ßihter;8293792 .!.:Ben eşimle nişanlıyken bile böyle birşey yapmadım..:umursamaz:(hemde imam nikahımızda vardı)
Ki oda bana hep "Biz bunu yaşamayı çok istiyoruz ama yaşasak ve evlenmeden (Allah korusun) ben ölüp gitsem gözüm açık giderim,yapamam sana böyle bir şeyi" derdi..kaydirigubbakcemile2
Ve biz nişanlıyken çok çok sapıtık olduğumuz halde yapmadıkCADIARZU..Sonuç: şimdi evlendik mutlu bir evliliğimiz var..:jeyyar:
Demek istediğim bunu isteyen erkek %100 sevmiyordur bence...sengözlerimebaksanab
ben anladıgım kadarıyla bir erkegin sevip sevmemesini cinsel birliktelik isteemsine dayatmamak lazım sonucunda avrupada evelnemden once birliktelik cok oluyor bu erkeklerde sevmiyormu yani?
sonuna kadar katılıyorum canımvereliniortak.nedir bu avrupaya özenti yaa!..turkbayragiseviyosa bekliycek kardeşim!....sonra ben hamileyim nolcek?terk etti napcem? bırakın bu işleri !...lütfen gerçekçi olun.kızınızın böle bişey yaşamasını ister miydiniz..?:uhm: bunu bi düşünün...Ben eşimle nişanlıyken bile böyle birşey yapmadım..:umursamazhemde imam nikahımızda vardı)
Ki oda bana hep "Biz bunu yaşamayı çok istiyoruz ama yaşasak ve evlenmeden (Allah korusun) ben ölüp gitsem gözüm açık giderim,yapamam sana böyle bir şeyi" derdi..kaydirigubbakcemile2
Ve biz nişanlıyken çok çok sapıtık olduğumuz halde yapmadıkCADIARZU..Sonuç: şimdi evlendik mutlu bir evliliğimiz var..:jeyyar:
Demek istediğim bunu isteyen erkek %100 sevmiyordur bence...sengözlerimebaksanab
konuya uygun bi yorum oldu vereliniortak katılmıyorum ben ama (herkes aynı düşüncek die bişe yok zatenn görüşünüze saygım sonsuz a.s.) istemekle sewgi eksikliği olmaz die düşünüorum ben yaa, herkes sewdiğiyle birlikte olmak ister içten içe, uygulayıp uygulamamak onlara kalmış tabi.. ama bence doğrudan bi bağlantı yok aralarında..
Olay zaten karşı görüşlere saygı duyabilmekte,katılıyorum size..Bazı arkadaşlarımıza erkeğin evlenmeden birlikte olmak istemesi ters gelebilir,kendi hayat görüşleridir ama evlenmeden birlikte olan çiftlerin sevgisini yargılamak da kimseye düşmez..
zaten bu genelde turk erkeklerinde var kendini yetiştirememiş namusu surekli iki bacak arasında goren cahil erkekler evlenemeden once ilişkiye girmiş olan kadınlarıda baska turlu bakıyorlar ve evlenmeden once birlikte olmak isteyen erkeklerede bu kızı sevmiyordur gozuyle bakıyorlar ama kendini yetiştirmiş olan adam bence bunlara takılmaz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?