Anket Evlenmeden hamilie kalmak

Meliiis2929

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2022
14
2
6
26
Sizce evlenmeden hamilie kalmak cok mu kötu? Siz olsaydiniz napardiniz aldirirmiydiniz Yoksa evlenirmiydiniz hemen ?

Bu sizin şartlarınıza, değerlerinize vb bağlı. Ben mahalle baskısından etkilenmem, işim var param var, bakarım evladıma babası olmasa da diyorsanız evlenmeden önce doğurun.

Baba adayı ne diyor bu duruma??? Kaç haftalık hamilesiniz?

Evlenmeden sevişmekte sorun görmüyorum ama evlenmeden bebek doğurmayı tasvip etmiyorum. İleride çocuk için çeşitli sorunlar meydana gelebiliyor çünkü.

Kendisi cok istiyo ccogumuz olsun hamiliemiyim emin degilim eger öylese hemen evlenelim diyo
Ama hamiliemiyim anlamiyorum ve evlenmeden hamilie kaldim diye ailem Ve etrafimdaki insanlar neder bilmiyorum

Cok yeni olan bir durum sözlumle tatile gitdik
Pazartesi reglimin son günuydu iliskiye girdik korunmadan persembeye kadar beraberdik günlerce iliskiye girdik hic korunmadim bazen hemen dusa girdim bazende girmedim simdide uygulamamdan baktim yumurtlama günüme az kalmis hamilie olma imkanim varmi internetde sürekli farkli seyler yaziyor napcami bilemedim test yapmak icin cok erken

Pazartesi reglimin son günuydu iliskiye girdik korunmadan persembeye kadar beraberdik günlerce iliskiye girdik hic korunmadim bazen hemen dusa girdim bazende girmedim simdide uygulamamdan baktim yumurtlama günüme az kalmis hamilie olma imkanim varmi internetde sürekli farkli seyler yaziyor napcami bilemedim test yapmak icin cok erken
Zaten sözlüymüşsünüz eğer hamileyseniz düğünü erken yaparsınız olur biter.
Bu korkuları korunmasız ilişki yaşarken düşünecektiniz kusura bakmayın

Bu durumda sizin için evlenmeden çocuk yapmak sorun değil. Konuyu neden açtınız 🤷

Back
X