evlenmek için

balser

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
143
35
Arkadaslar evlenmek için 21 gün olumlaması yapan var mı aramızda. Varsa nasıl oluyo .ben söyle bişey buldum innetnete .

Evlilikle İlgili Cekim Yasasi Kullananların Deneyimleri
1.yöntem : Bir kağıda evlenmek istediğin kişinin özelliklerini, nasıl bir evlilik istediğini yazıyorsunuz. Ama sanki olmuş gibi. Örneğin, eşimle şu şekilde tanıştık. Düğünümüz şöyle oldu böyle oldu gibi. 21 gün okuyosun. Zaten 1 haftadan sonra ezberlersiniz.

Arkadaslar evlenmek için 21 gün olumlaması yapan var mı aramızda. Varsa nasıl oluyo .ben söyle bişey buldum innetnete .

1.yöntem : Bir kağıda evlenmek istediğin kişinin özelliklerini, nasıl bir evlilik istediğini yazıyorsunuz. Ama sanki olmuş gibi. Örneğin, eşimle şu şekilde tanıştık. Düğünümüz şöyle oldu böyle oldu gibi. 21 gün okuyosun. Zaten 1 haftadan sonra ezberlersiniz.
Bence batil inanc, eglence icin hadi neyse ama boyle seyleri ben ciddiye almam isticemi Allahdan isterim :)

İnsanların sözleri duadır.

Sen çocukken saf hayaller kurarsın çok çabuk gerçekleşir. Tertemiz hayaller kurarsın. Hayal kurarken ve Allahtan isterken inanarak isteyeceksin.

İstediğin ve karşında olmasını istediğin bir tip te yazabilirsin. İnandığında o insan çok kısa sürede karşına çıkıyor.

Çekim yasası vs... ne dersen de dua ile desteklersen o kişi çıkar karşına ama evlilik zamanı gelince olur. :)

Bence batil inanc, eglence icin hadi neyse ama boyle seyleri ben ciddiye almam isticemi Allahdan isterim :)

Allah isteyin vereyim der.

Allah yarattığı kulların ona ibadet etmesini ister ama Allaha inancı olmayın insanlara da Allah asal yüz çevirmez.
Kısaca sen dua eder ve sözlerinde olumlu olursan Allah o olanağı sağlar sana. İnanç ve sözler hayatımızı şekillendiriyor.

Zaten isteklerini Allahtan istiyorsun. Bu olumlamayı yaptıktan sonra Allahım böyle olacak inanıyorum sen nasip et dersen daha güzel olur. Bütünün hayrına hayalim kabul olsun...

Ben bunu yapmadım ancak 3 yıl önce geçen sene yapmak istediğim herşeyi hedeflerimi bir kağıda mektup gibi yazdım ve sakladım.bir tanesi hariç hepsini başardım.
Bence denenebilir birşey.yazmak işe yarıyor denedim.

X