor sanki.. bu bir engel degil
Esimin telini bende karistirmam ama eline alirsam tutup elimeden cekip almaz
"Özelim var" diye birsey yok
Yazan kız arkadaşlarını tanıştırdığında sende yanlış anlamazsın. Bu ay evlenmek isteyen adam senin yanlış anlayacağın kızlarla konuşmaz. Bu yazdıklarınızı görene kadar onu haklı buluyordumBen neden vermedin dediğimde canimli yazan kız arkadaşlarım var ve yanlış anlayacağını in vermedim dedi
Canım keşke o da masaya koysa telefonunu yemin ederim ben hangi marka.rengi ne onu bile net bilmiyorum bu da şüphe uyandırıyor haliyleÇok saçma geliyor bana telefon kurcalama meselesi. güvenmiyosanız neden berabersiniz. birşeyden şüphe duyuyorsunuz demekki. ben bi yere giderken tel.imi sevgilimin yanına bırakırım bakmaz baksada bişey bulamaz. ama rahatsız olurum kesinlikle bakarsa. aynı şekilde bende bakmam. özeli var her insanın ya .ailesiyle arkadaşlarıyla özel sohbetlerini tabiki okumanızı istemez. ama diğer durumlar garip geldi. eski sevgiliyi eklemeler falan. evlenince bunlar çözülüyomuş mu ne alaka evlilikle. ona güvenmeden asla evlenmeyin.
Isterse nikahlı eşiniz olsun, özel eşyalara bakılmaz. Telefonlarımız bizim özelimizdir, 21 yıldır Evliyim, eşimin bırakın cep telefonunu, adına gelen bir evraka bile bakmadım, o da benim telefonumu kurcalamaz, eş olmak bize herşeyi kurcalama hakkı tanımamalı.Peki benim telefonuna bakmak istemem yanlış mi olmuş acaba üstüne gitmemeli miyim
Evet canım yaa be kadar ozel biseyi olacak insanın esininçok saçma ayrıca senin yaptıgını yanlış bulanlara da katılmıyorum istemen gayet normal bu insan senin kocan olucaksa senden gizlisi saklısı özeli olmamalı onun özeli sensin zaaten
Beni.de korkutuyor aslında..."Sekiz ay" , evlenmeyi düşünmek için bayağı erken bir zaman dilimi değil mi?