evlenmeden önce .... :

1 sene cıktık 1 ay sozlu kaldık 3 ay sonra nısan oldu 3 ay sonrada evlendik.13 aylıkta evlıyız....

biz 11 aydır çıkıyoruz 3.ayda sözlendik askere gitti hala bekliyommmmmmm

1 ay sevgili, 3 ay sözlü, 3 ayda nişanlı kaldım ve 4 ay öncede evlendim:))

Efenime söyliyim, şimdiiiiii yıldırım aşkının ardından 20 ay çıkma faslı, 9 ay nişanlılık faslı, ardından 8 yıldırda evlilik faslı.

SENİ SEVİYORUM Bİ DENEM:asigim: :asigim:​

bizde 1,5yil arkadas kaldik, 4.ay søzlendik 7.ay nisanlandik, mayista dugunum var allah kismet ederse :)

biz hiç çıkmadık bi yerlere nereye çıkılıyodu pardon? 10 ay kadar nişanlı kaldık altı aydır da evliyiz kıslar. mutluyuz huzurluyuz çok şükür

10 ay çıktık 11.ayın ilk günü gidip gizlice nikah kıydık, nikahtan 1 ay sonra ailesi istemeye geldi nişanlandık:Roflol: ,13.ayda da düğün yaptık, 6.yılı bitirdik ,2 tane de kızımız var ( biri 3 yaşında diğeri 10 aylık )....

10 ay çıktık 11.ayın ilk günü gidip gizlice nikah kıydık, nikahtan 1 ay sonra ailesi istemeye geldi nişanlandık:Roflol: ,13.ayda da düğün yaptık, 6.yılı bitirdik ,2 tane de kızımız var ( biri 3 yaşında diğeri 10 aylık )....

benim bildiğim nişan nikahtan önceydi
sen hakket normal değilsin haa eşinde tabii ne diyim tencere yuvarlanmış seninkii benden kara:mymeka:

Biz tanıştık, 10 gün sonra nişanlanmıştık. 'Bay doğru'yu bulduğuma karar vermiştim o da sanırım. Sonra bi aralar 'bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete' moduna girmedik değil zaman zaman ama doğru karar verdiğime eminim. :1yes2:

benim bildiğim nişan nikahtan önceydi
sen hakket normal değilsin haa eşinde tabii ne diyim tencere yuvarlanmış seninkii benden kara:mymeka:

Cadum biz nişandan sonra bir de balayına çıktık var bizde bir anormallik , sıralama aynen şöyle; nikah-nişan-balayı-düğün:Roflol: :Roflol:

merhaba benim bu foruma ilk iletim yeniyim yani:) bende eşimle 2 sene flört ettim 1 sene nişanlı kaldık 1 temmuz 2006 da evlendik:) 7. ayı deviriyoruz...

Cadum biz nişandan sonra bir de balayına çıktık var bizde bir anormallik , sıralama aynen şöyle; nikah-nişan-balayı-düğün:Roflol: :Roflol:
:1shok: :1shok: :uhm:
Allah mutluluğunuzu daim etsin :1yes2:

bizde 25 Haz.1998 günlerden perşemde... sıcak ve bunaltıcı bir yaz günü... saat 15.00 civarında tanıştık.. yani tesadüfen bir karşılaşma...

29 Haz. 1998 günlerden pazartesi.. saat 19.00 evlilik teklifi :)) ( hangi akla hizmetse bir EVET cevabı :uhm:

9 ağustos 1998 nişanlandık ( daha erken olacaktı ama ailemi ikna etmek 1 buçuk ayımı aldı :)

15 Kasım 1998 pazar.. evlendik:1ninca:

Evliliğimizin 9.yılı :))))

4 yıldır beraberim canımla(iyikide onunlayım:)geçen mayıs ayında nişanlanıdm.bu mayıstada evlencez inş.:)

9 yıldır beraberim bunun 4 senesi nişanlı geçti şimdi evlenmek üzereyim allah nasip kısmet edersee..

biz 3 ay çıktık 8 ay nişanlı kaldık ve 8 yıldır evliyiz çok mutluyuz 13 aylıkta bir kızımız var.

Back
X