• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden nce, birlikte olmak isteyen erkek sevmiyor mudur?

hmm derin mevzu. erkeğin karakterine göre değişir diyorum.

yalnız bu demek değil ki her bunu düşünen kişi evlilik öncesi cinsel beraberliği veyahut da erkeğin bu davranışını onaylıyor. burda adamın sevgisini tartışıyoruz. olayın etik açıdan doğru olup olmadığını değil..

haklısın cnm konu erkeğin sewgisinin olup olmaması, olayın etikliği değil bende bunu anlatmya çalıştım bugün bikaç kere.. bence her 2side olabilir yani, erkeğin niyetine bağlı.. ama her birlikte olmak isteyen sewmio, hiç lafını etmeyende sewio die kesin bi yargıya warılamaz die düşünüorum, göreceli bi olay.. neyse umarım birlikte olmak isteyen-istemeyen herkesin sewgülüsü-yawuklusu çok sewiodurrrr a.s.

haklısın cnm konu erkeğin sewgisinin olup olmaması, olayın etikliği değil bende bunu anlatmya çalıştım bugün bikaç kere.. bence her 2side olabilir yani, erkeğin niyetine bağlı.. ama her birlikte olmak isteyen sewmio, hiç lafını etmeyende sewio die kesin bi yargıya warılamaz die düşünüorum, göreceli bi olay.. neyse umarım birlikte olmak isteyen-istemeyen herkesin sewgülüsü-yawuklusu çok sewiodurrrr a.s.

Evet güzelim konu erkeğin sevgisinin olup olmaması,ama benim yorumumdan sonra yaşananlara bakarmısınkaydirigubbakcemile4,arkadaşlar sataşacak yer arıyorlar kanımca:1ninca:..herkesin sevgisi kendine banane ya..hihoyyyt

sen yüzde 100 dersen, kesin ,ve net :delphin:,bir tane erkek bile evlenmeden önce beraber olduysa,o kızı sevmiyordur demeye getirirsin ki. bu olmaz .bu şekilde evlenenler yada buna şahit olanlar da ,cevap yazarlar sana. cevap hakkı doğurursun onlara çünkü..
ve bu nedenle de, evet yanlıştır. evet katılmıyorum ,ama evet yanlıştır da derim
.çünkü önümde çok böyle örnekler ..
bu şekilde evlenen , ve çok mutlu yuvaları görüp bildiğim için.de kesin konuşurum.
. benim bir arkadaşım 1 yıl beraber, yaşadı evlendi. inanılmaz mutlu bir evlilik sürdü ta ki,eşini kaybedene kadar.
bir diğer arkadaşım evli ,o da çok mutlu. örneklerimi çoğaltmam çok sorun değil.
1 tane değil çünkü....
haa,olayın dini boyutu ise,kimseyi ilgilendirmez. biz senin seçimine, dinini yerine getirişine bir şey demiyoruz.diyemeyiz de zaten..ama had olayına gelince had bildirmeye orada dur. kimse kimseye had bildiremez. çünkü kimse burada haddini aşan hakaret boyutunda kelimeler sarfetmedi. zaten olsaydı modlar çoktan olaya el koymuştu...
bu arada hepimizin kkda ,müslüman olmadığını da unutmaman gerekir. hepimiz müslümanız demişsin de...üstelik olayın din boyutunu tartışmak şu anda kkda olamıyor. yasak olduğu için.[/B][/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
ben açıkcası evlenmeden cinselliğin yaşanmasına karşıyım :umursamaz:
benim için o bembeyaz gelinlikten sonra yaşanmalı ilk gece :asigim:
ve nitekimde öyle oldu
1 yıllık evliyim opuyorumnanaktan
o ilk gece heyecanı bambaşka Şeniz
daha önce yaşanırsa
sever mi sevmezmi o erkeğe kalmış naniknanik
ha bizde ufak tefek kaçamaklar yaşadık ama sınırlıydı
(sürtünerek hamile kalacak kadar da ileri değildi en azından benneyaptımki )
göreceli bi kavram bu konu
rabbim hayırlısını versin
ben helalim olan bi insanı isterim cinsellikte buyrunnnnnnnnn
gerisi boşşşş bence brz da manevi boyutu dini boyutu düşünmeli :1hug:

erkeğin niyetine bağlı derim ben. bazı erkekler çok sever gibi görünüp elde etmeye çalışıyor bir sürü oyunlar oynuyorlar benim arkadaşalrım hep bana anlatarak erkeklere karşı uyarırlardı kimin ne yapacağını önceden anlardım. bazı erkekde vardır çok sever cinsel olarak çok ister ama ileriye gitmeye kıyamaz, bazende ateşle barut deriz ya iki kişide birbirini tutamayarak ufak tefekde olsa kaçamak yaparlar.
yinede genç kızların dikkatli olmaları gerekir bizim bir arkadaş nişanlıydı evleneceklerdi kız hamile kalmış aldırmışlar felan sonrasında ne mi oldu düğüne 1 ay kala ayrıldılar. erkeğin ne yapacağı belli olmaz en iyisimi ileriye gitmeden bişeyler yaşamak olacaktır.

Yüzde yüz ne demek
Siz bilmem ne yapın,ben doğruyum demek
Her kişinin kendine göre doğrusu yanlışı varsa yüzde yüz diyemezsin,yüzde doksandokuz de o zaman..
Sen bunu dersen,sana yanlışsın da derler,yürü git de derler
Evlenmeden önce eşimle beraber oldum,çok mutluyum,ama şimdi şüphe düştü bak içime,ya bu adam beni sevmiyorsa,ya bebeğimiz bir başkasındansa :gitme:
Yani burada yanlış diyen arkadaşımıza ne kadar karşı çıkarsan,ne kadar had bildirmeye kalkışırsan kalkış asıl yüzde yüz şeklinde bir genelleme yaparak sınırını aşan sensin gibime geliyor :delphin:

sen erkegın nıyetını huyunu suyunu bılıyorsan anlarsın zaten.Bu ılıskının gıdısatına baglı.

ewlenmeden önce birlikte olmak isteyen erkek sewmio die düşünmek yanlış olur.ama karşısındaki istemediği halde buna saygı göstermeyip ısrarla istiorum derse ben bunun altında bi bit yeniği ararımkaydirigubbakcemile

bana göre de evlenmeden önce beraber olmak isteyen erkek %100 seviyordur :delphin:
buyrun burdan yakın...
bu istatistiklerin de bana göresi sana göresi varmış, ilk defa karşılaştım
istatistik bilimine de yeni bir açılım getirmiş olduk KK hatunları olarak

:hooray: :hooray: :hooray:

eğer burada birisi kalkıp yüzde yüz deyip o genellemenin içine herkesi dahil ederse sorması ayıp da olsa beni ilgilendirir.

bir de buradan ne anlamamız gerekiyordu da kimsenin birşey anladığı yokmuş ya?
konunun anafikri vardı da biz mi kaçırdık??

hee bir de şu had bildirme mevzusu var.
haddini bilmeyenden öğreneceğim haddin bana hiiiç yararı olmaz kanımca..

Evlenmeden önce birlikte olmayı istemeyen erkek bekarete önem veriyorsa ve kendi de ilk kez eşiyle beraber olacaksa laf söyleyemem
Ama sana el süremem deyip de bilumum bakire olmayan hatunlarla ceviz kırıp kendisini pek bir ince gösteren bir çok erkek var,sevgilileri de ayyy ne güzel bana elini sürmüyor,beni seviyor diye için için kabarıyorlar
Dikkat ederseniz genelleme yapmadım bir çok dedim
:1closedeyes:

ya evlenmeden önce sadece yatmayıp herşeyi yapıp
abaza formunda gezmektense sevdiğim adamın olurum
beni istemesi beni sevmediği anlamına gelmez ki

peki o insanla evleneceginin garantisi varmı?

bence bu cok hassas bi konu..seven adam bekler bana göre...tabiki seni istemesi doğal..

isteyecek tabi ama seni düşünüyorsa beyaz gelinliğinin neyi simgeledigini bilmeli...

adabıyla yapılmalı bence...

İnsanların birlikte olma gerekçesi nasıl olsa evleneceğiz olursa zaten hoş olmaz ki bence..
Severler,arzu duyarlar,dilerlerse beraber olurlar bu kadar basit!
Sonra,evlenirler mi,nişanlanırlar mı,farklı kişilerle izdivaç mı yaparlar belli olmaz..gamyoncuiremsu

anlaşılan beraber olup evlenen arkadaşlarımızın eşleri onlara hiç değer vermemiş.buradan çıkan bu.:delphin:.

oh oh ne güzel ne kesin yorumlar
seven bekler beklemeyen sevmez
bunu tartışmaktan hiç yorulmayacağız sanırım
ama birileri çıkıp da sürekli birlikte olan erkekler değer vermiyor sevmiyor demeye getirirse ve bunu yüzdeliklerle ifade ederse biz de fikrimizi savunmaya devam ederiz, yapacak birşey yok
bunu yanında o beyaz gelinlik de kırmızı kuşak da benim için sadece bir bez parçası, sevgimin namusun ispatı olamaz kesinlikle

Back