evlenmek isteyen seven insan telefinunu gizler miii

Yani yeni aldigi telefona bakmak istemenizde ne gibi bir sakinca gormus anlamadim. Cok tuhaf. Ben olsam ben de sinir olurdum. Al telefonunu basina cal derdim (ama icimden) :)) aytica sevgilisinden sifre saklamak da ayri olay.
hani desenki illa telefonuna bakacagim ver falan tamam sinir olabilir bir an ama dediginiz gibiyse sacma olmus. Telefonunu cebinden ayirmamasi da ilginc. Gizlisi olmayan insan ortaya birakir. Gizledigi bir sey olabilir. Ustune gitme suphelendigini belli etme ama gozun uzerinde olsun. Hicbir sey gizli kalmaz bu hayatta. Varsa bir yalani elbet ortaua cikar. Tek yapman gereken kontrol eder gibi davranma. Gozun gizliden üzerinde olsun. Bazi arkadaslar guven mevzunu cok basite aliyor ama ben sizi anliyorum. İnsan emin olmadan bir se ypamiyor sizin korkunuzda kandirilmak. Artik kirk yillkk kocasina/karisina bile guvenemiyor insan. Dedigim gibi yapin mesela durduk yere telefonundan saate falan bakin. Tabi ortaya koyarsa. Ama belli etmeyin amacinizi.

ahh canım telefonu hiç ortdaa olmuyo ki bikaç defa watsapp işaretini görebildim ortaya koyduğunda tabi alamadım elinden hatta bi keresinde almak istediğimde düşürmüşüm yada evde kalmış gibi komik bi yalan bile söyledi gerçekten kafam allak bullak bi yanda ciddiyeti bi yanda bu gereksiz gizliliği

erkeğin telefonuna bakılır
ya alışıksa kızlarla mesajlşmaya,birde bu bağımlılık derecesindeyse tedirgin olmkta haklısın bence

Ben de nişanlımın her şeyini bilirim o da bilir,aramızda gizli bişey yok, karşılıklı olduğıu sürece sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama seninkisi şüpe dolu ve bunu tek isteyen sensin ,göstermek istemiyorsa göstermez,bu şekilde kurcalayarak güven sağlayamazsın,dürüst olduğunu hissetmen gerekiyor ki bence hissetmiyorsun canım,eski sevgilisi meselesi kapanmamış belli ki,ne demek unutmuşum ya ne kadar saçma on kişi yüz kişi değil ki bu,ayrılınca yeni bir ilişkiye başladığında eskiden ne varsa silersin,bile bile duruyorsa geçmiş olsun.

aynen canım bi insan yeni birini hayatına almışsa ona saygıdan siler bazı seyleri ve eminim ki düşünceli insan paylaştığı seyı unutmaz

Evde mi kalmis. Allah askina insan kendini.unutur telefonunu.unutmaz. Sen temkinli ol bence. Var bir sey. Ayrica bilmem kac yillil sevgilimin yada kocamin telefonuna bakmadım diyen arkadaslar da suphe cekecek bir durum olsa onlar da bakar eminim. İnsan ortada olani degil gizli olani merak eder

doğru soylıyorsun canım benım ılk bakma isteğim tlf yeni aldığındaydı ve sadece oyle bi göz gezdirecektim ama bu telaşlandı...ve sonra bende arada bi bakma isteği oluştu emnim bunu onlarda yasasa kıllanırdı...

Telefonu incelemek icin aldiginda bile boyle davraniyorsa kesinlikle sakladigi seyler var bu acık
Ayrica evlenelim demeyle guven olmaz evli adamlar yapmiyor sanki.. bu bir engel degil
Esimin telini bende karistirmam ama eline alirsam tutup elimeden cekip almaz
"Özelim var" diye birsey yok

inşallah aldatılmamışsınızdır
Adamın başında çobanlık yaparak aldatmasını engelleyeceksek zaten olmasın o adam. Alıntıladığınız arkadaşın evliliğinde "güven" olduğu için karşılıklı, telefon kovalamacasına ihtiyaç duymamış belli ki.
Ayrıca erkek arkadaşım telefonumu istese ve ben bunun kontrol amaçlı olduğunu anlasam avcunu yalar. Üstelik yeni bir ilişki değil uzun süredir beraberiz. Aynı şekilde ben de istemem, bana göre ayıp. Ayrı gayrı yok asla ama çobanlık da yapmam başında.
Ayrıca bence telefon vermemesinden daha büyük sorununuz var, eski sevgili, belirteyim istedim...

ayrılmak istiyorum ben ama yapamıyorumda suan bi sinav var önumdee

en nefret ettiğim şey telefonumu ya da bilgisayarımı birilerinin karıştırması. sevgilim de olsa kocam da olsa asla izin vermem. altında bişey arama bence

aynen canım bi insan yeni birini hayatına almışsa ona saygıdan siler bazı seyleri ve eminim ki düşünceli insan paylaştığı seyı unutmaz
Telefonunu bu kadar istediğin halde vermemesinde de sorun gördüm canım ,hiç göstermeyecek insan bile içi rahatlasın diye al bak der,bir de eski sevgilisinden dolayı içinde şüpeler varken güvenini kazanması gerekiyordu,en yakın zamanda bu konuyu konuşun çözün,sen ona anlat,ben yapsam aynısını ne hissederdin de,güvenmeden de kesinlikle evlilik yoluna girme,seninle evlenecek olması onun güvenilir biri olduğunu kanıtlamaz.

Aynen
Aynen oyle. Durduk yere kim.niye kurcalasin yoksa. Benim sevgilim benim yanimda konuşurdu. Bunu surekli arayan.bi.kiz vardi mesela ve aradığında söylerdi. Ben de sevgilime güvendiğim icin ne.konuştunuz ne anlatti falan diye.sıkboğaz etmezdim. Ama tam tersi olsa elbetteki suphe ceker. Sen bakma.millete. dikkatli ol. Hatta sevmiyorsan en bastan ayril madem.guven yoksa. Emin.ol guven yoksa sevgi falan ise yaramıyor.

bence güvenme çünkü gizleyeceği bişey varki saklıyor üstelik madem arkadaşlarıyla konuşmalarını yanlış anlıyıcaksın ozaman yanlış anlaşılacak şeyler konuşuyor demek ki bence seni evlenelim diye yemliyor bile olabilir ortaya öylesine atmışta olabilir güvenini kazanmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…