Merhaba KK üyeleri :)
Artık evlenme zamanım geldi diye düşünüyorum ve birlikte olduğum kişiyi aileme anlatmak istiyorum. Yani evlenmem istediğimi belirtmek istiyorum, ama bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ailem bu konularda çok sıkıntı yapmaz ama ben yine de çekiniyorum söylemeye. Çünkü bundan önce bir tane ilişkim daha oldu ve annem istemedi. İstemediği için ayrılmak zorunda kaldık eski sevgilim ile. Şimdi ise nasıl anlatacağımı bilemiyorum.
Siz bayanlar ailelerine nasıl açıldınız? Yani konuyu açmak için nasıl bir cümle kurabilirim?
Fikirlerinize ihtiyacım var :)
yaş kaç acaba .
Uzuldum konu sahibi..26 yasinda akli basinda bir genc hanimsiniz ama aile ile o kadar mesafelisinizki bu kadar normal bir istegi soylemeye cekiniyorsunuz..hata sizde degil ailenizde.size daha yakin ve ilgili davranmalari gerekirdi.
Biryerden baslamaniz gerek o zaman.
Annenize anlatin once.eger o daha anlayisli ise..
Merhaba KK üyeleri :)
Artık evlenme zamanım geldi diye düşünüyorum ve birlikte olduğum kişiyi aileme anlatmak istiyorum. Yani evlenmem istediğimi belirtmek istiyorum, ama bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ailem bu konularda çok sıkıntı yapmaz ama ben yine de çekiniyorum söylemeye. Çünkü bundan önce bir tane ilişkim daha oldu ve annem istemedi. İstemediği için ayrılmak zorunda kaldık eski sevgilim ile. Şimdi ise nasıl anlatacağımı bilemiyorum.
Siz bayanlar ailelerine nasıl açıldınız? Yani konuyu açmak için nasıl bir cümle kurabilirim?
Fikirlerinize ihtiyacım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?