evlenmek isteyen seven insan telefinunu gizler miii

Canım keşke o da masaya koysa telefonunu yemin ederim ben hangi marka.rengi ne onu bile net bilmiyorum bu da şüphe uyandırıyor haliyle

hak verdim bu konuda size. güven sarsıcak bişeyler yapıyor ve ispat etmesi, güven vermesi gerekirken daha da kaçıyor. ben tel.imi normalde vermem ama şüphe uyandırıcı bi durum yaptıysam farketmeden sevgilimn içi rahat olsun diye kaybetmekte istemediğim için ispat ederim. erkekte yapar bence. sakın kanmayaın dediklerine biraz daha takipte olun. ben sana şuanda güvenemiyorum üzgünüm deyin ve neler yapıcak biraz izleyin.

Ben eski sevgilimin telefonunu dort sene boyunca bir kere bile karistirmadim. Aklima bile gelmedi. Cunku beni sevdigini, beni uzmeyecegini bilirdim. Guven veriyorsa gerek duymazsin. Esimle cok hizli evlilik karari verdik ve eski sevgili sorunlari yasadim ve hala yasiyorum ben de. Guvenimi sarsacak hareketleri oldu. Sadece telefonunu degil her anini kontrol etmek geliyor insanin icinden guvenmeyince. Ve bir sey bulamasan da sadece o an tatmin oluyosun ama ertesi gun yine kontrol edesin geliyor. Bir kisirdonguye giriyorsun. Bir insanin sana guven vermesi icin sana bunu hissettirmesi gerekir haliyle tavriyla hareketleriyle. Hissetmiyorsan sakin evlenme. Mutlu olamazsin.

evlenince de özel olmalı buna katılıyorum ama insandan insana durumdan duruma değişir bu.
bence eşler birbirinin telefonuna bakabilmeli, ama telefonuna müdahale etmemeli normal sınırlar içinde.
bence sevgilin bişeyleri gizliyor... bu gizililiğinin altında iyi yada kötü ne yatıyor onu bilemem ama?
ben eşimin telefonunu didik didiklerim her zaman, güvenmediğimden değil kıskançlık huyumdan dolayı, o da huyumu bildiği için seslenmiyor artık.
o da benim telefonumu karıştırabilir hiç kızmam buna.
bu birazda huyla alakalı.

Bir de sizin daha yeni ilişkiniz. Henüz güven oturmamış. Kimse sevgilisine anında güvenmiyor. Yaşaya yaşaya güvenmeyi öğreniyor. Baştan böyle yaparak sizi işkillendirmiş. Ha o güven duygusu yeniden kurulabilir ama çok uğraşmanız ve vakit harcamanız gerek.

Ben telefon ve özel eşyaların karıştırılmasını uygun bulmuyorum ama kadın ısrarla görmek istiyorsa saklaması çok abes , üstünede" guvenmiyorsan evlenelim" cümlesini kurması trajikomik bir durum.
Sevdiğini ve yalan soylemediğini ispatlamak için evlenmek mi gerekiyor ?
Ne yalan evlilikler var, bu bir ispat değil.

bu konuyu konuşarak halledebilir miyiz peki canım yani herseyi unutup bundan sonraki tavırlarına göre yon versem ilişkime aptallık mı olur
Halledip halledemeyeceginizi konuşmadan anlayamazsin canim. Açık açık konus ve tavrini koy. Net ol. Taviz verme. Sonra devami da gelir yine degisen bir sey olmaz. Eger seni anlayip orta yolu bulursa neden aptallik olsun ki. Ama inatla hala ayniysa o zaman noktayı koyarsin

Bana birçok şey için söz verip unutan biri daha öncede dediğim gibi tartışmak istemiyorum diye vermiyorum tlf demişti ve ama sen huzurlu ol diye vereceğim dedikten sonra da yine vermedi konussak da bisey değişmeyecek gibi

Güvenmiyorsan evlenelim nedir ya. Evliliği deney gibi bir şey sanıyor heralde?

Ve birde benim dogum günümde arayıp kutladı sadece... hediyeden geçtim fakat beni gormek isteyebilirdi sana yüzük.alacağım şuan yapamiyoeum bu yüzden doğum gününde bisey yapamicam dedi fakat 20 gün geçti yüzüğü aramızda değilde aileler eşliğinde taksak daha güzel olur diyerek kendi kararını değiştirdi bana doğum günü hediyesi olarak da çiçek almıştı burda hediyenin değeri değilde beni umutlandirip kendince vazgeçmesi ve birde beni o gün gormek istememesi incitmisti sizce ben mi çok hassasim

O sana kalmis artik. Eger değişmeyeceğini düşünüyorsan konusma, yok bi deneyim dersen konuş senin bilecegin is. Ama bana pek masum gibi gelmedi bu adam. Ayrilirsan bir sure uzulursun ama gecer. Eger evlenirsen omur boyu uzulursun. Ona gore kararini ver. Kimse bulunmaz hint kumasi degil.

Ayni sehirde yasiyorsaniz gelmesi lazim tabiki de. Hediye sart degil tek bir gül bile yeter düşünen adama. Demekki önemsemiyor seni. O soyledikleri sadece bahane. Kendince seni oylamaya calisiyor. Bence daha fazla haksizlik etme kendine.

Kimse kusura bakmasinda o telefon saklamalarin altından her zaman bişey çıkar. Istekler bilmemneler filanda eski meski değil. Tamam ben aileme soylicem bu aksam nisan işini de bakalım ne dicek. O zaman da devam ederse tamam söyle filan demeye, söyledim de. Bak bakalim noluyo. Kendilerini akıllı saniyo bu kekolarda. Bende sevgilimin telefonuna bakarım o da baksın bütün derdimizde bu olsun. Hayret bişey izin mi alicaz ulan. Bundan rahatsız olan da benim sevgilim olamaz zaten,ki buda onun kaybı olur :* Gozlerinden öperim :*

Bende tamam demiştim nisan için konusacagim demiştim simdi benden Haber bekliyor ancak bu kadar duygusuzca bencilce davranmış birinin evlilik isteği hayatım düzene gitsin yuvam olsun mantığıyla olabilirmiş gibi geliyor bu da beni yiyip bitiriyor...çok mu ayrinticiyim bilmiyorum ama aramızda büyük büyük bi sevgi yok gibi ama onsuz kalınca da kotu oluyorum

Birde kızlar benimle evlenmek istemesi aldatıp aldatmayacağına flört edip etmeyeceğine bi kanıt olmaz ki dimi bazı insanlar yetinmezler benim.burda çözmeye çalıştığım tlf da bi pislik var diye mi gizlendi yoksa bu tarz şeyleri sevmediği için mi bunu nasıl anlarim ?? evlenmek istemesi sevgiye direk bi kanıt olmuyor cunki

En sevmedigin birinden ayrildiginda bile insanın içinde burukluk olur. Sevgiden olmasa "üzdüm mü ki" kaygisindan. Dert etme. Ömür uzun be. Valla.

Telefonu inat yapip vermedi desek.bile neden ortada birakmiyor? Bence hala kendini kandiriyorsun canim. Uzme kendini. Evlenmek istemesi sevgiye baglanamaz tabiki de. Ayrilsan da alisirsin ilk zamanlar zor oluyor ama karsina cok daha iyileri cikiyor merak etme. İnsan kedisinden ayrilsa bile kotu oluyor. Aliskanlik sonucta. Atlatirsin merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…