yaa bende yardım istiyorum çok beğendim konuyu bu arada=))
benim nişanlımla aramızda iş sorunu var ben 2 yıllık mezunuyum o lise bu yüzden mi çalışmamı istemiyo bilmiyom ama sürekli kavga ediyoruzama ayrılamıyoruz. 5 senedir sevgiliyiz 7 aydır da nişanlıyız.ben aslan burcuyum hep istediğim olsun istiyorum özgürlüğümede düşkünüm bana kimsenin karışmasını istemem ama o da herşeyime karışıyo bunaltıyo beni.neyse konumuza dönelim bu zmana kadar ilişkiyi yöneten hep ben oldum burcumun özelliği olarak. ama o erkek olduğu için kendinin istediği olsun istiyor bu zamana kadar hep kaybetme korkusu oldugu için ses çıkaramıyodu. niaşanlanınca sesi çıkmaya başladı bu iş konusunda da aramız çok kötü oldu bir türlü kabul etmiyo çalışmamı ama ben çalışmaya devam ediyorum. ayrılmaya kadar gelioz ama direkten dönüyoz yapamıyoz.
çok guzel bı konu olmus
benım askım boga burcu ben yengec
2.5 yıldır beraberız eskı lıse arkadasm
bagrısa cagrısa hıc kavga etmedık sorunumuza gelıce
benı enceok endıselendırensey sozlerını tutmaması ve buna onunda cok uzulmesı
mesela sıgarayı bırakıyo hooppp 40 gun sonra ufacık bı tartsmada yıne baslıyo
ıs sorunumuzda var benımısım gayet guzel ama onunkı...
sevıyorum ama belırsızlıkler benı delırtıyo
okulunu bıtırıp askere gıtmesı gerekıyo kısa donem olacak ama benı dınlemeyıp bı ıse gırdı
ve cok yogun ders calsıamıyo
ben kalıcak dıye korkuyorum
2011 de evlenecektık askım sınıfta kaldı dugun 2012 ye kaldı belkı 2013 te olabılır
herseyı kabul edıyo soyle ev tamam askım sunu ıstıyom tamam askım acaba benım askım gerceklerı gormuyomu....
canım zaten 2012de kıyamet soylemleri var dert etme, şaka tabi.anladığım kadarıyla seninki biraz şimartılmış ailesi onu özgür bırakmış yada o kimseyi takmıyo benim abım boğa o kadar umursamaz,geleceğını düşünyen biriydiki anlatamam şimdi 3 yıllık evli mukemmel ötesi evliliği var hiç korma zora gelmemiştir ondan iş başa gelince herşeyin altından kalkar abimin eşi hiç bir şeyi duşunmek zorunda değil abim ona diyoki sen keyfine bak bana güven boğa burçu en mukemmel erkektir tek kötü huyu vardır ona şunu yap denmesi babm yıllarca ona sığarayı bırak dedi o da daha fazla içti huyunu öğrendik hiç karışmıyoruz 6 aydır içmiyo birimizin azında bir laf çıksa hemem başlar zamanı gelince herşeyi yapar çok zekidirler yengeçle de iyi anlaşırlar bence onun güzel vakit gecir valla canım çok şanslısın şimdi seni çıldırtıyor biliyorum ama sabret boğayı oturup bir sinama flimi gibi izleyeceksin mutlu sonla biter genelde en hoşlarına giden şeyde övülmek ya zaten kendi kendini övüyordür ama sende öv havaya girsin herşeyi yapar
bide birşey ilava edeyim evli çalışan bayanlar neden boşalıyorlar biliyormusunuz erkek istemiyo çalışmasını onlarda çalışıyor sonra zamanla erkek bu duruma alışıyor fazladan gelir pişi olmaz diyorlar sonra sizi paranız ve kandi parası için planlar yapmaya başlıyo çümkü para tatlı sonra bizim paramız senin paran benim para oluyo ve hiç bir kadın bunu kabul etmiyo diyoki o erkek evine bakmak zorunda ben niye paramı eve harçıyım diyo sonra zaten çalışıyorum canım çıkıyo niye bu adamı cakeyim ki der boşanır ve hakim sorar niye boşanmak istiyorsun sorumluluk sahibi değil onun için boşandın. erkeklere güvenin kalmıyo bir süre nefret edersin sonra erkeksiz olmaz dersin ikinci evlenmeyi düşünürsün ama ilk eşi allah verir ikincisini millet verir üçüncüsünü şeytan verin derler sonra asla o mutluluğu bulamassın erkekleri rahata alıştırmamak lazım islam derki siz erkekler kadınlarınızın kolesisiniz onlara hizmet etmelisiniz bütün bunları yaşadınız sayın ve allah size ikinci bir şans verdi ve enbaşına geldiniz şimdi hangi hatanızı düzeltirsiniz ??? bir düşünün... gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklendiğinde hepsi yanlış gider
ilk önce yorumların ve yardımların için teşekkürler... benim gerçekten çalışmam gerekiyo zaten ihtiyacım olduğumu biliyo. öğrenim kredisi ödüyorum çalıştığım tüm para oraya gidiyo ama o yinede benim çalışmamı istemiyo baban ödesin diyo. ama babamda beni okuttu o kadar çalışmadığım zaman emeklerine üzülüyo öylede babamla aramız kötü oluyo ama o bu analattıklarımı anlamıyo bencillik yapıyo hep kendi işine geldiği gibi olsun istiyo. bende evlenince çalışma taraftarı değilim evle çalışmayı bir arada götürebileceğimi düşünmüyorum ayrıca çocukları çok seviyorum ve kendi çocuğumu kendim büyütmek istiyorum. tabi allah mecbur bırakırsa çalışırım o ayrı. birde şu var aramızda bir sorun olduğu zaman o haklı olduğunda özür diliyorum alttan alıyorum o zmana lafı daha çok uzatıyo falan küçük şeylerde bile. ama ben ona bağrınca susuyo ve özür diliyo bence erkekler pek önem verilmeye gelmiyo. her zaman seni kaybedebileceğini hissettireceksin ki seni kırmayı korksun fazla yüz vermeyeceksin erkeklere deneyimlerime göre. sositososito:lepi:
ayyy Allah razı olsun agzından bal damlamıs valla
evt harıka sevgılım dedım ya hıc kavga etmedık hıc aydonumuzuu unutmaz ama bı evın bı oglu herseyı yapcam dedıkce dıyorum bu cocuk hayatımı bılmıyo
umarım dedıgın gıbı olur ıcımı ferahlattın tsk ederım:asigim::asigim:
ay kusuruma bakmayın ama ben fikirlerinize hiiiç ama hiç katılmıyorum özellikle çalışma bölümündeki çalışan kadında boşanma olaylarına filan.
düşünün mutsuz bi evlilik var kadın istemiyo sırf ne yicem ne içicem diye bırakıp gidemiyo mutsuz hayata mahkum oluyo.
ekonomik özgürlük bence çok fazla önemli. 1 seneye kadar nişanlanıcam ve sevgilime şaka yollu e sen parayı vur aşkım ben çalışmayım çocuk büyütüym filan dediğimde hayat müşterek hayatım ikimizde evimiz için çalışıcaz dedi. ha bu demek değil ki hayat müşterek diye ben çalışıcam bide eve gelcem koştur koştur yemek temizlik bulaşığa dalcam. ben yemek yaptıysam o masayı toplucak filan. önemli olan aşkım ben çalışmıyorum hadi bana bak demek değil. hayatı nası ortak paylaşım alanına döndürme taktikleri bence. örneğin ona masayı toplaması gerektiğinin bilincini vermek bu kadın da çalışıyo yoruldu dedirtebilmek.
yoksa erkeğin her dediğine heeee diyerek zaten mutsuz kadın kalmaz dünyada. nerde o zaman bizim isteklerimiz. ve ben kocaya kurnazlıkla bi iş yaptırılmasına inanılmaz karşıyım. ben hayatı paylaşıyorum bu adamla herşeyim yalansız dürüst olmalı. ha bu demek değil ki herşeyden haberdar olmalı. örneğin kızıcağını bile bile aldığım bi kazağı hemen o saniye göstermek yerine kendi üzerimde görüp sorduğunda evet hayatım geçenlerde almıştım diyebilmek vaar, aşkım kazak alıcam para versene demek var. içtiğim sigarayı bile ona hesap vererek almak var...
benim annem çalışan bir bayandı. hiç bi zamanda anne nedir bilmemezlik yaşamadım allaha şükür annemle gurur duyuyorum iyiki çalışıyo diye. ha çalışmasaydı da yine gurur duyardım. ama hiç bişeyimizi eksik bırakmadı annelik açısından.
zaten kadın dediğin mantıklı olup kocasının ardında destek olmalıdır. bol bol gaz verip övüp zaten hayal kahramanı olan adamları iyice gökyüzüne çıkarınca elimize ne geçer. hiç. oysa verdiği kararları he heee demek yerine desteklesek, aile kurmayı becerebilsek. ama tam bi aile. he heeee denmeyen gerçekten önem gösterilen değer verilen bi aile.
bi arkadaşımın annesi hep evlenceniz adamla karşılıklı konuşup birbirinizin fikirlerini dinlerseniz haksızsa evet haklısın diyip özür dilemeyi bilirse mutlu olursunuz derdi. yoksa hee heeeeeyle iş yürümez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?