- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
Yani yeni aldigi telefona bakmak istemenizde ne gibi bir sakinca gormus anlamadim. Cok tuhaf. Ben olsam ben de sinir olurdum. Al telefonunu basina cal derdim (ama icimden) :)) aytica sevgilisinden sifre saklamak da ayri olay.yeni telefon aldığında bakim diye istemiştim ilk ben yanı karıstrmk amaçlı değildi hemen geri aldı elimden şifresini açmaya calıstgmda zaten sifre vaedı bisey yapamadım bıde telefonu hep cebinde siz mantıklı bırıne benziyosunuz ınsallah buna da cvp veririsinz
ahh canım telefonu hiç ortdaa olmuyo ki bikaç defa watsapp işaretini görebildim ortaya koyduğunda tabi alamadım elinden hatta bi keresinde almak istediğimde düşürmüşüm yada evde kalmış gibi komik bi yalan bile söyledi gerçekten kafam allak bullak bi yanda ciddiyeti bi yanda bu gereksiz gizliliğiYani yeni aldigi telefona bakmak istemenizde ne gibi bir sakinca gormus anlamadim. Cok tuhaf. Ben olsam ben de sinir olurdum. Al telefonunu basina cal derdim (ama icimden) :)) aytica sevgilisinden sifre saklamak da ayri olay.
hani desenki illa telefonuna bakacagim ver falan tamam sinir olabilir bir an ama dediginiz gibiyse sacma olmus. Telefonunu cebinden ayirmamasi da ilginc. Gizlisi olmayan insan ortaya birakir. Gizledigi bir sey olabilir. Ustune gitme suphelendigini belli etme ama gozun uzerinde olsun. Hicbir sey gizli kalmaz bu hayatta. Varsa bir talani elbet ortaua cikar. Tek yapman gereken kontrol eder gibi davranma. Gozun gizliden üzerinde olsun. Bazi arkadaslar guven mevzunu cok basite aliyor ama ben sizi anliyorum. İnsan emin olmadan bir se ypamiyor sizin korkunuzda kandirilmak. Artik kirk yillkk kocasina/karisina bile guvenemiyor insan. Dedigim gibi yapin mesela durduk yere telefonundan saate falan bakin. Tabi ortaya koyarsa. Ama belli etmeyin amacinizi.
Evliyim, eşimin telefonuna elimi sürmem. O da benimkine bakmaz. Bakmazı da geçtim bakamaz, ne münasebet.hafiyelik yapmak mi ortada olan biseyi görmek hafiyelik mi oluyor ayrıca evli insanlar herseylerini paylaşıyor telefonlarını vs neden sevgiliyken sinir getiriliyor
2 yıllık ilişkimde bir kere ver telefonunu bakayım demedim, o da demedi. Çok ergence..[/QUbece sureklı bakmak ergence ama tlf yeni almışken yada arada bakmak gayet normal....
aynen canım bi insan yeni birini hayatına almışsa ona saygıdan siler bazı seyleri ve eminim ki düşünceli insan paylaştığı seyı unutmazBen de nişanlımın her şeyini bilirim o da bilir,aramızda gizli bişey yok, karşılıklı olduğıu sürece sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama seninkisi şüpe dolu ve bunu tek isteyen sensin ,göstermek istemiyorsa göstermez,bu şekilde kurcalayarak güven sağlayamazsın,dürüst olduğunu hissetmen gerekiyor ki bence hissetmiyorsun canım,eski sevgilisi meselesi kapanmamış belli ki,ne demek unutmuşum ya ne kadar saçma on kişi yüz kişi değil ki bu,ayrılınca yeni bir ilişkiye başladığında eskiden ne varsa silersin,bile bile duruyorsa geçmiş olsun.
Evde mi kalmis. Allah askina insan kendini.unutur telefonunu.unutmaz. Sen temkinli ol bence. Var bir sey. Ayrica bilmem kac yillil sevgilimin yada kocamin telefonuna bakmadım diyen arkadaslar da suphe cekecek bir durum olsa onlar da bakar eminim. İnsan ortada olani degil gizli olani merak ederahh canım telefonu hiç ortdaa olmuyo ki bikaç defa watsapp işaretini görebildim ortaya koyduğunda tabi alamadım elinden hatta bi keresinde almak istediğimde düşürmüşüm yada evde kalmış gibi komik bi yalan bile söyledi gerçekten kafam allak bullak bi yanda ciddiyeti bi yanda bu gereksiz gizliliği
Normal değil hem de hiç..bece sureklı bakmak ergence ama tlf yeni almışken yada arada bakmak gayet normal....
doğru soylıyorsun canım benım ılk bakma isteğim tlf yeni aldığındaydı ve sadece oyle bi göz gezdirecektim ama bu telaşlandı...ve sonra bende arada bi bakma isteği oluştu emnim bunu onlarda yasasa kıllanırdı...Evde mi kalmis. Allah askina insan kendini.unutur telefonunu.unutmaz. Sen temkinli ol bence. Var bir sey. Ayrica bilmem kac yillil sevgilimin yada kocamin telefonuna bakmadım diyen arkadaslar da suphe cekecek bir durum olsa onlar da bakar eminim. İnsan ortada olani degil gizli olani merak eder
Telefonu incelemek icin aldiginda bile boyle davraniyorsa kesinlikle sakladigi seyler var bu acıkyeni telefon aldığında bakim diye istemiştim ilk ben yanı karıstrmk amaçlı değildi hemen geri aldı elimden şifresini açmaya calıstgmda zaten sifre vaedı bisey yapamadım bıde telefonu hep cebinde siz mantıklı bırıne benziyosunuz ınsallah buna da cvp veririsinz
Adamın başında çobanlık yaparak aldatmasını engelleyeceksek zaten olmasın o adam. Alıntıladığınız arkadaşın evliliğinde "güven" olduğu için karşılıklı, telefon kovalamacasına ihtiyaç duymamış belli ki.inşallah aldatılmamışsınızdır
ayrılmak istiyorum ben ama yapamıyorumda suan bi sinav var önumdeedoğru soylıyorsun canım benım ılk bakma isteğim tlf yeni aldığındaydı ve sadece oyle bi göz gezdirecektim ama bu telaşlandı...ve sonra bende arada bi bakma isteği oluştu emnim bunu onlarda yasasa kıllanırdı...
en nefret ettiğim şey telefonumu ya da bilgisayarımı birilerinin karıştırması. sevgilim de olsa kocam da olsa asla izin vermem. altında bişey arama benceArkadaşlar benim sekiz aylık bi iliskim var ve ben beşinci aydan sonra uckez aralıkla telefonunu almak.istedim üçünde De gizledi sebep olarak da bana güvenmiyo musun dedi vermedi.. Birde faceinde eski sevgilisinin fotoğrafı ve paylaşımları duruyordu buna da unutmusum dedi ve o kıza istek de yollamıştı aynı.şekilde unutmusum eski.bi istek dedi bunun üzerine kavga ettik bana madem guvenmiyosun evlenelim.inan bu ay içinde nisan yapalım diyor sizce inanmali miyim ona sans vermeli miyim yoksa bu evlilik isteği mantık evliliği mıdır???
Telefonunu bu kadar istediğin halde vermemesinde de sorun gördüm canım ,hiç göstermeyecek insan bile içi rahatlasın diye al bak der,bir de eski sevgilisinden dolayı içinde şüpeler varken güvenini kazanması gerekiyordu,en yakın zamanda bu konuyu konuşun çözün,sen ona anlat,ben yapsam aynısını ne hissederdin de,güvenmeden de kesinlikle evlilik yoluna girme,seninle evlenecek olması onun güvenilir biri olduğunu kanıtlamaz.aynen canım bi insan yeni birini hayatına almışsa ona saygıdan siler bazı seyleri ve eminim ki düşünceli insan paylaştığı seyı unutmaz
Aynendoğru soylıyorsun canım benım ılk bakma isteğim tlf yeni aldığındaydı ve sadece oyle bi göz gezdirecektim ama bu telaşlandı...ve sonra bende arada bi bakma isteği oluştu emnim bunu onlarda yasasa kıllanırdı...
Aynen oyle. Durduk yere kim.niye kurcalasin yoksa. Benim sevgilim benim yanimda konuşurdu. Bunu surekli arayan.bi.kiz vardi mesela ve aradığında söylerdi. Ben de sevgilime güvendiğim icin ne.konuştunuz ne anlatti falan diye.sıkboğaz etmezdim. Ama tam tersi olsa elbetteki suphe ceker. Sen bakma.millete. dikkatli ol. Hatta sevmiyorsan en bastan ayril madem.guven yoksa. Emin.ol guven yoksa sevgi falan ise yaramıyor.doğru soylıyorsun canım benım ılk bakma isteğim tlf yeni aldığındaydı ve sadece oyle bi göz gezdirecektim ama bu telaşlandı...ve sonra bende arada bi bakma isteği oluştu emnim bunu onlarda yasasa kıllanırdı...