• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O geri döndü..

mutluluk, ask evliliği yapmak değil, içinde bulundugun koşullarda en iyi hayatı yasamaktır... ve eger bir erkek senin yuzunu guldurebiliyorsa, mükemmel olmasa da iyi bir eş olmayı becerebilmiştir... en azından bundan sonra kendim için oyle olacagına inanıyorum ve seninle de inandıgımı paylaşıyorum...

....

Butun mesajlari tek tek okudum ve dikkatimi ceken bu yukaridaki cumle oldu.
Allah yardimcin olsun. Cok sabir versin.
COk zor bir durum. Bir cok zorluklara karsi gogus gerecek kadar guclu oldugunu gosterdim.
Emin ol kimsenin ahi kimsede kalmiyor. Ilerde mutsuz oldugu zaman hep kendisini suclayacak.
Kendinisine mutsuzlugunu sorguladiginda aklina hep sen geleceksin..

gidenin arkasından "şöyle yapsam, şu şekilde davransam nasıl olurdu?" tarzı cumleler sadece senin içindeki yarayı kanatır, yoksa karşı taraf belki bu kadar ince düşünmüyordur bile... o yuzden geçmişte yasananların uzerine bir sunger cek ve kendine tekrardan hayata tutunmak için bir şans ver. geçmişi unut demek yanlış olur ama ders al, geçmişteki hataları gelecekte yapmamaya çalış... sonucta yasadıklarımız bizi biz yapan ve olgunlaştırandır... yasın daha genc, hiçbir şey için geç değil!!! ve once Allaha sonra kendine inan... yapabileceklerinin farkına varmaya calış!!! ne guzel bir işin var, eger yeniden yesermek için bir yerlerden baslamaya korkuyorsan tavsiyem bos zamanlarını doldurmaya çalış mesela bir yabancı dil ogren ya da bir hobi edin, takı tasarımı gibi... imkanın olçüsünde kurslara katıl, hem sosyalleşirsin hem de bir seyler ogrenirsin...
umarım hayatın bugunden daha guzel olur...
saglık, mutluluk hep seninle olsun...
unutma ki eger halen nefes alabiliyorsak, yeni bir başlangıç için umut var demektir... ve sevgiyi baskasında arama, sevgi senin içinde, yureginde!!!!
sevgiyle kal....:))))

Çok teşekür ederim yorumlarınızla destek oldunuz..Allah sizleri de; beni de iyi insanlarla karşılaştırsın..Bana dua edin..
Yine yorum olursa beklerim..Zira yaram hala taze..Çok yorgunum kırılmaktan; üzülmekten;birini unutmaya çalışmaktan...Kaçgündür derbeder halde geziyorum..O ise bir tarafına takmadan rahatça işine gücüne bakıyor..Gönlü çok da rahatsız değil..Ah almaktan korkmuyor musun ?''dedim.Umursamıyor bile..Kul hakkını da umursamıyor..

Son düzenleme:
allah hepmizin yardimcisi olsun caniim.
Hep iyi insanlarla karsilastirsin.
Icinde rahat olsun. Bir insanin kalbini kirmak bildigim kadari ile kaabeyi bir kac kez yikmis kadar gunah kazandirir. Fil suresinede baktigimiz zaman, kabeyi fillerle yikmaya calisan insanlarin nasil helak edildiklerini goruruz. Yani senin kalbini kirmis olan kisinin yaninda kalmicak bu. Rabbim hesabini mutlaka soracak.

Çok teşekür ederim yorumlarınızla destek oldunuz..Allah sizleri de; beni de iyi insanlarla karşılaştırsın..Bana dua edin..
Yine yorum olursa beklerim..Zira yaram hala taze..Çok yorgunum kırılmaktan; üzülmekten;birini unutmaya çalışmaktan...Kaçgündür derbeder halde geziyorum..O ise bir tarafına takmadan rahatça işine gücüne bakıyor..Gönlü çok da rahatsız değil..Ah almaktan korkmuyor musun ?''dedim.Umursamıyor bile..Kul hakkını da umursamıyor..

Canım o şimdi dönse beni affet dese pişmanım dese affedecekmisin diye merak ediyorum.Cevabıda biliyorum, affedeceksin.Sırf biri seni sevecek diye bu kadar üzülmek niye .Adam seninle oyuncak gibi oynuyor sende buna izin veriyorsun.Sürekli kararsızsın affedicisin ay aman boşver gitsin ya..Sanki önceki evliliğinde emek vermedin mi kendinden tavizler vermedinmi ne oldu bitti acısıda bitti.Sinir oldum bu manyak adama seninle canının istediği gibi oynuyor ama sen izin veriyorsun bu duruma.Güzelsin işinde var ve sen bu meymenetsiz adamla zaman harcıyorsun.ne olmuş 30+ yaşındaysan.Evlenip mutsuz olmaktansa bekar mutlu ol.Adam tam psikologluk.Belli çaresi olsa umurunda değilsin çaresizlikten senin çalışan bayan olman cazip geliyor gerizekalıya.İşi gücüde yok.Birde evlenince iş kuracağım diye paranı yiyip duracak.Sende hala ben onu seviyorum diye ağlayacaksın.
Hangi acı unutulmuyorki bu unutulmasın.Hangi sevgi bitmemişki bu bitmemiş.Bunu yaşayan bir tek sen değilsin.Lütfen kendine daha fazla eziyet etme.

Çok teşekür ederim desteğiniz için..
İnsan böyle durumlarda kendine ve karşıdakine objektif bakamıyor.Işık tutmuş oluyorsunuz;sağolun..

ilk başta olsa çoktan ipini çekerdim de..
Ne yazıkki bunları yapmaya başladığında bende yer edinmişti..
Ne yazıkki ben onu kalbime almıştım..
Bundan sonra daha dikkatli olacağım..
Ama bu sefer de güven sorunu yaşayacağım..
O da başka kızlarda bende bulduğu huzuru;vefayı,saf sevgiyi bulamayacak..
Başka kızlara baktığına aklına ben geliyordum.
Aklına dahi gelmiyormuşum artık..
Belki de beni ozaman hatırlayacak..

Son düzenleme:
Back