- 29 Eylül 2017
- 155
- 115
- 23
- 33
Merhaba KK üyeleri :)
Artık evlenme zamanım geldi diye düşünüyorum ve birlikte olduğum kişiyi aileme anlatmak istiyorum. Yani evlenmem istediğimi belirtmek istiyorum, ama bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ailem bu konularda çok sıkıntı yapmaz ama ben yine de çekiniyorum söylemeye. Çünkü bundan önce bir tane ilişkim daha oldu ve annem istemedi. İstemediği için ayrılmak zorunda kaldık eski sevgilim ile. Şimdi ise nasıl anlatacağımı bilemiyorum.
Siz bayanlar ailelerine nasıl açıldınız? Yani konuyu açmak için nasıl bir cümle kurabilirim?
Fikirlerinize ihtiyacım var :)
GÜNCELLEME
Arkadaşlar, bu konuyu açtıktan sonra sizlerin yorumuyla cesaret alıp hemen anneme söyledim. Tabi çok heyecanlıydım. Ama istediğim gibi gitmedi konuşmamız. Sevgilim Türkiye’de ben ise yurtdışındayım. Annem internette tanıştığın biriyle nasıl evleneceksin işte ailesiyle nasıl görüşecez vs vs gibi şeyler söyledi. Bende sevgilimle yüz yüze konuşup görüştüğümü söyledim. Sevgilim ailesi ise herşey biliyor ve ailemle tanışmak istiyor (tabi bu yurtdışında olduğum için telefon ile olacak) ama annem herşey usulünce olur diyor. Öyle telefonla falan olmaz diyor. Seneye Türkiyeye gelince anca o zaman konuşuruz diyor. Tabi aynı memleketten de değiliz![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Yani annem kısacası diyor ki etrafımızda olsun ve de tanıdıı olsun. Ama herkes konuşarak tanışır değil mi bayanlar? İlla etrafında kişi olacak değil.
Şimdi ne yapmalıyım kızlar bana fikir verin lütfen sevgilimi çok ama çok seviyorum ondan ayrılamam
bu arada ben okulumu bitirmek üzereyim (üniversite) sevgilim ise polis. Yani maddi olarak bir engelimiz yok ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Artık evlenme zamanım geldi diye düşünüyorum ve birlikte olduğum kişiyi aileme anlatmak istiyorum. Yani evlenmem istediğimi belirtmek istiyorum, ama bunu nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Ailem bu konularda çok sıkıntı yapmaz ama ben yine de çekiniyorum söylemeye. Çünkü bundan önce bir tane ilişkim daha oldu ve annem istemedi. İstemediği için ayrılmak zorunda kaldık eski sevgilim ile. Şimdi ise nasıl anlatacağımı bilemiyorum.
Siz bayanlar ailelerine nasıl açıldınız? Yani konuyu açmak için nasıl bir cümle kurabilirim?
Fikirlerinize ihtiyacım var :)
GÜNCELLEME
Arkadaşlar, bu konuyu açtıktan sonra sizlerin yorumuyla cesaret alıp hemen anneme söyledim. Tabi çok heyecanlıydım. Ama istediğim gibi gitmedi konuşmamız. Sevgilim Türkiye’de ben ise yurtdışındayım. Annem internette tanıştığın biriyle nasıl evleneceksin işte ailesiyle nasıl görüşecez vs vs gibi şeyler söyledi. Bende sevgilimle yüz yüze konuşup görüştüğümü söyledim. Sevgilim ailesi ise herşey biliyor ve ailemle tanışmak istiyor (tabi bu yurtdışında olduğum için telefon ile olacak) ama annem herşey usulünce olur diyor. Öyle telefonla falan olmaz diyor. Seneye Türkiyeye gelince anca o zaman konuşuruz diyor. Tabi aynı memleketten de değiliz
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Yani annem kısacası diyor ki etrafımızda olsun ve de tanıdıı olsun. Ama herkes konuşarak tanışır değil mi bayanlar? İlla etrafında kişi olacak değil.
Şimdi ne yapmalıyım kızlar bana fikir verin lütfen sevgilimi çok ama çok seviyorum ondan ayrılamam
Son düzenleyen: Moderatör: