• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmeden istihareye yatmak

sedanr_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
38
12
13
32
Arkadaşlar annem benden habersiz birine benim için istihareye yatmasını istemiş bu kişide yatmış fakat sözlüm için sıkıntıları var eskiden nişan atmış demiş fakat nişan söz hiçbişey yaşamadığını söylüyo bana o kişi eski sevgilşisini unutamadı seninle onu unutmak için evlendiğini söylemiş aklım çok karıştı cuma sözüm olucak napıcağımı bilmiyorum rüyaya göre hareket etmek nekadar doğru bilmiyorum.

not: istihareye yatan kişi bunları söyledikten sonra benim için başka bi talip olduğunu onla görüşmemi istemiş çok iyi biri falan demiş . benden sırf bu sebebpten dolayı onun söylediklerine çok inanmıyorum fakat annemin içine şüphe düşürdü korkuyorum :(

İstihare bu falmı ki bukadar ayrıntı vermiş arkadaşım. istihareye yatarsın bildiğim kadarı ile niyetini yapıp bir renk görürsün.Yeşil ise iyi kırmızı ise kötü idi galiba.Bence bu kişinin istihare ile alakası yok. Kendi içinden geçenleri söylemiş..Böyle bir şeye inancınız var ise kendiniz yatsanız daha iyiymiş..

ne alakası var istharede renk çıkar hayırlı mı değil mi ordan anlarsın. ortada bir yalan var. belki o kadın bu olayı biliyordur bu şekilde istihare bahanesiyle söylemiştir içini rahatlatmak için. araştır derim.

Istiareye kendiniz yatin ve renge gore hareket edin. Bi hafta ust uste yatin cogunlukla gordugunuze gore karar verin

Sacmaliga bak ya. Baskasi icin istihareye yatilmaz kadin kendi dedigi kisiyle senin arani yapmak icin uydurmus belli ki. Bi de detayli detayli anlatmis ne guzel :D uyuyorsun ruyanda her seyi goruyorsun falan sanmis bu kadin istihareyi. En az 3 gun yatmak gerekir ve ruyanizi bilgili birine yorumlatmaniz yada kendiniz ruyayi gorurkenki hislerinize gore yorumlamaniz gerekiyor. Bence kendiniz yatin baskasinin sizin icin yatmasi olmaz ayrica evlenmeye karar vermissiniz artik gelip de boyle olumsuz seyler soyluyorsa o kadin kotu niyetlidir bence. Dusunmeyin onun soylediklerini aklinizi bulandirmayin. Mutluluklar

Bende istihareye yattım nişanlıyken ama bu tarz bir rüya görmedim. Sıkıntılı ve karanlık bir rüyaydı. Bir kaç ay sonra da nişanlımdan ayrıldım. Sorunlarımız oldu. Ayrıca yazıldığı gibi başkası için istihareye yatılmaz. Kendin yatman lazım. İlk gece rüya göremeyebilirsin. Rüya görene kadar en fazla 7 kere yapabilirsin. Yedisinde de rüya görmezsen bir daha o konuda istihareye yatma

istihare yatıldıktan sonra renk yada benzeri objeler görülür baya araştırdım ve erkek arkadaşım için yaptırdım yakın bir arkadaşıma bizim için evlilik hayrlımı degilmi diye bembeyaz görmüş ve sonra beyaz gelinlikle bolluk görmüş çok güzel yorumladı kendide şuan çok güzel gidiyo ilişkimiz yazada inşallah nişan yapıcaz :) fal değil bu istiare ;)

kesin baska talipte bu kişinin yakını cıkar yani oyle bir anlatmıski buna gore davranmayın icinizide sıkmayın

Back