evlenmek isteyen seven insan telefinunu gizler miii

tlfu karıştırıp karıştırmama gerekliliği tartışılır ancak güven ıspatlamak için evlenelim ilk defa duyuyorum:KK57: açıkçası iğrenç bir evlilik teklifi! ben olsam kesinlikle yolumu ayırırdım bu adamdan. bu nedir ya çocuk oyunu mu? seninle çok mutluyum ömrümün sonuna kadar da senle yaşamak istiyorum hayatı benimle paylaşırmısın anlamına gelen teklif yalan söylemiyorum gel ıspatlayayıma dönmüş

Senin yasin kaç canım nedense senin yorumlarına güveniyorum
25 canim. Elimden geldigince yardimci olmaya calisiyorum canim bi hemcinsimin uzulmesini istemem. İnsanlar tarafindan kandirila kandirila artik tecrube sahibi oldum :) bir sure sonra umursamıyorsun kimseyi, kimseye tam olarak guvenmemen gerektigini öğreniyorsun ama o esnada cok sey gidiyor insandan

tlfu karıştırıp karıştırmama gerekliliği tartışılır ancak güven ıspatlamak için evlenelim ilk defa duyuyorum:KK57: açıkçası iğrenç bir evlilik teklifi! ben olsam kesinlikle yolumu ayırırdım bu adamdan. bu nedir ya çocuk oyunu mu? seninle çok mutluyum ömrümün sonuna kadar da senle yaşamak istiyorum hayatı benimle paylaşırmısın anlamına gelen teklif yalan söylemiyorum gel ıspatlayayıma dönmüş

Ben genelde hesabımı açmadan okuyorum burdaki konuları ama sana yazmak istedim. Arkadaşım daha önceki ilişkisinde aynı şeyi yaşayan biri olarak yazmak istedim. Telefonunu karıştırmazdım ama ortaya bırakmayınca şüphelenmeye başladım. Özellikle istediğimde de sert azarlar tavırlarından anladım bişeyler çevirdiğini.
Tamam telefon karıştırmak yanlış bişey ama dürüst insanın telefonu ortada olur. Saklamaz bişey. Şimdi ilişkimde bu güven var içim o kadar huzurlu ki Allah bozmasın.
Ayrıca böyle bencil ve itici bi şekilde evlenme teklifi mi olur.
Kaldı ki 8 ayda birini doğru düzgün tanıyamazsın. Kendini ateşe atma.
Tam güven olmayan bi ilişkiyi sürdürürsen kafandaki kurtlardan huzurlu olamazsın.
Belli ki bi işler çeviriyor seninki.
Gözünü aç ve bu kadar kısa süre tanıdığın biriyle nişanlanayım deme.

Ben genelde hesabımı açmadan okuyorum burdaki konuları ama sana yazmak istedim. Arkadaşım daha önceki ilişkisinde aynı şeyi yaşayan biri olarak yazmak istedim. Telefonunu karıştırmazdım ama ortaya bırakmayınca şüphelenmeye başladım. Özellikle istediğimde de sert azarlar tavırlarından anladım bişeyler çevirdiğini.
Tamam telefon karıştırmak yanlış bişey ama dürüst insanın telefonu ortada olur. Saklamaz bişey. Şimdi ilişkimde bu güven var içim o kadar huzurlu ki Allah bozmasın.
Ayrıca böyle bencil ve itici bi şekilde evlenme teklifi mi olur.
Kaldı ki 8 ayda birini doğru düzgün tanıyamazsın. Kendini ateşe atma.
Tam güven olmayan bi ilişkiyi sürdürürsen kafandaki kurtlardan huzurlu olamazsın.
Belli ki bi işler çeviriyor seninki.
Gözünü aç ve bu kadar kısa süre tanıdığın biriyle nişanlanayım deme.
Peki canım.sen ilk ilişkin de nasıl ayrıldın ben onu bırakınca vicdan azabı yaşarım gibi hissediyorum ortada bi delil olmayınca sanki ben kuruntu yapmışm onu yüzüstü birakmisim gibi hissedeceğim sen nasıl emin oldun bi işler karıştırdığından ben kimsenin günahını almak da istemiyorum ama kotu şeyler de hissediyorum bi ispat edebilsem.ya da açıkça görsem.bu tavırları şuan şüphe :-(

Peki canım.sen ilk ilişkin de nasıl ayrıldın ben onu bırakınca vicdan azabı yaşarım gibi hissediyorum ortada bi delil olmayınca sanki ben kuruntu yapmışm onu yüzüstü birakmisim gibi hissedeceğim sen nasıl emin oldun bi işler karıştırdığından ben kimsenin günahını almak da istemiyorum ama kotu şeyler de hissediyorum bi ispat edebilsem.ya da açıkça görsem.bu tavırları şuan şüphe :-(
Ben de senin gibiydim. Ayrılamadıkça bağlandım sonra bir baktım 1.5 sene geçmiş. Ve o bana vermediği telefondan yeni sevgilisini yedekleyip benden ayrıldı.
Sonra acı çeken yine ben oldum.
Uzattığım için çok pişman oldum. Kanıt aramana gerek yok eğer huzurlu ve mutlu değilsen fazla didiklemeden ayrılman daha az acı çekmeni sağlar.

Ben de senin gibiydim. Ayrılamadıkça bağlandım sonra bir baktım 1.5 sene geçmiş. Ve o bana vermediği telefondan yeni sevgilisini yedekleyip benden ayrıldı.
Sonra acı çeken yine ben oldum.
Uzattığım için çok pişman oldum. Kanıt aramana gerek yok eğer huzurlu ve mutlu değilsen fazla didiklemeden ayrılman daha az acı çekmeni sağlar.
Evlenmek istemesi kafami karistiriyor bu konuda blöf yaptığını sanmıyorum peki insan sevmediği biriyle evlenmek ister mi ciddiyet siz olsa dicem ki gizliyor başkasıyla olacak ama benle de evlenmek istiyor eğer hayatında biri olsa bunu göze alır mıydı kizlarrrr

Evlenmek istemesi kafami karistiriyor bu konuda blöf yaptığını sanmıyorum peki insan sevmediği biriyle evlenmek ister mi ciddiyet siz olsa dicem ki gizliyor başkasıyla olacak ama benle de evlenmek istiyor eğer hayatında biri olsa bunu göze alır mıydı kizlarrrr
Neler neler duyuyoruz bazıları aile baskısından, bazıları yemek yapacak biri olsun düzenli hauatı olsun, bazıları gay olduğunu saklamak için.. Yani insanlar artık gözü kapalı evlenebiliyor olmazsa boşanırım diyerek. Sen kafanda bu sprular varken zaten evlenmemelisin. 8 ay da uzun bir süre değil iyice tanımadan kalkışma derim resmiyete.

Bir sevgilide ilk etapta en cok dikkat ettigim seylerden ikisi, birlikteyken gozlerinin fildir fildir olup olmamasi ve cep telefonunu masaya rahatlikla koyup koymamasidir (daha da vahimi sevgilinin cebindeki telefonun kisik olup olmamasi). Tecrubelerim beni su sonuca goturmustur: Bu kriterlerden ilkini ihlal eden adamdan cacik olmaz, ikincisini ihlal eden ise guven vermez.

Bosuna havanda su dovmeyin bayanlar. Her iki tip de bes para etmez.

Bir sevgilide ilk etapta en cok dikkat ettigim seylerden ikisi, birlikteyken gozlerinin fildir fildir olup olmamasi ve cep telefonunu masaya rahatlikla koyup koymamasidir (daha da vahimi sevgilinin cebindeki telefonun kisik olup olmamasi). Tecrubelerim beni su sonuca goturmustur: Bu kriterlerden ilkini ihlal eden adamdan cacik olmaz, ikincisini ihlal eden ise guven vermez.

Bosuna havanda su dovmeyin bayanlar. Her iki tip de bes para etmez.
Ne güzel anlatmışsınız altına imzamı atarım.

düşünmeni tavsiye ederim bir sıkıntısı olmasa niye saklasın ben olsam karşımdaki istese al der uzatırım zor birşey değil yani

Ben evliyim tlfnum ortada durur e doğal olarak çünkü gizli saklım yok eşimin kide ortada durur ama asla karıştırmam msj gelse seslenirim ona lazım bişeyse okuyamayosa anca ozaman bakarım ona söylemek için.benim tlfnumuda öyle ver tlfnu falan dese inat eder vermem bile ki gıcık olurum nedir çocuk gibi ver tlfnu.tabi ilişkiden ilişkiye değişir benim bakış açım güven dolu sağlam bir ilişki için.ortada güven yoksa sizin bilemem

güvenmiyosun evlenelim.... nasıl bur cvp bu guvenmedigin senden telini saklyn biriylemi evleniceksin ....eski kuz arkasını kıskandırmak için seninle birlikte olmasın.... çok çocukça bu ama boyle insanlar var ne yazikki

Arkadaşlar benim sekiz aylık bi iliskim var ve ben beşinci aydan sonra uckez aralıkla telefonunu almak.istedim üçünde De gizledi sebep olarak da bana güvenmiyo musun dedi vermedi.. Birde faceinde eski sevgilisinin fotoğrafı ve paylaşımları duruyordu buna da unutmusum dedi ve o kıza istek de yollamıştı aynı.şekilde unutmusum eski.bi istek dedi bunun üzerine kavga ettik bana madem guvenmiyosun evlenelim.inan bu ay içinde nisan yapalım diyor sizce inanmali miyim ona sans vermeli miyim yoksa bu evlilik isteği mantık evliliği mıdır???
tatlım allasen, herife güvenmemen gerektiğini sen de biliyosun. eşyalarını kurcalamak istemen hoş bi davranış değil ama herif hareketleriyle, açıklamalarıyla kendini ele vermiş gibi

X