- 22 Nisan 2022
- 14
- 2
- 6
- 26
- Konu Sahibi Meliiis2929
Sizce evlenmeden hamilie kalmak cok mu kötu? Siz olsaydiniz napardiniz aldirirmiydiniz Yoksa evlenirmiydiniz hemen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptırmayı düşünmez misiniz??Kendisi cok istiyo ccogumuz olsun hamiliemiyim emin degilim eger öylese hemen evlenelim diyo
Ama hamiliemiyim anlamiyorum ve evlenmeden hamilie kaldim diye ailem Ve etrafimdaki insanlar neder bilmiyorum
Hic burseyDefalarca korunmasız ilişkiye girerken ne düşünüyordunuz??
Zaten sözlüymüşsünüz eğer hamileyseniz düğünü erken yaparsınız olur biter.Cok yeni olan bir durum sözlumle tatile gitdik
Pazartesi reglimin son günuydu iliskiye girdik korunmadan persembeye kadar beraberdik günlerce iliskiye girdik hic korunmadim bazen hemen dusa girdim bazende girmedim simdide uygulamamdan baktim yumurtlama günüme az kalmis hamilie olma imkanim varmi internetde sürekli farkli seyler yaziyor napcami bilemedim test yapmak icin cok erken
Korkun ssla yok cok istiyorum cocuk ama bilgim yok nasil anlarim hamiliemiykm diye onu merak ediyorumZaten sözlüymüşsünüz eğer hamileyseniz düğünü erken yaparsınız olur biter.
Bu korkuları korunmasız ilişki yaşarken düşünecektiniz kusura bakmayın
Nasıl anlayacaksınız regl gecikinceKorkun ssla yok cok istiyorum cocuk ama bilgim yok nasil anlarim hamiliemiykm diye onu merak ediyorum
Bu durumda sizin için evlenmeden çocuk yapmak sorun değil. Konuyu neden açtınızCok yeni olan bir durum sözlumle tatile gitdik
Pazartesi reglimin son günuydu iliskiye girdik korunmadan persembeye kadar beraberdik günlerce iliskiye girdik hic korunmadim bazen hemen dusa girdim bazende girmedim simdide uygulamamdan baktim yumurtlama günüme az kalmis hamilie olma imkanim varmi internetde sürekli farkli seyler yaziyor napcami bilemedim test yapmak icin cok erken
Ağam eğlenir bizleSöylediğine göre hemsireymis![]()