- 12 Mayıs 2021
- 514
- 367
- 53
- Konu Sahibi Cukurova78
-
Bencede bilmiyorlar ki bana bir tlsi geçmediAile oğullarının maaşını kızın yediğini düşünüyor o yüzden alttan alta mesaj veriyor, oğlumun parasını yeme biriktirsin diye.
Yüz yüze mi ayrılmalıyım , uzun mesaj mı atayım yada direkt bitti mi yazayım
Kimse evladına toz kondurmaz bilseler bile işine gelmez. Ailesi kumar olayını bilmeyip maaşını ne yaptığını soruyorlarsa o da sizinle gezerken masraf olduğunu söylüyordur bu yüzden size ayar veriyor annesi. İki taraflı davranan insandan uzak dur evlenirseniz tüm hatalarının sebebi seni görürler, her yaptığı davranışın altında bir acaba ararsınBencede bilmiyorlar ki bana bir tlsi geçmedi
Kuzum önce adamın evindeki çeyizleri kurtarYüz yüze mi ayrılmalıyım , uzun mesaj mı atayım yada direkt bitti mi yazayım
Direkt kopyala yapıştır yapacağım teşekkür ederimBence ben artık aile evinde oturmak istemiyorum pandemi biter bitmez ayrı eve çıkıcam masraflarım artacak senin krediyi kapat de. Bi de sendeki eşyaları da alayım ev dizme masrafım azalsın de. Evlenecektik, çeyizimiz falan filan derse de kusura bakma seninle bir gelecek göremiyorum ben kendi hayatıma bakmak istiyorum artık sende öyle yap. İkimizde birlikte olmayı gerçekten isteseydik şu zamana kadar çoktan hayatlarımızı birleştirmiştik demek ki böyle olması daha hayırlı dersin.
İnan herhangi bir ayrılık konuşmasından daha çok koyar karşı tarafa. Böyle kendi hayatına, geleceğine odaklanmış ve karşı tarafı suçlamadan sakin sakin ayrılman.
Sorunlu değilse yüzyüze ayrıl yedi yılın geçmiş sonuçta ama annene iddiayı şöyle bence bakarsın ağlar falan senin kalbini yumusatacak gibi olursa annen sana daha ciddi destek olurYüz yüze mi ayrılmalıyım , uzun mesaj mı atayım yada direkt bitti mi yazayım
O işteyken gidip almayı düşündüm gizlice mi alsam söylesem miKuzum önce adamın evindeki çeyizleri kurtar
Burda Bırak bu ilişkiyi. Bitir hemen hemen evlilik bambaşka bir olay çok üzülürsün geri dönüşü olmayan yollara denk gelmiş olursunMerhaba hanımlar
Benim bu Ağustosta 7 yılın dolacağı bir ilişkim var. Lisansım geçen sene bitti ve haliyle işe girip çeyiz düzmeye başladım. askerlikte aradan cıkmıştı. Herşeyi tamamladım bu sırada sevgilime herşeyi atıyordum fiyat araştırması yapıyorduk beğenip beğenmediğimizi konuşuyorduk hatta evde yer kalmadıgı için yarı aldıklarım onun evinde . sevgilimin borcu vardı bana çekersen cok rahatlarım dedi ve ben krediyi çektim sadece ödeyecektik bütün borcumuz bitmişti cok sevinmiştim ben çalışıyorum o çalışıyor herşey cok guzeldi fakat sevgilim benden gizli kendiside kredi cekmiş ve hepsiyle benim verdiğimde dahil idda oynamış hiç birini ödememiş eve icra kağıdı gelince 7 ayı birden ödedi. benimkinide ara sıra aklına gelince yolluyor.. ben calısırken yemeğimi bile evden götürüyordum para biriktirmek için ama onun 3 senedir sürekli borcu var ve yakalıyorum idda oynuyor 6bin lira maas alan birisi 200tl kredi borcu var diye nasıl para biriktiremez? lafa gelincede sürekli seni yanımda istiyorum falan diyor. ben konuyu açınca gene başladık vs gibi şeyler diyor ama benim acıklama yapmak zprunda oldugum bir ailem var daha dün teyzem köye cagırdı ve annem bizim kızın bu yaz sözü olur gelemeyiz galiba dedi?? ona söyleyince ailene söylemeseydin beni diyor. nasıl o kadar sene saklayabilirdim ? çeyiz alınca annem haliyle anladı zaten.. ben kendi kendime gelin güvey oldum sanırım. karşımda ki insanda büyük genç değil 28 yasında. Onun aileside beni arayıp bu oğlan bu parayı ne yapıyor para biriktirsede sizi nişanlasak gibi konusuyor annesi anlayacagınız ailecek sorumsuzlar ne yapmalıyım? canıma tak etti artık yeni kıyafetler markalı ayakkabılar almış onu görünce konu açmaya karar verdim evlilik meraklısı gibi gözükmek istemiyorum ama artık kaç yasına geldim hep böyle mi olacak bir söz yapmak ne kadar maliyetli olabilir ki? hemen evlenelim demiyorum zaten lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.. beni yönlendirin. yasak bitince alıp karşıma konuşmayı düşünüyorum ben ikinci el satıs yapıyorum ordan para biriktirdim ona ne gerek var falan diyor bana bile mani oluyor
Ayrılır bence umrunda olmazSorunlu değilse yüzyüze ayrıl yedi yılın geçmiş sonuçta ama annene iddiayı şöyle bence bakarsın ağlar falan senin kalbini yumusatacak gibi olursa annen sana daha ciddi destek olur
Ama ayrıl ur mu seninki alışkanlık inan ki belki gözün onda açıldı aklın erdiginden beri berabersin ondan başka bir hayat düşünemiyor olman normal
Ayrıldığında afallayacaksın tabi ki ama zaman unutturacak hatta iyi ki çok şükür diyeceksin günü geldiğinde
Çeyizlerin senin evde durması uygun kaçmıyor, koymak için yer ayarladım deyip alırsan daha iyi olur sanki, daha parlak fikirler de gelebilir hanımlardanO işteyken gidip almayı düşündüm gizlice mi alsam söylesem mi
mMerhaba hanımlar
Benim bu Ağustosta 7 yılın dolacağı bir ilişkim var. Lisansım geçen sene bitti ve haliyle işe girip çeyiz düzmeye başladım. askerlikte aradan cıkmıştı. Herşeyi tamamladım bu sırada sevgilime herşeyi atıyordum fiyat araştırması yapıyorduk beğenip beğenmediğimizi konuşuyorduk hatta evde yer kalmadıgı için yarı aldıklarım onun evinde . sevgilimin borcu vardı bana çekersen cok rahatlarım dedi ve ben krediyi çektim sadece ödeyecektik bütün borcumuz bitmişti cok sevinmiştim ben çalışıyorum o çalışıyor herşey cok guzeldi fakat sevgilim benden gizli kendiside kredi cekmiş ve hepsiyle benim verdiğimde dahil idda oynamış hiç birini ödememiş eve icra kağıdı gelince 7 ayı birden ödedi. benimkinide ara sıra aklına gelince yolluyor.. ben calısırken yemeğimi bile evden götürüyordum para biriktirmek için ama onun 3 senedir sürekli borcu var ve yakalıyorum idda oynuyor 6bin lira maas alan birisi 200tl kredi borcu var diye nasıl para biriktiremez? lafa gelincede sürekli seni yanımda istiyorum falan diyor. ben konuyu açınca gene başladık vs gibi şeyler diyor ama benim acıklama yapmak zprunda oldugum bir ailem var daha dün teyzem köye cagırdı ve annem bizim kızın bu yaz sözü olur gelemeyiz galiba dedi?? ona söyleyince ailene söylemeseydin beni diyor. nasıl o kadar sene saklayabilirdim ? çeyiz alınca annem haliyle anladı zaten.. ben kendi kendime gelin güvey oldum sanırım. karşımda ki insanda büyük genç değil 28 yasında. Onun aileside beni arayıp bu oğlan bu parayı ne yapıyor para biriktirsede sizi nişanlasak gibi konusuyor annesi anlayacagınız ailecek sorumsuzlar ne yapmalıyım? canıma tak etti artık yeni kıyafetler markalı ayakkabılar almış onu görünce konu açmaya karar verdim evlilik meraklısı gibi gözükmek istemiyorum ama artık kaç yasına geldim hep böyle mi olacak bir söz yapmak ne kadar maliyetli olabilir ki? hemen evlenelim demiyorum zaten lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.. beni yönlendirin. yasak bitince alıp karşıma konuşmayı düşünüyorum ben ikinci el satıs yapıyorum ordan para biriktirdim ona ne gerek var falan diyor bana bile mani oluyor
‘. ANNEM UZAK DUR ANLAMINDA DEDİİİİ ‘
Tamam kusura bakmayın çok doluyum kafam karışıkhepimiz aynı şeyi anlıyorsak belki de siz cümleleri yanlış kurduğunuz içindir. her cümlenizi başkasından yorum geldikçe tamamlıyorsunuz. baştan tam yazın tepki görmeyin.
AynenKuzum önce adamın evindeki çeyizleri kurtar
Bende kararsız kaldımMazallah ikna falan eder evde yokken alın bence.
Sanki ikna edip ayrılmaktan vazgeçirecek gibi sizi. Kararlısınız değil mi ayrılmaya?Bende kararsız kaldım
Karaca setlerim var. Mutfak elektroniği , süpürgem yorgan seti vs . Aldığımda nişan yapıp direkt evine yerleşecektik . O yüzden yolladım . Ama bi an bir şey oldu ve sakız gibi uzadı 1 senedir orada eşyalar .oradaki çeyizler çok para tutan şeyler mi ? şüpheniz varsa kandırması ile alakalı gözden çıkarın. giden mal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?