• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden nce, birlikte olmak isteyen erkek sevmiyor mudur?

hala aynı görüşteyim.erkeğin sevgisinin eksik olduğunu düşünüyorum.eğer gerçekten seviyosa bi sonraki günü düşünür.bunun örneklerini yüzlerce kez gördük.hep; birlikte olup mutlu olan evliliklerden bahsediyosunuz.:uhm:peki diğerleri?evlenemeyenler?ölümün ayırdıkları?mutluymuş gibi görünenler? tabiki mutlu olanlarda var.herkes kendi seçimini kendi yapar.ama bizim toplumumuzda hoş karşılanan bi durum değil.bana göre de öyle.zaten evleneceksin niye acele ediyosun ki?bu kadar acil olan ne? bunu anlamıyorumCADIARZU

evlenmeden önce birlikte olmak isteyen erkek değil kız istemiyorsa direten erkek sevmiyordur.
eşimle evlenmeden beraber oldum.bunu savunmuyorum mutlaka herkes yapsın demiyorum ama ben inandım sevdim 10 senedir de çoook mutluyum.o meşhur araştırma gibi beni %100 seviyor:)
ben evliliği yasal seks gibi gören zihniyetleri kınıyorum.evlilik yasal seks gibi görülüyor ülkemizde maalesef.ve o namus ahkamları kesen insanlar seksi amaç olarak görüyor evlilikte seks amaç değil bir araçtır sevdicekle beraber yemek yemek yürüyüş yapmak alışveriş yapmak sinemaya gitmek dakikalarca konuşmadan gözlerinin içine bakmak kadar normal ve olağan birşeydir..
ben evliliğimi yasal olarak seks yapmak üzerine kurmadım.o şekilde kurulacak bir evlilikde bana samimi gelmiyor.işte o zaman erkeğin sevgisinden şüphe ediyorum.
nikahtan sonra seks yaşayan çiftler o kadar birbirlerine sevgiyle(!) bağlı ki erkek çok kadir kıymet biliyor aldatıyor dövüyor umursamıyor...bunları yaşayanlar sırf evlenmeden beraber olanlar değil kendilerini nikah sonrasına saklayanların çoğunlukta olduğunu düşünürsek yine çoğunlukla onlar yaşıyor..
yanlış anlaşılmasın kendilerini sakladıkları için bu olumsuz şeyleri yaşıyorlar demiyorum ama kendilerini saklamadıkları için de yaşanmıyor bu sıkıntılar...
isteyen istediğini yaşar nasıl ki ben nikah sonrasına kendini saklayan kadınlar %100 eşi tarafından aldatılır dayak yer umursanmaz demiyorsam kimse kusura bakmasın ama evlenmeden seks yaşamak isteyen erkek %100 sevmiyordur demeye de kimsenin hakkı yok.

işte tam da bu yüzden çoğu kadının kızın benle evlenmeden beraber olmak istiyosa sevmiyodur die düşünmesi çok normal demi

birlikte oldugun erkek eger cahil,namusu iki bacak arasında aramaya calısan bir tipse tabi dogal yerimseniben

herkesin kendi görüşü hanımlar.ben birlikte olmadım.ve çokta mutluyum.yine dünyaya gelsem mutlu olacağımı bilsemde yine aynı şekilde davranırdım.bu benim yapım.düşüncelerimde sabitim.öpüyorum hepinizidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hala aynı görüşteyim.erkeğin sevgisinin eksik olduğunu düşünüyorum.eğer gerçekten seviyosa bi sonraki günü düşünür.bunun örneklerini yüzlerce kez gördük.hep; birlikte olup mutlu olan evliliklerden bahsediyosunuz.:uhm:peki diğerleri?evlenemeyenler?ölümün ayırdıkları?mutluymuş gibi görünenler? tabiki mutlu olanlarda var.herkes kendi seçimini kendi yapar.ama bizim toplumumuzda hoş karşılanan bi durum değil.bana göre de öyle.zaten evleneceksin niye acele ediyosun ki?bu kadar acil olan ne? bunu anlamıyorumCADIARZU

bizim toplumumuzda da işte soyle bi durum var bu tarz seyleri hoş karsılamayn insanların yedigi haltlarda dudak ucuklatan cinsten

kimse senin görüşünü değiştirmeye çalışmıoki zaten herkesin görüşüne saygımız war ama sen hala aynı şeyden bahsediosun... bizim sawunduğumuz şey ewlilik öncesi herkes birlikte olsun bu çok doğal falan değilkii, zaten konu bu değil... tabiki dediğin doğru ölümün ayırdıkları war, erkeğin kızı terketmeleri war, çok mutlu olanlarda war, bunların hepsi birer gerçek.. ama bu başlık altında tartışılcak şeyler değil.. istersen öle bi topik aç orda tartışalım.. ama burda konu farklı...

konuya uygun bi yorum oldu vereliniortak katılmıyorum ben ama (herkes aynı düşüncek die bişe yok zatenn görüşünüze saygım sonsuz a.s.) istemekle sewgi eksikliği olmaz die düşünüorum ben yaa, herkes sewdiğiyle birlikte olmak ister içten içe, uygulayıp uygulamamak onlara kalmış tabi.. ama bence doğrudan bi bağlantı yok aralarında..

canım konu tartışa tartışa buraya geldi.ben erkeğin sevgisi eksiktir dedim.ki görüşüm budur.sizyazdığımı alıntı yapıp konuyu buralara getirdiniz.sonuçta herkes yorumunu yapıyo.

sonuna kadar katılıyorum canımvereliniortak.nedir bu avrupaya özenti yaa!..turkbayragiseviyosa bekliycek kardeşim!....sonra ben hamileyim nolcek?terk etti napcem? bırakın bu işleri !...lütfen gerçekçi olun.kızınızın böle bişey yaşamasını ister miydiniz..?:uhm: bunu bi düşünün...
önce bu yorumu yazdın sen cnmm.
o zaman şöle diyelim.evlilik öncesi birlikte olmak isteyen erkeğin sevgisi eksiktir!......

ben sana konuyla alaksı yok deyincce sende konuyu toparlayark bunu yazdın.. yani ben biyere getirmedim konuyu, sen zaten konuya farklı yerden girmişssin. ayrıca buraya yorum yazılırken herkes mesajının alıntı yapılabileceğini bilir. buda çok doğal zaten..

konu başlığını yanlış okudunuz sanırım.. konu ewlilik öncesi birlikte olunmalımı olunmamalımı değilki böle bi yorum yazdınız:uhm:
arkadaşım konuyu herkes istediği yönden ele alabilir tartışma yaratıp konuyu kitletmeyin lütfen

eğer erkek beraber olmak için diretiyorsa sevgisinde bir eksiklik vardır çünkü türkiyede yaşıyoruz ve burda erkeklerimizin ne şekilde yetişitirildiklerini biliyoruz evlilik öncesi beraber olan bir kız toplumda ne gözle bakılır hakkında neler söylenir,işlenen cinayetler, bunları hiç açmıyorum zaten hepimiz biliyoruz hee doğrumu asla tasvip etmiyorum bu tür olaylarda işin duygusal boyutuna hiç bakılmaz .. türkiyede şu ortamda yetişen bir erkek beraber olmak istiyor vede bunda ısrar ediyorsa amaç bellidir
sevgisinde değil eksiklik ben sevgisi olduğunu bile düşünmem.. tabiki insan sevdiğini arzular birlikte olmak ister ama eğer seviyorsa duygularına esir olmamalıdır

dar bir görüş olduğunu biliyorum ama istesekde istemesekde genelin çoğunda durum budur

arkadaşım konuyu herkes istediği yönden ele alabilir tartışma yaratıp konuyu kitletmeyin lütfen

eğer erkek beraber olmak için diretiyorsa sevgisinde bir eksiklik vardır çünkü türkiyede yaşıyoruz ve burda erkeklerimizin ne şekilde yetişitirildiklerini biliyoruz evlilik öncesi beraber olan bir kız toplumda ne gözle bakılır hakkında neler söylenir,işlenen cinayetler, bunları hiç açmıyorum zaten hepimiz biliyoruz hee doğrumu asla tasvip etmiyorum bu tür olaylarda işin duygusal boyutuna hiç bakılmaz .. türkiyede şu ortamda yetişen bir erkek beraber olmak istiyor vede bunda ısrar ediyorsa amaç bellidir
sevgisinde değil eksiklik ben sevgisi olduğunu bile düşünmem.. tabiki insan sevdiğini arzular birlikte olmak ister ama eğer seviyorsa duygularına esir olmamalıdır

dar bir görüş olduğunu biliyorum ama istesekde istemesekde genelin çoğunda durum budur

tartışma yaratıp konuyu kitlemekkk??? konuyu herkes istediği yerden ele alabilir????? eywallah arkadaşım a.s.

aşk beraberinde dokunma arzusunu da getirir

evlilikten önce birlikte olmayı isteyen erkek sevmiyordur hem de yüzde yüz sevmiyodur gibi bi düşünceye nasıl sahip olunur?

seven insan sevdiğini arzular erkekler açısından da eğer sevdiği kadın evlenmeden önce ilişki yaşamak istemiyorsa onu zorluyor veya ayrılıkla tehdit ediyorsa o zaman sevgisinden şüphe etmeye başlamalı

aşk beraberinde dokunma arzusunu da getirir

evlilikten önce birlikte olmayı isteyen erkek sevmiyordur hem de yüzde yüz sevmiyodur gibi bi düşünceye nasıl sahip olunur?

seven insan sevdiğini arzular erkekler açısından da eğer sevdiği kadın evlenmeden önce ilişki yaşamak istemiyorsa onu zorluyor veya ayrılıkla tehdit ediyorsa o zaman sevgisinden şüphe etmeye başlamalı

ağzına sağlık arkadaşımalkisalkisalkis

anaaaaaaaaaam sevgilim beni sevmiyo mu yani şimdii :bbo: neyse şaka bir yana da ben karsımdaki adamın sevgisini cinsel birliktelik yaşamak istemesiyle yargılayamam... seven adam kıyamaz da istemez de bilmemne de düşüncelerine acaip kıl oluyorum yok böle bişey... seven erkek de sevmeyen erkek de sağlıklıysa bunu istiyor.. ama eğer siz hayır olmaz bana ters dediğiniz anda size saygı duymuyorsa o zaman problem vardır... vereliniortak benim 3 senelik nişanlım artık nişanlıyız yakında düğünümüz olacak diyip bazı beklentiler içine girmişti ama ben istemedim çünkü ilişkimiz kötüye gidiyordu ve benim sevgim gitgide azalıyordu hayır diyince saygıyla karsıladı ve beklerız o zaman biz de dedi.. başka sorunlar nedeniyle nişanlımdan ayrıldım... şuan biriyle beraberim ve o da aynı şeyi istiyordu bu beni sevmediği anlamına gelmiyor beni zorlamaması fikirlerime hayata bakısıma saygı duyması önemlidir... alkisalkisalkis

arkadaslar bu arada alakasız olucak ama geçen gün bi arkadasla konusuodum arkadasım erkek.. sevgilisi arayıp akşam annemler evde yok bize gel falan demiş arkadasım da kızın kendisini denediğini sanıp daha çok erken ateşle barut yanyana durmaz gelmesem daha iyi diyince kız deliye dönmüş sen beni sevmiyosun demekki benimle beraber olmak istemiyosun bu iş bitti diyip ayrılmışş.. arkadasım deliye dönmüştü sizleri anlamıyorum istesek suçç istemesek suç biz napıcaz sizlerle yaa demişti kopmuştum yaaa ölmüştüm gülmektennn :roflol:

arkadaslar bu arada alakasız olucak ama geçen gün bi arkadasla konusuodum arkadasım erkek.. sevgilisi arayıp akşam annemler evde yok bize gel falan demiş arkadasım da kızın kendisini denediğini sanıp daha çok erken ateşle barut yanyana durmaz gelmesem daha iyi diyince kız deliye dönmüş sen beni sevmiyosun demekki benimle beraber olmak istemiyosun bu iş bitti diyip ayrılmışş.. arkadasım deliye dönmüştü sizleri anlamıyorum istesek suçç istemesek suç biz napıcaz sizlerle yaa demişti kopmuştum yaaa ölmüştüm gülmektennn :roflol:

iimiş yaa walaa :roflol::roflol::roflol:

anaaaaaaaaaam sevgilim beni sevmiyo mu yani şimdii :bbo: neyse şaka bir yana da ben karsımdaki adamın sevgisini cinsel birliktelik yaşamak istemesiyle yargılayamam... seven adam kıyamaz da istemez de bilmemne de düşüncelerine acaip kıl oluyorum yok böle bişey... seven erkek de sevmeyen erkek de sağlıklıysa bunu istiyor.. ama eğer siz hayır olmaz bana ters dediğiniz anda size saygı duymuyorsa o zaman problem vardır... vereliniortak benim 3 senelik nişanlım artık nişanlıyız yakında düğünümüz olacak diyip bazı beklentiler içine girmişti ama ben istemedim çünkü ilişkimiz kötüye gidiyordu ve benim sevgim gitgide azalıyordu hayır diyince saygıyla karsıladı ve beklerız o zaman biz de dedi.. başka sorunlar nedeniyle nişanlımdan ayrıldım... şuan biriyle beraberim ve o da aynı şeyi istiyordu bu beni sevmediği anlamına gelmiyor beni zorlamaması fikirlerime hayata bakısıma saygı duyması önemlidir... alkisalkisalkis

tamamen bahsettiğimde bu çok güzel bir örnekle açıklamışsın istememişsin oda kabul etmiş ama ısrar etse idi seni ve geleceğini düşünmeden sana psikolojik baskı yapsa idi sevgisinden hala emin olabilirmiydin... sen doğru olanı yapmışsın belkide beraber olsanda hoşgörü ile karşılanacağın bir yerde yaşıyorsun bilmiyorum ama sırf bu yüzden acı çeken çok kadın var
sevginin ölçüsü tek değildir ne cinsellik ne karşılaşılan zorluklar nede sadakat vs.bunların hepsi bir bütündür karşınızdaki insanın sevgisini ancak bu bütünle ölçebilirsiniz

tabi ki ben istemediğimi söylediğim halde bana baskı yapsaydı benim doğruma saygı duymasaydı sevgisinden şüphe duymak değil sevmediğine emin olurdum... bir arkadasımın basına geldi buna benzer bişey. sevgilisi birlikte olmak istedi arkadasım istemedi, evlenmeden önce olmaz anla lütfen dedi, çocuk da senin gibi dar görüşlü cahil bir kızla yapamam deyip arkadasımı terketti. arkadasım çok seviyorum sevgim için istediğini yapsa mıydım acaba o mu haklı ben dar görüşlü müyüm diye bunalımlara sarmıstı.. kurtulduğuna sevin dedim, seni ne olarak görüyor cinsel obje olarak mı ? beklentilere ve hayat görüşüne saygı duymuyosa bi de cahil dar görüşlü diye hakaret ediyosa aman aman uzak kalsın kızlar.. bunu istemesi sevmediği anlamına gelmez ama size psikolojık baskı yapıp bu sebeple terk ediyosa bir gram sevgi yoktur..!!!:olmaz:

buda güzel
bende çok çok yakından tanıdığımbir komşumun başına geleni anlatayım komşum aşık oluyo 16-17 yaşında sevdiği gençde karşılık veriyo filan kızı kandırıyo nası olsa evlences filan die beraber oluyolar ve hamile kalıyo ilk iki ay korkudan kimseye söyleyemiyo sevgilisinede hadi istemeye gel filan diyo çocukda yok dio ben daha evlenemem askerlik var iş bulcam ev yapıcam babama söz verdim kızında ailesi öğreniyo o orada kıyamet kopuyo alel acele binbir tehditle evleniyolar kızı oluyo herkese 7 aylık doğdu diyolar..herkes bildiği halde komşum şu an 20 senelik evli ve 20 yıldır eşi ve eşinin ailesi tarafından bu başına kakılıyor şimdi burda sevgi nerde aşk nerde suçlu kim

buda güzel
bende çok çok yakından tanıdığımbir komşumun başına geleni anlatayım komşum aşık oluyo 16-17 yaşında sevdiği gençde karşılık veriyo filan kızı kandırıyo nası olsa evlences filan die beraber oluyolar ve hamile kalıyo ilk iki ay korkudan kimseye söyleyemiyo sevgilisinede hadi istemeye gel filan diyo çocukda yok dio ben daha evlenemem askerlik var iş bulcam ev yapıcam babama söz verdim kızında ailesi öğreniyo o orada kıyamet kopuyo alel acele binbir tehditle evleniyolar kızı oluyo herkese 7 aylık doğdu diyolar..herkes bildiği halde komşum şu an 20 senelik evli ve 20 yıldır eşi ve eşinin ailesi tarafından bu başına kakılıyor şimdi burda sevgi nerde aşk nerde suçlu kim

buda gerçekten çok güzel bi örnek.. hayatın gerçeklerinden biri.. her 2 durum içinde %100 die bi yargıya warılamayacagının 2güzel örneği werilmiş yukarda.. vereliniortak

Ya ayıptır sorması ama sizene? Sizene ya? İster %100 derim,ister %1000 derim sizi ne ilgilendirir?? Ben şunu söyleyemezsiniz,bunu söyleyemezsiniz diyormuyum? Hayır..Dememde zaten,umrumda bile olmaz ne derseniz diyin..Benim söylediklerimde hiiiçkimseyi ilgilendirmez..size göre değilse üstünüze alınmayın,üstüne alınmayanda lütfen bıraksın artık bu saçmalığı..

Madem çok modernsiniz,çok biliyosunuz ya herşeyi,düşünce özgürlüğünede saygınız olsun ve benim sözlerimin peşini bırakın artık..kahve delisi kimsenin hiçbirşey anladığı yok,kanımca konuyu kitlemek en hayırlısı..çünkü günlük hayatlarında sinirlenen gelip burada acısını çıkartmaya çlışıyor resmen.

Benim düşünceme kimse yanlış diyemez! Katılmıyorum diyebilir ama yanlış asla! Bana görede sizin düşünceniz yanlış çünkü,ama hiçbişey demiyorum..Doğruluk yanlışlık kavramı insandan insana değişir ve benim doğrumda bu (şükürler olsun)şakkıdı
...

şuda yanlış anlaşılmasın ben seven erkek istemez demiyorum..seven erkekte,kadında tabiki ister herşeyi yaşamayı..bizde istemiyorduk demedim farkettiyseniz ilk mesajımda..hatta tam tersi çok istiyorduk...gamyoncuiremsu

Bu konuyu buralara getirmek çok saçma!Fakat bunu siz istiyorsunuz:..Kim neyi isterse istesin bizim yaşadığımız din islam ve biz müslümanız!:sm_confused: Öyle sevgiymiş,aşkmış,tutkuymuş,ihtirasmış bunların hepsini bırakın bir tarafa...Konu "Dininizi değiştirirmisiniz" olunca herkes çok tutucu oluyor ama..Neden? Müslümanlık dinini yaşamayı bilmiyorsanız neden bu kadar dinci oluyorsunuz o gibi konularda? Lütfen herkes haddini bilsin..Burada hiçbiriniz benim hiçbirşeyim değilsiniz.bana ders vermeye kalkmayın...

Sakın şimdi bunuda olaya çevirmeyin..ben müslüman değilsiniz diye birşey asla ve asla diyemem..bunu Allah bilir herkesten önce..ki umrumdada değil kimin ne olduğu..Ben müslümanım,kendimdende eminim çok şükür...(Her konuda...)kaydirigubbakcemile

Back