Evlenmeden nce, birlikte olmak isteyen erkek sevmiyor mudur?

ah bu kk hatunlarııııı
hemde imam nikahınız vardı ha(bu arada resmi nikahtan önce imam nikahı kıyılmaz suçtur)
ama yaptınız çünkü seviyordunuz :roflol:
bu yaptığın genelleme çok komik
benim eşimi saymadınız galiba anketi yaparken

ben anladıgım kadarıyla bir erkegin sevip sevmemesini cinsel birliktelik isteemsine dayatmamak lazım sonucunda avrupada evelnemden once birliktelik cok oluyor bu erkeklerde sevmiyormu yani?

ben anladıgım kadarıyla bir erkegin sevip sevmemesini cinsel birliktelik isteemsine dayatmamak lazım sonucunda avrupada evelnemden once birliktelik cok oluyor bu erkeklerde sevmiyormu yani?

hah. .işte bu...
doğru söze ne denir...

Seviyor veya sevmiyor diyerek genelleme yapamayız elbette .Kişisel olarak bana ters :)) Ama kişilerin yaşam biçimleri , sosyal hayatları çok önemli bir kriter ..Nasıl ki sanatçılar evlenmeden çocuk yapınca halk onları baştacı yapıyor, yine aynı halk vatandaş böyle bir şey yapsa toplum dışına itiyor .Bu da onun gibi birşey işte :)) Yani kişilerin sosyal konumları , çevresi olayları algılama biçimini de etkiler.Burada önemli olan birbirinin istek ve düşüncelerine saygılı olmak.Seven erkek zaten kadını istemediği bir duruma zorlamaz .Saygı duyar.

Yahu arkadaş ben birşey yazınca neden bu kadar olay oluyor anlamıyorum..:bbo:
Bana göre öyle,size göre böyle..sizin düşündüğünüz beni,benim düşündüğüm hiçkimseyi ilgilendirmez..
Ben size hayır böyle diye diretiyormuyum?Tartışıyormuyum?Nedir bu herkes benim mesajımı alıntı yapıpta birşeyler ekliyor üstüne?

Ben ahkam falan kesmiyorum,istediğimi istediğim gibi,düşündüğüm gibi yazıyorum..yazarkende aa şu şöyle dermi bu böyle dermi diye düşünmüyorum..benneyaptımki

Bir genellemede yapmadım,bu dediğim gibi kimseyi ilgilendirmez(sizin düşüncelerinizin beni ilgilendirmediği gibi...)a.s

Bir arkadaş herşey kızlık zarımı demiş...sadece gülüyorum bu lafa..önemli olan sevgiyi sürdürebilmek demiş...pehh..Ben sevgiyi sürdürebilmek için bu gibi bir gayret göstermek zorundaysam eğer olmaz olsun öyle sevgi..

Bunumu istiyorsunuz yani?Bende sizin her sözünüze bir kulp mu takayım ? Lütfen biraz sakin olun..tamam sizin eşiniz,sevgilinizde sizi seviyordur elbet bundan banane? Kimseyi birşeye ikna etmek zorunda değilsiniz..ve ne kadar yazarsanız yazın benim fikrimide değiştiremezsiniz...

Bir konu açılmış,ve bu konuya yorum yapıyoruz sadece,bu kadar basit..Herkesin kendi düşüncesi kendine..ki herkesin aklı fikri var ne ben kimseye akıl verebilirim,nede kimse bana akıl verebilir..sengözlerimebaksanab

Lütfen sadece açılan konuya yorum yapalım tartışma alanı değil burası,yoksa konunun sonu hüsran,kapanmakla bitecek...Kaç senedir bu sitedeyim yine aynı,yine aynı.......mirmirmirmir

bence bi alakası yok.. ewlilik öncesi birlikte olup şuan ewli we çoookk mutlu olan biçok arkadaşım war.. olaya sadece cinsellikle bakan erkektir sewmeyen, yoksa sewdiğini arzulamak çok doğal, hatta arzulamıosa sorun wardır derimm:umursamaz:

sonuna kadar katılıyorum canımvereliniortak.nedir bu avrupaya özenti yaa!..turkbayragiseviyosa bekliycek kardeşim!....sonra ben hamileyim nolcek?terk etti napcem? bırakın bu işleri !...lütfen gerçekçi olun.kızınızın böle bişey yaşamasını ister miydiniz..?:uhm: bunu bi düşünün...

konu başlığını yanlış okudunuz sanırım.. konu ewlilik öncesi birlikte olunmalımı olunmamalımı değilki böle bi yorum yazdınız:uhm:

o zaman şöle diyelim.evlilik öncesi birlikte olmak isteyen erkeğin sevgisi eksiktir!......

Sevginin eksik olduğuna kanaat getirecek denekleri nerden edindiniz,bize de söyleyin bilelim..Sevgi anlayışı bu mu,sevişirse sevmiyordur,sevişmezse aşkından ölüyordur,çok mantıklı gerçekten..

konuya uygun bi yorum oldu vereliniortak katılmıyorum ben ama (herkes aynı düşüncek die bişe yok zatenn görüşünüze saygım sonsuz a.s.) istemekle sewgi eksikliği olmaz die düşünüorum ben yaa, herkes sewdiğiyle birlikte olmak ister içten içe, uygulayıp uygulamamak onlara kalmış tabi.. ama bence doğrudan bi bağlantı yok aralarında..

Olay zaten karşı görüşlere saygı duyabilmekte,katılıyorum size..Bazı arkadaşlarımıza erkeğin evlenmeden birlikte olmak istemesi ters gelebilir,kendi hayat görüşleridir ama evlenmeden birlikte olan çiftlerin sevgisini yargılamak da kimseye düşmez..

haklsın cnm aynen.. biçok arkadaşım war ewlik öncesi birlikte olup şuan çok ama çok mutlu olan, we deli gibi aşık olan....
buraya çok konu açıldı "kocam" benimle birlikte olmuyor yoksa beni sewmiomu die, nekadar zıt değilmi?? imzadan önce istemiosa sewio, imzadan sonra istemiosa sewmio:uhm: sewgi aşk bukadar kolay açıklanabilcek nitelndirilebilcek şeyler değil bence...

herkesin yaşam görüşü hayat felsefesine bağlıdır.
Her erkek birlikte olduğu kadını sevmiyordur evleneceği kadınla bir erkek birlikte olmaz dye birşey yok.
Görüyoruz işte yapıp evlenen mutlu olanları.
Bunlar kişiye daha doğrusu kişiliğe bağlı şeyler.
Sen karşısındır senin sevdiğin adam da karşıdır ozaman evlenene kadar beklersinz.
Bazıları pimpiriklidir takar herşeyi benle oldu başkasıyla da olur der bırakır seni(aptallca bi düşünce ama düşünen eminim var)
biri de aşıktık birlikte olduk çok seviyorum evlenncem der.
Hepsi farklı insan düşünceleridir.
Kimse kimseye birşey diyemez.
Kimse kimsenin içini bilemez.
O yüzden de %100 diyerek kimseye yorum yapmak düşmez

zaten bu genelde turk erkeklerinde var kendini yetiştirememiş namusu surekli iki bacak arasında goren cahil erkekler evlenemeden once ilişkiye girmiş olan kadınlarıda baska turlu bakıyorlar ve evlenmeden once birlikte olmak isteyen erkeklerede bu kızı sevmiyordur gozuyle bakıyorlar ama kendini yetiştirmiş olan adam bence bunlara takılmaz bile

bence aşk ve cinsellik bi bütündür ve isteyen erkek sevmiyodur diye bişey olamaz.insan sevdiğiyle paylaşmak istiyor bişeyleri.bence ters bi durum yok ama şuda bi gerçek ne yazıkki bazı erkekler kadınları afedersiniz motor diye aşağlayıp sadece o amaçla yaklaşabiliyolar ne yazıkki.yani evlenilecek eğlenilecek kadın diye saçma sapan bi ayrım yapan erkeklerde yok değil...

işte tam da bu yüzden çoğu kadının kızın benle evlenmeden beraber olmak istiyosa sevmiyodur die düşünmesi çok normal demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…