• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden nce, birlikte olmak isteyen erkek sevmiyor mudur?

adamın kalitesine göre değişir bu cevap..dünyanın yarısı kadın yarısı erkek diye kabul edersek yaklaşık 3,5 milyar erkek eder ki bunları da tek bir kalıba sokamayız...

Bence erkekler kadar kadınlar da ister sevdiğini öpmeyi, koklamayı, beraber olmayı.
Tek fark kadınlar bunu dillendiremez ve genelde yapmaz ama erkekler dillendirir.
Bunu istiyor diye sevgisini sorgulamak bence çok yanlış ama diğer arkadaşlarımın da dediği gibi, reddedildiğinde saygı duymuyorsa o zaman sorgulanır sevgisi, hem de şiddetle.

bence istemeyen erkek yoktur ya da söylemeyip aklından geçiren,çok doğal bence düşünmek düşlemek ama buda bazı şeylerde olduğu gibi zamanına kadar düşlerde kalmalı diyorum..herşey sevince güzel. :asigim:

bunu istiyorsa zaten benle evlenmeden once sevmediğini düşünüyorum
seviyorsa zaten zamanıgelınce olur
aceleye ne hacet:olmaz:

Benimkini bazen zor zapt ediyorum ha, cocuk gelmis 25 yasina ve gecmisinde birliktelikleride olmus, ve bana gelince istemiyorum hazir degilim. Evlenince kendime yakistiriyorum boyle birseyi ancak. Ama sevgilim kararima saygili, sabredicegiz sonra acisini cikaririrm senden diyor haha :utandim:

valla şöyle bişey eşim bana söledi dediki sana bakıp elini tutup hissetmemek beni çok kötü yapıyor dedi aşkım benim bende öle hissediyodum ama bu çok normal bişey sonra hemen düğün hazırlıklarına başladık aşkım benim yaaaaaaaaaaaa

insanın sevdiğini arzulamasından daha doğal ne olabilir ki,..eğer sevgilin kararına saygı duyup bekleyebiliyorsa seviyor demektir ama saygı duymayıp baskı yapıyorsa orda bir düşünmek gerekir.

Benim bi arkadaşım da, bu adam beni hiç arzulamıyor, istemiyor, kesin bu beni sevmiyor diye sevgilisini terk etmişti :roflol: böylesi de var.

Benim bi arkadaşım da, bu adam beni hiç arzulamıyor, istemiyor, kesin bu beni sevmiyor diye sevgilisini terk etmişti :roflol: böylesi de var.

buda ilgincmiş :D ama istememeside kotu ya baskasıylamı oluyor diye dusunur insan senağlama

Biz kizlarda herseyden sikayetci oluruz, adam bizi arzulasa sapik deriz sevmiyor deriz, arzulamasada yine sevmiyor deriz :P cok ilginc yaratiklariz heee

ya yapmayın kızlar
hala bu konunun tartışılması çok enteresan yaa
ne ilgisi var
"evlenmeden önce birlikte olmak isteyen erkel sevmiyordur"a nasıl geliyorsunuz anlamıyorum
yazmış arkadaşlar hayır yanıtını aldığında hali tavrı değişiyorsa evet böyle bir şey düşünülebilir
ama seni arzuladığı için o adama beni sevmiyorsun demek çok saçma...

bunu arzu etmek farkli
eyleme dokmek istemek icin israr etmek teklif etmek farkli
bunu iki taraf da arzu eder de
eyleme dokmek icin teklif edilmez derim ben ancak.
taraflarin ikisi de isterse ancak bu turlu birsey yasanir.
bu da sevgisizlikten degildir ancak yine de emin olmamak gerekir.

Daha önce de böyle bir konu açılmıştı ve sonucunda tartışma çıkıp kilitlenmişti.. Bunun da sonu öyle olacak kanımca..

cogu konuda oyle olmuyor mu
daha yeni bosanmis 2 cocuklu bayanın actigi konu kapatildi

İnsanın hayatındaki erkeğe güvenip güvenemeyeceğini, sevip sevmediğini bazı şeyleri dillendirmesine gerek kalmadan anlaması lazım.

Gerisi kişinin kendi görüşü, doğruları vs ile paraleldir.

bencede fazla detaycı olmamak gerek....ilgisiz davranılır sevmiyormu beni denir...adam arzular ister bu seferde beni istemiyor denir..bence insan ne istediğini bilecek kendinizi bu kadar üzmeyin derim...herşeyi akışına bırakın...birazda insanlara güvenin....

Çok saçma bir düşünce bu.
Seven her insan karşısındakini arzular ve ister...
Ha birlikte olunup olunmaması her iki tarafında isteğine bağlıdır.

Niçin sevmiyor olsun ?
Seven insan sevdiğini arzular tabiki.
Birbirine aşık,birbirini isteyen iki insanın sevişmesi de gayet doğal birşey.
Önemli olan da iki tarafın birbirini istemesidir.
Yoksa konunun başlığı gibi birlikte olmak isteyen erkek değildir durum.
Benimle sevişirmisin ya da beraber olurmusun demekte değildir.
Çiftin karşılıklı olarak beraber olmayı istemesidir olay.
Sadece erkek değil kadın da arzular sevdiği erkeği.

Back