Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

sema maraşlıyı bende duymuştum kitaplarını ilk fırsatta incelicem..

elif tüm yadıklarını baştan sona okudum...gerçekten çok güzel bi yaklaşımın var tebrik ediyorum...çok büyük bi sorunum var ve senden bi akıl istiyorumm...7 yıllık bi ilişkim var...ilk tanışmamız fotoğrafımızı görerek oldu ve öyle başladı telefonla yürüttük..sonra görüştük...neyse yıllar geçti ve ben artık cidden soğuduğumu hissediyorum...yani çok ilginçtir fiziksel olarak onu hiç çekici bulmuyor aksine beğenmiyorum...yanıma yakıştırmıyorum desem daha doğru olur...ya ben 7 yılımı verdiğim adamı nasıl bu kadar itici bulurum hiç aklım almıyor..zaten tipim değildi ama karakteri çok iyi çok sadık fedakar evcil maddi durumu çok iyi...beni de çok seviyor bu kadar yıl geçmiş olmasına rağmen...ama zaman zaman da nükseden onu beğenmeyişim hat safhaya ulaştı.....aşk evliliği yapmak istiyorum ama bu yapacağım resmen artık mantık evliliği olacak ve ben mutsuz olacağım...kafayı yemek üzereyim ayrılsam mı yoksa evlenince bağlanır mıyım beğenir miyim hiç ama hiç bi fikrim yokk...içimde hiç bi beğeni bi his hissetmiyorum...insan eşinin karakterini görünce fiziğini umursamaz olurmu zamanla?....bu düşüncelerim vesvesemi?nolur bana bi akıl....beni seven adamla hayalimdeki erkek aynı kişi olsunn noolurr(((((

ayyy yazıyı okurken acaba benmi yazmışım oldum aynııı benm nişanlım yaaa aynııı huylarrr bizim daha yeni oldugu için henüz bitsin kelimesi geçmiyo ama farklı şehirlerdeyiz yanımdayken çok gzl herşey uzaklaşınca ne arıyo ne soruyo arıyoda çok deil umursamaz biri olu veriyoo çıldırıyorum bu duruma 2 gndr küsüz bu sebepten dolayı :) inş düzelir inşşş

selamn alyküm elif abla.2 aydr nişanlıyım we nişnlımla bazı sorunlar yaşıyorum bana yardımcı olur musun beni çok sıkıyor normalde çok gezen biri olmamama rağmen dışarıya çıkmamı istemiyor.kısıtlamalar koyuyor.bugün tartıştık we sen bni dikkte almıyorsun sözümü dinlemiyorsun bu böyle yürümez gbi şeyler söyledi.bitirmek istiyo gbi dawrandı yani.başta gönlünü almaya çalıştım ama hala inat yapıyor.arasam mı aramasam mı karar weremedim ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…