• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden nce, birlikte olmak isteyen erkek sevmiyor mudur?

bence de alakası yok.eğer kadın hayır diyor ,erkek ısrar ediyorsa o zaman sevmiyordur.saygı duymuyorsa sevmiyordur.

erkek sorar

canım seninle birlikte olmak istiyorum senin düşüncen ne?

kız cevap olarak :

hayır ben böyle birşeyi düşünmüyor ve istemiyorum diye cevaplayınca

erkek bunu ısrara dönüştürüyorsa sevgi yada sevgisizlikle değilde

kişilik ve karekterine bakmak gerekli

bence ailesine yetiştiği ortama bağlı eğer o erkek gidip başka biriyle evlenebilirse yani kendinden önce başkasıyla iliişkiye girmiş bi kadını eş olarak kabul ederse bu normal bişeydir onun için. ama sevdiği kızla ilişkiye girip ayrıldıktan sonra evlenmek istediğinde bakire bir kız arıyorsa o kıza değer vermediğini gösterir. umarım anlatabilmişimdir.

bizim hissetiklerimizle onların hissettikleri çok farklı bana göre biz bütün benliğimizle sadece ona kilitleniriz ama onlar öle değiller hele iş kaçamak bişeler yapmaya gelince eerkekler kaçamak bişeler yaşamaya bayılıyorlar.
istediklerini verdiğindede onlar için bi önemin kalmıyor bence tabi bu evlilik dışı ilişkiler için geçerli dediğim tabi yanlış anlaşılmasın böle olmayanlarda var ama bu bence bana göre böle.
bence ilişkiyi çok yaşamak istiyorsa evlenelim desin gerçekten sevdiğini bölelikle anlayabilirsin
diğer türlüsü bana kullanmak gibi geliyor

alakası yok bence...

senle birlikte olmak istiyosa benim aklıma ilk seni çok çok sevdiği gelir...

sevmiyomuş muş gibi şeyleri düşünmek istemediğimden galiba :))

benm de etrafımda evlenmeden önce beraber olan var,şimdi sevmeyerek mi evlendiler ??

daha evvel bi başlık vardı gerçekten seven erkek sevdiğine kıyarmı dokunmak istermi gibi bi başlık vardı galiba...bi grup arkadaş bi kaç gün kapı dışarı kalmıştık tartışma yüzünden...bununda sonu o olacak..benden söylemesi...

Asıl beraber olmak istemiyorsa sevmiyordur...
Yaa insan sevdiğiyle beraber olmak istemezmi... Bu isteğin önüne evlilik nişanlılık falan gibi engeller toplum tarafından illaki konur... ıstemekle yapmak arasında fark vardır...

Ben kocamla 4 yıl flört ettim ilk altı aydan sonra her dakika her saniye onunla beraber olmak stedim.... ıstedim ama olmadım... Bazı nedenlerden dolayı 4 yıl beklemek zorunda kaldık evlenmek için....

Bunu istemesi değil istememesi sevmediğini gösterir.
Ama o istediği halde sen istemiyorsan ve bunun şiçin seni zorlarsa baskı tavır yaparsa o zaman sevmiyordur...

Asıl beraber olmak istemiyorsa sevmiyordur...
Yaa insan sevdiğiyle beraber olmak istemezmi... Bu isteğin önüne evlilik nişanlılık falan gibi engeller toplum tarafından illaki konur... İstemekle yapmak arasında fark vardır...

Ben kocamla 4 yıl flört ettim ilk altı aydan sonra her dakika her saniye onunla beraber olmak stedim.... İstedim ama olmadım... Bazı nedenlerden dolayı 4 yıl beklemek zorunda kaldık evlenmek için....

Bunu istemesi değil istememesi sevmediğini gösterir.
Ama o istediği halde sen istemiyorsan ve bunun şiçin seni zorlarsa baskı tavır yaparsa o zaman sevmiyordur...

işte bu diyorum.başka da bişi demiyorum.bu konuya ancak bu kadar güzel bir açıklama yapılabilirdialkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bence bu istek normal.. kızda istiyosa tabikide beraber olurlar kimsede buna bişey diyemez.. ama kız istemediği halde zorluyorsa kızı ikna etmeye calısıyorsa sevmiyordur bana göre.. sonucta seven insan sevdiğinin fikirlerine saygı göstermelidir.. kızın hayatınıda düşünmek lazım...

erkek sorar

canım seninle birlikte olmak istiyorum senin düşüncen ne?

kız cevap olarak :

hayır ben böyle birşeyi düşünmüyor ve istemiyorum diye cevaplayınca

erkek bunu ısrara dönüştürüyorsa sevgi yada sevgisizlikle değilde

kişilik ve karekterine bakmak gerekli

Üzerinde bu kadar düşünüp felsefe yapılabilecek zaman kalırmı bilemedim şimdi :kedi:
Bu ne bilimmm hani öperken falan istemiyorum dersinde yani çat diye bu soruyu soran adamla çok işi olmasın insanın bi fincan kahve alıcaktım taze bitti filan gibi

sen esprili yazdığın için yazdım bi kastım yok sevgiler özümbüş

sevmenin ölçüm cihazı yokki şundan bundan diye ayrılsın çok kafa yormamak lazım seviyosa seviyodur ...
odundur ne yapsa yeridir :umursamaz:

walla konu bizim toplumsa bundan daha alaksız seylerde var :) genelde hep boyle denir diye paylasmak istedim

Sevgi ve Ask sadece duygularla belli edilen birsey degilki....Sevgi dokunmaktir, sarilmaktir zaten.....kücük bir bebegi severken bile ille kucagimiza alip öpüp koklamak istemezmiyiz..?

Sevdigi ile birlikte olmak isteyen bir erkek sevmiyordur diye birsey yok....ama sevdignin istemiyorum kararina saygi duymayan bir erkek sevmiyordur bana göre....:delphin:

seven her erkek sevdiği kişiyi ister...
o zaman hiçbir sevgilinin evlenememsi gerekirdi...
hoş onlar sevmediklerini bile isteyebilirler ya neyssseee....

Ne alakası var arkadaşım. sevginin ölçüsü şimdi bu mu .beraber olmak istiyorsa sevmiyodur yoksa seviyordur. ee benim içinse tam tersiyse durum ne olacak ozman .
sevginin ölçüsü bu olamaz. bu karşınızdaki insanın düşüncesiyle size nasıl baktığıylada alakaladır,hayat görüşüyle alakalıdır ama doğrudan sevgiyle asla değil bence

Üzerinde bu kadar düşünüp felsefe yapılabilecek zaman kalırmı bilemedim şimdi :kedi:
Bu ne bilimmm hani öperken falan istemiyorum dersinde yani çat diye bu soruyu soran adamla çok işi olmasın insanın bi fincan kahve alıcaktım taze bitti filan gibi

sen esprili yazdığın için yazdım bi kastım yok sevgiler özümbüş

sevmenin ölçüm cihazı yokki şundan bundan diye ayrılsın çok kafa yormamak lazım seviyosa seviyodur ...
odundur ne yapsa yeridir :umursamaz:

aynen espirili girdim konuya :kedi:

kasıt aramadım aramam :olmaz:

ölçüm cihazı yok ama tartım cihazı varyerimseniben

iyilikler ve kötülükler ayrı kefeye koyup bakılma şansına sahip

doğrular ve yanlışlarda aynen

dediğin gibi sevmenin ölçümü malesef yok

seven insan kıskanır
seven insan sevdiğine dokunmaz vs vs
walla bana fenalık geldi bu konulardan
kim kime dokunursa dokunsun yahu

sevmiyordur anasını satıyım..

bugün birlikte olmak istemiyor beni sevmiyor mu yazılır; yarın sevişmek istiyor beni sevmiyor değer vermiyor mu yazılır..
ne doyumsuz bi cinsiz ayol..
takmışız kafayı evlemeden sevişmeye..
herşeyi bunla kıyas eder olmuşuz.

hee son bi dip not:
hayatın hangi evresinde olursa olsun; cinsel birlikteliğin kıstası sevgi değildir..

Back