- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Erkek arkadşmla 11 aydır birlikteyiz . Ve evlilik için en az 5 sene var önümüzde . Bana iyi örnekler gerek :)
Şimdiden Allah mutluluğunu daim etsin bana da nasip etsn:)
16 yaşımda tanıştım 7 sene birlikteydik sonrasınada 3,5 yıllık evliyiz 10,yılımızı doldurdu ilişkimiz ama sabır sabır sabır bu zqamanlara getirdi beni birde kızım var çok mutluyom kocamı çok seviyorum evlendikten ve baba olduktan sonra dahadaq harika bi adam oldu allah sanada nasip etsin ama bu kadar beklemezsin inşallahErkek arkadşmla 11 aydır birlikteyiz . Ve evlilik için en az 5 sene var önümüzde . Bana iyi örnekler gerek :)
16 yaşımda tanıştım 7 sene birlikteydik sonrasınada 3,5 yıllık evliyiz 10,yılımızı doldurdu ilişkimiz ama sabır sabır sabır bu zqamanlara getirdi beni birde kızım var çok mutluyom kocamı çok seviyorum evlendikten ve baba olduktan sonra dahadaq harika bi adam oldu allah sanada nasip etsin ama bu kadar beklemezsin inşallahErkek arkadşmla 11 aydır birlikteyiz . Ve evlilik için en az 5 sene var önümüzde . Bana iyi örnekler gerek :)
Bir sene dolmadan tanışıp evlenen biri olarak gözlerim kocaman kocaman okudum her sayfayı. Maşaallah sizlere
12-01-2015 ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?