• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

babyes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
1.053
3
0
İstanbul
merhaba kızlar ben elif 10 yıldır evliyim ve çook mutlu bir evliliğim var size farklı tavsiyeler verebilirim

önce evleneceğiniz kişiyi nişanlıyken iyi tanıyın huyunu öğrenin bu önemli,çümkü nişanlıyken siz peri kızısınız kusursuzsunuz hata yapsanızda görmezler,bu zamanda tanımayı unutmayın aşkınızı yaşarken zamanı boş geçirmeyin sürekli kayıt altında olur.mesela espiri yapmayı çokmu seviyo ?bakın espirilerine gülüyorsanız komık ise bu çok güçlü biri istediklerinizden çok kendi istediğini yapar yok espiri yapıyo ama hiç komık değil kırılmasın diye gülüyorsunuz o zaman kolay biri eeee kızlar devam ediyimmi?????

kendine güvenen erkek için ne yapmalısınız evlisiniz siz birşey istiyorsunuz oda başka birşey peki istediğinizi nasıl yaptıracaksınız

erkekler basitlerdir onları kandırmak kolaydır erkek sözü geçsin ister sizde kendi istediğinizi o istiyor gibi yapacaksınız istediğiniz şeyi o yok diyosa konuyu kapatın bir ikigün sonra konuyu acın ama yerleri değiştirin onu biraz övün acık vermeyin erkekler unutkandırlar konuyu hatırlarlar ama kim ne demiş birmezler ayyy kocacım sen ne kadar akıllısın benim hiç aklıma gelmez canımmya senin gibi erkek var canımde gerisi gelir şaşırır kalırsın kalabalık bir ailede yaşıyorken daha kalabalık bir aileye geldim gözlemlerimle söylüyorüm abimde kardeşim de eşim de babam da hepsi aynı

krallar dünyayı yönetir kralıda karısı yönetir ama onun kral olduğunu unutmayın bırakın sizden üstün olsun gerçeği sadece siz biliyorsunuz

bizimki kendine çok güvenir ve bencildir ama bi o kadar delikanlı ve sözünün eri yapıcam dediklerini yapar.. Koruyucu tavrı hoşuma gidiyo değer verdiğini çok belli ediyo böyle yani onun içinde verebilcek tavsiyelerin var mı? Çok düşündürüyoda bencilliği beni...-tatlicadiarzu-

Benim nişanlımsa her hatayı görür büyütür.. herşey onun için problemdir. çok saçma espriler yapar hiçbirinede gülmek gelmez içimden. hiç bi zaman bana değerli olduğumu hissettirmedi. güzel kelimeler söylemez. genellikle tartışmalıyız.

varmı bunun için bi önerin :)

vavvvvv. çok süper taktikler. kesinlikle şu aralar ihtiyacım olan şeyler.

teşşekkürler canım benim eşime uygulayacak birşeyim kalmadı zaten iyi biriydi ama her erkek gibi incelikleri bilmiyordu sadece göstermem gerekiyordu şimdi mukemmel bir evliklik yaşıyorum ve yaşatıyorum onun için herkesin buları bilmeye hakkı var diye düşündüm ve paylaşıyım dedim

bizimki kendine çok güvenir ve bencildir ama bi o kadar delikanlı ve sözünün eri yapıcam dediklerini yapar.. Koruyucu tavrı hoşuma gidiyo değer verdiğini çok belli ediyo böyle yani onun içinde verebilcek tavsiyelerin var mı? Çok düşündürüyoda bencilliği beni...-tatlicadiarzu-

zaten en iyisini kapmışsın bencillik hae erkakte var işte diyom yafenalıklarındandeğıl ince düşünemiyorlar bana bir örnek verirsen yardımcı olmaya calışırım seninkinin burcu ne boğa aslan ??

Benim nişanlımsa her hatayı görür büyütür.. herşey onun için problemdir. çok saçma espriler yapar hiçbirinede gülmek gelmez içimden. hiç bi zaman bana değerli olduğumu hissettirmedi. güzel kelimeler söylemez. genellikle tartışmalıyız.

varmı bunun için bi önerin :)

şimdi ben sana diyicemki bence güçlü olman gerekir. sen birşey söylüyorsun oda ne olursa söylediğin iyide olsa kötüde olsa karşı cıkıyo eğer boyle biriyse sen ondan ezik duruyorsun boyle erkekler güçlü kadınları sever o senin her söylediğine evet demeni bekler ama istediği bu değildir ya diyorumya bana örnek verirseniz nasıl biriolduğunu anlarsam daha sağlam seyler söylüye bilirim

şimdi ben sana diyicemki bence güçlü olman gerekir. sen birşey söylüyorsun oda ne olursa söylediğin iyide olsa kötüde olsa karşı cıkıyo eğer boyle biriyse sen ondan ezik duruyorsun boyle erkekler güçlü kadınları sever o senin her söylediğine evet demeni bekler ama istediği bu değildir ya diyorumya bana örnek verirseniz nasıl biriolduğunu anlarsam daha sağlam seyler söylüye bilirim

hemen vereyim bir örnek.

nişanlımla uzak yaşıyoruz yanımdayken iyi biri oluyo fakar uzaktayken yani iş telefona kalmışken herşey bozuluyo ne ilgileniyo ne arıyo ne soruyo..
her istediğine evet dersen problem yok bir süre sonra dayanamıyorum saçma sapan şeyler istemye başlıyo kısaca evet demekten vazgeçeyim istiyo.. canı sürekli kavga istiyo 2 gün kavga etmesek rahat uyuyamıyoruz alsanaalsanasmile. ama mutlaka her kavgada e ayrılalım o zaman diyo. tamam diyorum kapatıyoruz tel i geri dönüyo ya aslında büyük problemlerimiz yok diyo bumerang gibi atıyosun geri geliyo.. kaydirigubbakcemile3

herkes diyo senin için ölüyo çok aşık sana ama o bir tane güzel söz söylemez ilgilenmez nerdebunun sevgisi ben bi türlü anlayamadımda hissedemedimde boshayallersmile

Back